Özgün Kanalımın PK gitti

• Kullanıcı dkkobalt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
YT

Yeni kurallarda diyor ki ; aynı video farklı bir youtube kanalına yüklenmesi de tekrarlı içerik olarak kabul ediliyor, sizin videonuz sadece sizin kanalınızda olabilir fakat arkadaki stok video farklı kanallarda kullanıldıysa bu sorun teşkil edilebilir. Bizde sorun yaşıyoruz ve tecrübe ile kuralları öğreniyoruz.

Kanalının para kazanması açılması için tekrar başvurup red alan arkadaşlara da bi açıklama yapayım ; Adamların yapay zeka sistemi var, bu sistem benim anladığım kadarı ile şöyle çalışıyor, atıyorum kanalınızda 3 tane tekrarlı video var, bu 3 videoyu youtube cash ine kaydediyor ve tekrarlı içerik den para kazanmayı kapatıyor, kullanıcı doğal olarak 3 video dan 2 sini siliyor tek video ile tekrar başvuruyor red yiyor, sebebi youtube yapay zeka sistemi kanala gidiyor eşleştirme yapıyor, cash deki 3 video dan 1 tanesi bile kanal da olduğu takdirde red veriyor..Bunu da bu konu da açıklamış olayım.

Sizin konunuz arka planda ki stok video ile ilgili olabilir.

Geçmiş olsun kısa zamanda açılması dileği ile..

hocam o şekil olsa kozmik oda diye bir kanal var sürekli pubg mobile oyunu paylaşıyor neden pk sı kapalı deyil arkadaş kanalı satın almış büyük ihtimal kanal evveliyatın da sıkıntı vardı kanal bir kere incelemeye girdiyse sen icindeki videoları silsende enes batur gibi video atsanda pk kapanır. kalalında sıkındı var. aynı şey benimde başıma geldi.
spam kanalı 100de 100 özgüne cevirdim videoları sildim 2 ay sonra dekrar içerikten pk gitti..

---------- Spam Engelliyici 11:42 ---------- Önceki Mesaj 11:37 ----------

konu sahibine tavsiyem zaten olan olmuş senin kendi yaptığın videolar kalsın video atmaya devam et ya 30 gün bekle yada kanalı alt kanala taşıyıp hemen bu gün incelemeye gönder yanlız kanal yeniden incelemeye girdiğinde muhakkat yeniden 4k izlenimi gecmelisin kanalın 4k yı gectikten sonra 1 hafta icinde onay alır emin olabilirsin.
Net konuşuyorum çünkü denendi onandı. dediklerimi yap sonucu da buraya yazarsın bol kazançlar.

Kanalın muhtemelen 3 aşamalı kanaldı. Çünkü gördüğüm kadarıyla içerik ne olursa olsun bu tür kanalların pk bir süre sonra otomatik gidiyor.

25 bin abone şart malesef. Zaten adamlar botların dediklerine göre hareket ediyorlar. Bende artık slayt videolarımı biraz daha filtre ekleyip yayınlayacağım

Son düzenleme:
Müzik değil sadece videolarda sıkıntı yaratıyor, 5 saniye olması önemli değil 2 saniye bile olsa başka kanalda o video kullanılmışsa yakalıyor hocam malesef :(

doğan hocam söylediğiniz biraz uçuk oluyor bırakın 2 sn 5 sn de bile yakalaması çok zor diyelim böyle bir sistem yaptılar.Sistem bir çok kanalın yanlışlıkla para kazanmasını kapatabilir.

Bana pek mümkün gelmedi söylediğiniz.

hocam o şekil olsa kozmik oda diye bir kanal var sürekli pubg mobile oyunu paylaşıyor neden pk sı kapalı deyil arkadaş kanalı satın almış büyük ihtimal kanal evveliyatın da sıkıntı vardı kanal bir kere incelemeye girdiyse sen icindeki videoları silsende enes batur gibi video atsanda pk kapanır. kalalında sıkındı var. aynı şey benimde başıma geldi.
spam kanalı 100de 100 özgüne cevirdim videoları sildim 2 ay sonra dekrar içerikten pk gitti..

---------- Spam Engelliyici 11:42 ---------- Önceki Mesaj 11:37 ----------

konu sahibine tavsiyem zaten olan olmuş senin kendi yaptığın videolar kalsın video atmaya devam et ya 30 gün bekle yada kanalı alt kanala taşıyıp hemen bu gün incelemeye gönder yanlız kanal yeniden incelemeye girdiğinde muhakkat yeniden 4k izlenimi gecmelisin kanalın 4k yı gectikten sonra 1 hafta icinde onay alır emin olabilirsin.
Net konuşuyorum çünkü denendi onandı. dediklerimi yap sonucu da buraya yazarsın bol kazançlar.

Merhaba, çok emin olarak kanalımın pk sı açılacağını söylüyorsunuz. Umarım haklı çıkarsınız. Kanalın manuel başvurusu ile pk açılmıştı kanalı satın almadan önce. Bu bilgi de kanalın evveliyatının sıkıntısında ötürü pk nın kapandığı tezini devam ettirir mi?

Kanalı alt kalana taşıyın derken, kanaldaki videoları başka 0 bir kanala mı yükleyeyim? Başka kanala yüklediğimde o kanaldakiler de tekrar içerik olmayacak mı?

Sizce başlık-etiket-açıklama %40 benzerliği de tekrarlanan içerike sebep olur mu? Tekrar başvurmadan önce videoların başlık açıklama ve etiketlerini de değiştireyim mi?

Kanalın muhtemelen 3 aşamalı kanaldı. Çünkü gördüğüm kadarıyla içerik ne olursa olsun bu tür kanalların pk bir süre sonra otomatik gidiyor.

Kanalı satın almadan 10 gün önce incelenerek pk sı açılmıştı.

Hocam sese de sorun çıkarıyor bilginiz olsun. Ben kendi yaptığım sesi iki kanalımda kullandım şarkı olarak. Ona bile sorun çıkardılar.

Youtubeun müzik kütüphanesini mi kullacağız o zaman?

Merhaba, çok emin olarak kanalımın pk sı açılacağını söylüyorsunuz. Umarım haklı çıkarsınız. Kanalın manuel başvurusu ile pk açılmıştı kanalı satın almadan önce. Bu bilgi de kanalın evveliyatının sıkıntısında ötürü pk nın kapandığı tezini devam ettirir mi?

Kanalı alt kalana taşıyın derken, kanaldaki videoları başka 0 bir kanala mı yükleyeyim? Başka kanala yüklediğimde o kanaldakiler de tekrar içerik olmayacak mı?

Sizce başlık-etiket-açıklama %40 benzerliği de tekrarlanan içerike sebep olur mu? Tekrar başvurmadan önce videoların başlık açıklama ve etiketlerini de değiştireyim mi?

Kanalı satın almadan 10 gün önce incelenerek pk sı açılmıştı.

Youtubeun müzik kütüphanesini mi kullacağız o zaman?

Bence şu an kendileri de şaşırmış durumda. Bir çok mağdur insan var. İşi botlara bıraktıkları için her şey karışmış durumda.
Düzeltirler diye düşünüyorum ama o süreçte çok masumun canı canıyor.

doğan hocam söylediğiniz biraz uçuk oluyor bırakın 2 sn 5 sn de bile yakalaması çok zor diyelim böyle bir sistem yaptılar.Sistem bir çok kanalın yanlışlıkla para kazanmasını kapatabilir.

Bana pek mümkün gelmedi söylediğiniz.

Malesef öyle hocam 3 ay içinde 3-4 özgün kanalımın para kazanması gitti, aynı başlık altında olan kanallar bile gidiyor, örneğin ; gülmeme challange 1000 lerce video var, 1 tane gülmeme challange başlığı at 24 saat tekrarlı içerikden gider kanal..

İkinci bi problem, para kazanma gittikten sonra kanalın otoriterliği de gidiyor, kanal hit den düşüyor. Yeniden toparlanması da muamma..

youtube iyice saçmalamaya başladı. özgün kanallar telifsiz kanalların bile para kazanmasi kapatiliyor. yakında youtuber kalmyacak. kendi ayagına sıkıyor youtube.

youtube iyice saçmalamaya başladı. özgün kanallar telifsiz kanalların bile para kazanmasi kapatiliyor. yakında youtuber kalmyacak. kendi ayagına sıkıyor youtube.

hayır hocam youtube aslında ayağına sıkmıyor hayatta kalmaya çalışıyor.Yakın zaman da youtube ab ülkerin de yasaklanması ile karşı karşıya kaldı telif olayların dan.

AB nin Youtube u yasaklamaya çalışması geri zekalı trump'ın AB ye karşı tutumu da etkili tabi

Tekrar pk açılması için başvurdum. An itibariyle pk açıldı.

Tamda böyle bir sorun var, küçük kızım merak kendisi videolar çekiyor ille youtube kanal aç derken açtık fakat adsenseye bağlarken sorun oluştu adsense hesabınız var birdaha açamassınız diye fakat silmem gereken adsenseyi bulamadım. Kanalda da dolar üstü çizgi para kazanmaya uygun değil der. Bende yeni kanal açıp videoları oraya yüklemek istiyorum biriken videolarda var ama yeni kanal açarsam eşleşen verir diye kanalı açamadım. Bu konuda önerisi olan arkadaşlar varsa iyi olacak ne yapmam lazım. teşekkür ederim.

[url=https://hizliresim.com/QP18jr][/URL]

Son düzenleme:
kanalınıza adsense bağlamak istediğiniz maili yönetici olarak davet edin

ıyıce bknu cıkartmıs youtube..taraflı yavsklr..
mıllet afedersınız kıcını acar vlog der vıdeo yukler ozgun kıc oldugu ıcın hem para kazanır topluluk mopluluk almaz
adam ozgun yapar zırt dur .
ıyıce sacmaladı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri