Özgün kanalımda komik olay :D

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar özgün kanalımda başıma gelen komik olayı sizlere anlatmak istedim :D hem komik hem ilginç bir çoğunuz biliyordur benim özgün kanalımı neyse baya bir ara verdim kanalıma aylarca video atmadım fakat kanalın abonesi artmaya başladı işte en son baktıgımda 4 gün önce kanal abone sayısı 7635 felandı dedim bare video atımde abone artıyor biraz daha artsın 10k olur belki dedim :D neyse kanala 4 gündür video atmaya başladım işte ilginç yanı budur video atmaya başladığımdan beri abone sayısı düşmeye başladı :D şuan abone sayısı 7599 her halde aboneler beni video atmadan seviyorlar demek ki videoların tamamını silsem 20 30k abonem olucak :D ilginç :D

Kanalı merak edenler :D abone olursanız sevinirim :) https://www.youtube.com/channel/UCqLyJWPluYi_zMGZnIhjiZQ

Son düzenleme:
Videolarınızı izliyordum niye tutmadı kanal anlamadım :D bence siz video atınca ben bunu ne ara takip ettim deyip vazgeçiyorlar :D

Ayağınızla karpuz kırma videonuz da kahkaha attım. Hele karpuzu bacak aranıza alıp ters dönmenize kardeşinizin verdiğim tepki kırdı beni gülmekten

Videolarınızı izliyordum niye tutmadı kanal anlamadım :D bence siz video atınca ben bunu ne ara takip ettim deyip vazgeçiyorlar :D

Bende anlamadım :D her halde çok absürt saçma birşey yapıp trendlere çıkamadık belki ondandır :D belkide videolarımız kötüdür :) dedıgınız bence çok mantıklı :D

Özgün olmayan kanalda da aynı durum başıma çok geldi :D

İlginç durum :D

Ayağınızla karpuz kırma videonuz da kahkaha attım. Hele karpuzu bacak aranıza alıp ters dönmenize kardeşinizin verdiğim tepki kırdı beni gülmekten ��

hahhahahahahah :D eyvallah hocam maksat makara olsun :D

senin kanalın ismi neydi bayadır göz atamadım 1 kaç videonu izleyim

özgün büyük emek harcadığınız kanala ne oldu hocam
Ne yazık ki çekemeyen bazı kişiler bot saldırısın da bulundu kanala beğen beğenmeme izlenme gibi bu yüzden para kazanma kapatıldı onca mesaj attim açmadilar malum yt senden kazanmıyorsa öne çıkarmıyor kanalını onca emek ve videoya rağmen 10k abone olmadı ben de kanalı sinirlendim toptan sildim .

Ne yazık ki çekemeyen bazı kişiler bot saldırısın da bulundu kanala beğen beğenmeme izlenme gibi bu yüzden para kazanma kapatıldı onca mesaj attim açmadilar malum yt senden kazanmıyorsa öne çıkarmıyor kanalını onca emek ve videoya rağmen 10k abone olmadı ben de kanalı sinirlendim toptan sildim .

Sabah akşam kanalını buralarda paylaştın zamanında olacağı oydu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri