Özgün Müzik Kanalım. Yorumlarınız ^^

• Kullanıcı Laxus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
harikasın kardeşim,size tavsiyem 2-3 farklı açıdan görüntü alın sesi mümkünse kaliteli bir şekilde kaydedin sonra montajlayın,evinizde piyano varsa klasiklerden başlayın özellikle yeni güncel müziklere varana kadar çalın kısa sürede abone ve izlenim alırsınız ayrıca açıklamalar ingilizce bu en iyisi yolunuz açık olsun...

Peki 2-3 farklı yeri müzik kesilmeden birleştirebileceğim bildiğiniz bir program var mı?

Peki sizce bu video nun izlenmesi için nerede paylaşmalıyım ?

Emeğine sağlık. Özgün olan her işi desteklerim. İlerleyen zamanlarda güzel yerlere gelebilirsin. Benimde böyle bir yeteneğim olsa aynısını yapardım. Bence trend olan şarkıları piyano ile çalarsan güzel hit yakalarsın. Tebrikler başarılar.

Emeğine sağlık. Özgün olan her işi desteklerim. İlerleyen zamanlarda güzel yerlere gelebilirsin. Benimde böyle bir yeteneğim olsa aynısını yapardım. Bence trend olan şarkıları piyano ile çalarsan güzel hit yakalarsın. Tebrikler başarılar.

Teşekkürler ^^ . Dediğiniz gibi güzel yerlere gelirsem daha iyi videolarla karşınızda olacağım :)

İzlenim için gündemdeki yabancı ve türk dizilerin içinde çalan dizi müziklerini coverlamaya çalıi. Yeni çıkan albümlerin şarkılarını coverlamaya çalış. Yeni olanlara yoğunlaş çabuk abone ve izlenim kasarsın :)

İzlenim için gündemdeki yabancı ve türk dizilerin içinde çalan dizi müziklerini coverlamaya çalıi. Yeni çıkan albümlerin şarkılarını coverlamaya çalış. Yeni olanlara yoğunlaş çabuk abone ve izlenim kasarsın :)

Dediğiniz gibi yapacağım ama önce bu videomun duyulmasını istiyorum çünkü bu parça neredeyse Piyanoya başlama sebebim :D

Sana tavsiyem Türklerden kesinlikle uzak dur!! Yabancı içerik çalış, her türden popüler yabancı parçaları çalmaya çalış, coverla. Bir süre sonra büyüycektir kanalın. o adamlar emeğinin değerini daha iyi biliyolar, kıskançlık yada çekememezlik yapmıyorlar... Ben de bir süre önce böyle bi işe kalkışıym dedim(türkçe içerik müzik) bin pişman oldum. Dilim yandı bir kere, başkasının yanmasın bari. Kısaca Türkçe çalışma, Emeğini Harcatma ..

Sana tavsiyem Türklerden kesinlikle uzak dur!! Yabancı içerik çalış, her türden popüler yabancı parçaları çalmaya çalış, coverla. Bir süre sonra büyüycektir kanalın. o adamlar emeğinin değerini daha iyi biliyolar, kıskançlık yada çekememezlik yapmıyorlar... Ben de bir süre önce böyle bi işe kalkışıym dedim(türkçe içerik müzik) bin pişman oldum. Dilim yandı bir kere, başkasının yanmasın bari. Kısaca Türkçe çalışma, Emeğini Harcatma ..

Öneriniz için teşekkürler ^^ . Zaten daha fazla kişiye hitap edebilmek için İngilizce içerikle devam etmeyi düşünüyorum :)

Youtube ; did he just play a trance song on a guitar

bu tarz ve değişik şeyler üretirsen 10 numara olur, zaten anime ost'ları genelde tutuyor ;)

örneğin Lindsey Stirling; Skyrim, Zelda vb şeylerin parçalarını kendisi uyarlıyor keman'a göre.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri