Özgün Makale Al Sat Sistemi (Beta)

Çok başarılı, tebrik ederim.

Sistem gayet iyi işliyor yeni sitem için makale ihtiyaçlarımı buradan gideriyorum

Arkadaşlar görüşlerinizi önerilerini bekliyoruz, sizin isteklerinize göre sistem yazılmaya devam ediyor.

20 günde 201 yazar ve 600 tl alım satım oldu, destek veren üyelere tşklr...

Bende sitelerim için organik,özgün ve benzersiz makaleler alıyorum ihtiyaç oldukça, faydalanabilirim. Teşekkürler.

Böyle bir sisteme gerçekten ihtiyaç vardı ve iyi düşünülmüş ayrıca tasarım ve işleyiş son derece güzel geliştirilebilirde tek eksik sistemde reklamların çıkması reklamlar sistemde çok gıcık bir görüntü sergiliyor saygılarımla

вєякαη;293426' Alıntı:
Böyle bir sisteme gerçekten ihtiyaç vardı ve iyi düşünülmüş ayrıca tasarım ve işleyiş son derece güzel geliştirilebilirde tek eksik sistemde reklamların çıkması reklamlar sistemde çok gıcık bir görüntü sergiliyor saygılarımla

Reklamları kaldıracağız tşklr önerilerinizi bekleriz.

satılan makaleden bir komisyon alırsanız kendi gelirinizi çıkarırsınız. Büyük e ticaret siteleri öyle yapıyor :)

вєякαη;293426' Alıntı:

Arkadaşlar desteğiniz için tşklr yorumlarınızı ve önerilerinizi beklerim sistem büyüdü patladı gitti :) 408 yazar oldu...

Hocam bilmediğimiz konularda makale yazabilmenin yöntemlerinden birisi Rewrite tekniğidir. Yani internet üzerinde hazırda olan makaleleri paragraf paragraf tekrardan yorumlayarak yazılır.

Örnek:
Diyelim ki saç dökülmesi üzerine bir makaleyi rw edeceksin.

Orjinal makalenin bir paragrafı şu şekilde:

"Saç dökülmesi sorunu yaşayanların saçlarını tamamen kaybetmeden önce yardım almaları gerektiğinin altını çizen uzmanlar, öncelikle kan tahlili yaptırarak demir, tiroid, östrojen ve testesteron hormonu seviyesinin ölçülmesi, bununla birlikte beslenme alışkanlıklarının gözden geçirilmesi uyarısında bulundu."

Bu paragrafı tekrardan yorumladığımız zaman şu şekilde olur:

“Saç dökülmesinde uzmanların özellikle vurguladıkları konu, gereken yardımın saç dökülmesi gerçekleşmeden önce alınması gerektiği yönündedir. Östrojen, testesteron, demir ve tiroid hormon seviyelerinin saç dökülmesi üzerindeki etkilerini vurgulayan uzmanlar, beslenme alışkanlıklarının hormon seviyeleri üzerindeki etkisine dikkat çekiyorlar.”

Gördüğün gibi anlam bütünlüğünü bozmadan makaleyi özgünleştirmiş olduk.

hocam bu makaleyi nerden spinlediniz. yardımcı olur musunuz bana. [email protected]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri