Özgün Lego Videolarım

• Kullanıcı Anivaliant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Anivaliant

Yasaklanmış
Son düzenleme:
Hocam çok güzel ya ben beğendim videoyu. Ama emeğinin karşılığını alamıyorsan ne diyelim :) Kaliteli stop motion videolarındaki gibi A kalite bir video olmuş.

hocam belki alırımda bugün moralim falan bozuldu devam edeyim dedim ama hiç uğraşasım gelmiyor

Hocam emeklerin karşılığı sonradan geldiği için özgünün tadı sonradan çıkar

bence bırakmayın..bu videoları yatırım gibi düşün,sadece sana ait-bakmışsın 1 yıl sonra yüzbinlerce kez izlenmiş olacak belkide..

Özgün çalışırken yaptığınız işten zevk almıyorsanız başarılı olma ihtimaliniz zaten çok düşük.Eğlendiğiniz şeyler üzerine özgün video yapmalısınız.

Video kenarlarini nasil oyle bulanik yaptiniz

Vallahi hocam ben çok beğendim elbet ekmeğini yersin bu videoların bence bırakmayın

özgünü bırakma dostum bende özgün çalışmalara başladım uğraştırıcı ve masraflı oluyor ama uzun vadede emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın diye düşünüyorum bu işler biraz sabır işi sabret derim ben

Videonuzun kalitesi güzel ancak işlediğiniz konu çok kuru kalmış bence sorun burada..

Elinizdeki lego çeşitlerini ve fiyatlarını pm olarak atar mısınız?

hocam bende devam etmenden yanayım gayet güzel olmuş ama illada bırakacam diyorsan ve elinde minecraft legoları varsa satın alabilirim

Kardeş emin misin bu stop motion olduğuna?

Daha kaç gündür yapıypsun ki vazgeçtin ?özgün kolaymı sanıyosun bakarsın 1 ayda işler yoluna girebilir 1 yıldada belki hiç. Özgünde 1 yıl beklicen min.

Millet bırakma demiş bende bırakma demek isterdim ama tarzı değiştirmeyeceksen bırak kardeşim bu tip videoların çok izleneceğini sanmıyorum.Daha iyi bir seneryo daha uzun bir video yapman gerek tabi buda izlenim gelicek anlamına gelmez.Bence bu tip videolarla çocukların ilgisini kesinlikle çekersin ama bu attığın örnek video ile imkansız biraz geliştirip youtubeyede reklam verdim mi belki tutar kanal

ben çok beğendim şahsen.
Günde 1 tane böyle video hazırlayabileceksen devam et bence. veya 2 günde bir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri