Hocam tebrikler
Tşklr Gün geçtikçe sistem büyüyor katkılarınız için tşklr arkadaşlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam tebrikler
Sistem gayet iyi işliyor yeni sitem için makale ihtiyaçlarımı buradan gideriyorum
Bende sitelerim için organik,özgün ve benzersiz makaleler alıyorum ihtiyaç oldukça, faydalanabilirim. Teşekkürler.
Siteyi çok beğendim, yazar olarak üye oldum. Yalnız anasayfa daha iyi olabilir.
вєякαη;293426' Alıntı:Böyle bir sisteme gerçekten ihtiyaç vardı ve iyi düşünülmüş ayrıca tasarım ve işleyiş son derece güzel geliştirilebilirde tek eksik sistemde reklamların çıkması reklamlar sistemde çok gıcık bir görüntü sergiliyor saygılarımla
Teşekkürler reklamları kaldırdım önerilerin için saolunsatılan makaleden bir komisyon alırsanız kendi gelirinizi çıkarırsınız. Büyük e ticaret siteleri öyle yapıyor![]()
вєякαη;293426' Alıntı:Böyle bir sisteme gerçekten ihtiyaç vardı ve iyi düşünülmüş ayrıca tasarım ve işleyiş son derece güzel geliştirilebilirde tek eksik sistemde reklamların çıkması reklamlar sistemde çok gıcık bir görüntü sergiliyor saygılarımla
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.