Özgün Müzik Kanalım

• Kullanıcı ceyksparrow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Platin - Gibi Gibi - YouTube buda benim amatöründe amatörü konser videom :). Bateri çalan benim. Allahtan barı kapatmıştık sadece birkaç arkadaşımız vardı. Gitar arkadan ben önden gidiyorum:D. Heyecandan elim ayağım titriyordu.

2 kanal açmalısın biri türkçe biri ingilizce daha iyi olur kazancın 2ye katlanır hem daha faydalı olur

dipnot:yuh 6 sayfa yorum olmuş ben konu açsam git forumda araştır dersiniz :D

Altyapı müziği lazım size.

Diğer çalışmalarımız da gitarla eşlik etmeyi düşünüyoruz [emoji4]

---------- Spam Engelliyici 08:39 ---------- Önceki Mesaj 08:38 ----------

2 kanal açmalısın biri türkçe biri ingilizce daha iyi olur kazancın 2ye katlanır hem daha faydalı olur

dipnot:yuh 6 sayfa yorum olmuş ben konu açsam git forumda araştır dersiniz :D

Açıkçası Türkçe'de tutmayacak olmasından korkuyorum [emoji4]

Hocam 2 dakika sıkılmadan izletebilmelisin bu daha çok lisede müzik söyleyip facebook'ta paylaşan ergen havası vermiş :D (sizi kast etmiyorum)

Hocam 2 dakika sıkılmadan izletebilmelisin bu daha çok lisede müzik söyleyip facebook'ta paylaşan ergen havası vermiş :D (sizi kast etmiyorum)

Deneyerek öğreneceğiz zamanla umarım ilk işim şu an arkadaşları dinledim bi mikrofon siparişi vermek olucak sanırım :)

Klibi olmayan şarkıları söyletip sese orjinal müziği ekleyip amatör klip çekebilirsin ilginç olur : )

Aslında güzel bi fikir ama abone çekmek adına ilk olarak bi arkadaşın önerdiği gibi popüler müzikleri yeni çıkanlarınaöyleteceğim.aboneden sonra iyi olabilir bu fikir [emoji4]

Başarılı buldum biraz geliştirmek gerek . Bende kendime ait özgün müzik kanalı açmayı düşünüyordum şu sıralar

Açıklama kısmını " Geliştirmen gerek" anahtar kelimeleri işine yarar " ;)

вєякαη;573023' Alıntı:
Başarılı buldum biraz geliştirmek gerek . Bende kendime ait özgün müzik kanalı açmayı düşünüyordum şu sıralar

Teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

Açıklama kısmını " Geliştirmen gerek" anahtar kelimeleri işine yarar " ;)

Hocam derken ne yapmam lazım tam olarak nasıl yapmam gerek biraz daha açılayıcı olur musunuz ? :)

---------- Spam Engelliyici 13:40 ---------- Önceki Mesaj 13:40 ----------

Son dönemde çıkan parçaları seslendir daha çok hit alırsın.

Öneriniz için teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri