Özgün Kanalımın diğer kanallar yüzünden para kazanması kapatıldı.

ozgurvatansever

Kayıtlı Üye
Özgün Kanalımın diğer kanallar yüzünden para kazanması kapatıldı. Bir yerden itiraz edebilir miyim?

o2etWMC.png

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] ince görmüş beyler, Dağılabilirsiniz.
:D

Hocam ben eskiden spam çalışıyordum. Fakat daha sonra özgüne geçtim ama ne yapabilirim? Lütfen bunun çözümü olup olmadığını söyleyin.

geçmiş olsun alt kanalmıydı.

Sorunlu Kanalı Bul Ve Onu Tamamen Sil Sonra Özgün Kanalı Forumdaki Konulardan Yaralanarak Para Kazanmaya Aç Ardından Tövbe et Ve Özgüne Devam Et :)
Spam İçin Ayrı Adsense Kullan Baktın Özgün Olmuyor Adsenseni Çöplüğe Dönüştür :D

Alt kanaldı. Neyse 6 ay sonra açılınca belki değerlendiririm. Şimdi partner özgün kanal çalışıyorum 450 abonem oldu 4k izlenme var ama çok az kazandırıyor. acaba neden olabilir?

Network önerebilir misiniz oyun için? Yukarıdaki istatistiklere uyan

benimde basıma gelmişti itiraz etmistim ama bir cevap alamadım ..

Özgün Kanalımın diğer kanallar yüzünden para kazanması kapatıldı. Bir yerden itiraz edebilir miyim?

bende sildim 6 kanal spam 2 özgün kanalım var onlar gelsin bir şey istemiyorum...
bu ayki temizllik sonucu
Yaptığım işlem:kanalları ve alt kanalları sildim ana kanallarımın (Özgün) google + bağlantıları kesik ve adsense ile diğer maillerin ilişkisini kestim. yarın paramı alayım ve 48 saati dolsun tekrar bağlayacağım
Dikkat emeniz lazım

özgün kanalının adsensede ne işi var. kendi düşen ağlamaz.

özgün kanalının adsensede ne işi var. kendi düşen ağlamaz.

Hocam artık yapmıyorum. Partner kanal yaptım diğer kanal gibi izlenme almıyor ama abonesi var.
Ama partner şimdiye kadar çok az kazandırdı hocam.
İyi bir partnere geçmek istiyorum önerileriniz neler?

istatistikler:
3.983 izlenme
432 abone

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri