YT
hocam o şekil olsa kozmik oda diye bir kanal var sürekli pubg mobile oyunu paylaşıyor neden pk sı kapalı deyil arkadaş kanalı satın almış büyük ihtimal kanal evveliyatın da sıkıntı vardı kanal bir kere incelemeye girdiyse sen icindeki videoları silsende enes batur gibi video atsanda pk kapanır. kalalında sıkındı var. aynı şey benimde başıma geldi.
spam kanalı 100de 100 özgüne cevirdim videoları sildim 2 ay sonra dekrar içerikten pk gitti..
---------- Spam Engelliyici 11:42 ---------- Önceki Mesaj 11:37 ----------
konu sahibine tavsiyem zaten olan olmuş senin kendi yaptığın videolar kalsın video atmaya devam et ya 30 gün bekle yada kanalı alt kanala taşıyıp hemen bu gün incelemeye gönder yanlız kanal yeniden incelemeye girdiğinde muhakkat yeniden 4k izlenimi gecmelisin kanalın 4k yı gectikten sonra 1 hafta icinde onay alır emin olabilirsin.
Net konuşuyorum çünkü denendi onandı. dediklerimi yap sonucu da buraya yazarsın bol kazançlar.
Yeni kurallarda diyor ki ; aynı video farklı bir youtube kanalına yüklenmesi de tekrarlı içerik olarak kabul ediliyor, sizin videonuz sadece sizin kanalınızda olabilir fakat arkadaki stok video farklı kanallarda kullanıldıysa bu sorun teşkil edilebilir. Bizde sorun yaşıyoruz ve tecrübe ile kuralları öğreniyoruz.
Kanalının para kazanması açılması için tekrar başvurup red alan arkadaşlara da bi açıklama yapayım ; Adamların yapay zeka sistemi var, bu sistem benim anladığım kadarı ile şöyle çalışıyor, atıyorum kanalınızda 3 tane tekrarlı video var, bu 3 videoyu youtube cash ine kaydediyor ve tekrarlı içerik den para kazanmayı kapatıyor, kullanıcı doğal olarak 3 video dan 2 sini siliyor tek video ile tekrar başvuruyor red yiyor, sebebi youtube yapay zeka sistemi kanala gidiyor eşleştirme yapıyor, cash deki 3 video dan 1 tanesi bile kanal da olduğu takdirde red veriyor..Bunu da bu konu da açıklamış olayım.
Sizin konunuz arka planda ki stok video ile ilgili olabilir.
Geçmiş olsun kısa zamanda açılması dileği ile..
hocam o şekil olsa kozmik oda diye bir kanal var sürekli pubg mobile oyunu paylaşıyor neden pk sı kapalı deyil arkadaş kanalı satın almış büyük ihtimal kanal evveliyatın da sıkıntı vardı kanal bir kere incelemeye girdiyse sen icindeki videoları silsende enes batur gibi video atsanda pk kapanır. kalalında sıkındı var. aynı şey benimde başıma geldi.
spam kanalı 100de 100 özgüne cevirdim videoları sildim 2 ay sonra dekrar içerikten pk gitti..
---------- Spam Engelliyici 11:42 ---------- Önceki Mesaj 11:37 ----------
konu sahibine tavsiyem zaten olan olmuş senin kendi yaptığın videolar kalsın video atmaya devam et ya 30 gün bekle yada kanalı alt kanala taşıyıp hemen bu gün incelemeye gönder yanlız kanal yeniden incelemeye girdiğinde muhakkat yeniden 4k izlenimi gecmelisin kanalın 4k yı gectikten sonra 1 hafta icinde onay alır emin olabilirsin.
Net konuşuyorum çünkü denendi onandı. dediklerimi yap sonucu da buraya yazarsın bol kazançlar.