özgün oyun kanalından 5 bin kazanmak münkün mü sizce?

saçlarım döküldü,tip yok,boyum kısa 160,matematik yok,zengin akraba yok. inan bana dostum kpss yi kazanamazsam eğer hayat benim için bitmiştir. telefonumu kapatacağım,kimseyle görüşmeyeceğim,bir iş bulup kalan zamanda evde yabancı dizi izleyecem. halı sahaya çağırdıklarında gitmeyeceğim,piknik hiçbir yere gitmeyeceğim...

benim için hayatımın sonu demek inan bana. ha diyebilirsiniz salak,aptal vb. diye.sıkıntı yok.bunları duymaya alısıgım zaten.

halısahada hani kimse bişey demeden kendiliğinden korkudan kaleye geçen,kimse tartısmasın isteyen bi çocuk vardır ya ezik,ha ben oyum işte ne yazık ki.

Bu yazıyı forumda 10 dk aradım ama senin için buldum,

Herkes okusun, arkadaşın tüm dediklerine harfi harfine katılıyorum :cool: [MENTION=10442]karadeli[/MENTION]

İyi bişey değil ama sendeki durum bende olsaaa Ben daha yaşım 20 olmasına rağmen insanlardan nefret ediyorum. Aslında insanlardan değil de kendini insan gibi göstermeye çalışanlardan. Çoğusu kurmalı robot gibi, bir sistem ürünü gibi. Doğ büyü yaşa iş sahibi ol evlen torunun olsun öl. Klasik kısır döngü. Hani bu normalde bunu birşeyler yapma zorunluluğuna bağlamaları kötü. KPSS'ye girmessen ölürsün. Okumazsan ölürsün. Memur ol 2 bin maaşın olsun ssk olsun en temizi. Nedir bu ya harbiden. Dünyanın en büyük sürüsü insanlar. İnsan istediği gibi yaşayamaz mı. Yeri gelir açlıktan parklarda yatar yeri gelir hayallerini gerçekleştirir ama başkalarının istediği gibi yaşayamaz! Etraf kendini "cool" göstermeye çalışan afedersiniz dangalaklarla dolu. Telefonu eline alıp cafede içtiği kahve'nin STARBUCKS yazısı görünecek şekilde fotoğraf çeken, ama aslında oraya gitmek için babasının ne zorluklarda ona para yetiştiren kızlarla dolu. İnsanların birilerine birşey kanıtlama gereksinimi var. Elhamdülillah müslümanım, haşa isyan gibi niyetim yok ama nedir bu ya, neden bu insanlar çok YALAN, YAPMACIK. Çok saçma bir yaşama sistemii. Normalde kimseye anlatamayacağım düşüncelerim isayende burada paylaşmış oldum. Demem o ki kafa nereye sen oraya, yaşa istediğince, hayalinin peşinden koş, istediğin işi yap, özgür ol ! İleride yapmak istediğim düşüncelerim bu. Kendim olup hayallerimle yaşayıp sisteme ait olmayacağım...

Son düzenleme:
saçlarım döküldü,tip yok,boyum kısa 160,matematik yok,zengin akraba yok. inan bana dostum kpss yi kazanamazsam eğer hayat benim için bitmiştir. telefonumu kapatacağım,kimseyle görüşmeyeceğim,bir iş bulup kalan zamanda evde yabancı dizi izleyecem. halı sahaya çağırdıklarında gitmeyeceğim,piknik hiçbir yere gitmeyeceğim...

benim için hayatımın sonu demek inan bana. ha diyebilirsiniz salak,aptal vb. diye.sıkıntı yok.bunları duymaya alısıgım zaten.

halısahada hani kimse bişey demeden kendiliğinden korkudan kaleye geçen,kimse tartısmasın isteyen bi çocuk vardır ya ezik,ha ben oyum işte ne yazık ki.

Sen şunları yazdınya, benim aklıma direk şu geldi.

SEN KENDİN İÇİN DEĞİL, ÇEVREN İÇİN YAŞIYORSUN. demekki.

Ben memur olamadığım ve evim arabam sağlam bir iş garantim olmadığı için (özel sektörde çalışıyorum) sevdiğim kızı alamadım.

Şimdi yaşım ilerledikçe iyikide o kızla evlenmemişim diyorum. Beni ben olduğum için kabul edecek insanlae evlenmem lazım benim malım mürkümle ekonomik durumumla ilgilenen birisiyle değil.

HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ 2 YILDIR TV İZLEMİYORUM. Tv insanları yozlaştırıyor çünkü. Ailemden ayrı yaşıyorum, Çevrem ne derse desin (buna ailemde dahil) kendi bildiğimi okuyorum.

Bu duruma gelmek için ekonomik özgürlüğün elinde olması lazım. Birisine bağlı ekonomin varsa (ailenden, eşinden dostundan yardım alıyorsan) senin umutların zaten olmaz.

Sana abi veya kardeş tavsiyesi...

*önce kendi ayaklarının üstünde durmayı öğreneceksin
*Çevrende kim nederse desin kendi doğrularının peşinde ilerle.
*Bekar isen, hayatını güvence altına almadan sakın evlenme.
*yaşın kaç olursa olsun öğrenmekten, denemekten vazgeçme
*Çoğunluk ne yapıyorsa sende koyun gibi aynısını yapma değişik şeyler dene.
*Başkası için değil kendin için bişeyler yap.
*saçım dökültü boyum kısa, bana aptal diyorlar felan bunlar sana engel olmasın. Beterin beteri var. Kolu bacağı olmayan, gözü görmeyen, tekerlekli sandalyede hayatını ömür boyu sürderecek olan insanlar var sen bunları görerek haline şükretmelisin bence.
*yapamıyorum, edemiyorum, korkuyorum, vazgeçtim,beceremiyorum bunlar aciz insanların lafıdır. Sen dene elinden geleni yap olmuyorsada başka şeyler dene.

çok teşekkürler.dediğiniz şeylerin hepsini anlıyorum. hayallerim var, yok değil. bir yarısmaya katılacagım yakında bir film senaryosu yazıyorum.

@chatmece

@By_Mustafa

Konu acmak istemedim burda sorayim Oyun kanali icin partnermi olmak gerekiyor? Partnerlerin oyun kanallari icin telif geçici yazilimlarimi var? Geçen biri bahsediyordu forumda.Adsens'le oyun kategorisine girilmezmi? Oyundan oyuna telif gelme olasiligi degisiyormu? Birde konuda bir arkadas orjinal oyun alman lazim gibilerinden bisey demis.Nerden anliyolar orjinal oyun olup olmadigini? Cok soru sordum galiba.tesekkurler..
partner olmak gerekmez gameplay videolarına telifte gelmez.adsense ile oyun kategorisine girilir.orjinal olmasıda gerekmez oyunun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri