Özgün Videolarıma Ünlem Geldi!

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

zack

Platin Üye
Evet arkadaşlar şimdi youtube hesabıma girdim özgün çalıştığım kanalımdaki bazı videolara ünlem gelmiş. Ticari hakları kanıtı sağlayın diyor. Ben yabancı magazin çalışıyorum bir nevi tmz,hollywoodnews gibi kendi düşüncelerimle felan ünlüler hakkında konuşuyorum. Videoyu yaparken herşeyi kendimden kullanıyorum. Bazı ünlülerin resimlerini google'dan görsel olarak alıyorum herkesin yaptığı gibi. Videomda kullandığım şarkılarıda kendim müzik programım ile oluşturuyorum. Şimdi ünlemleri görünce ünleme tıkladım ve kendi orjinal içeriğim olduğunu belirten bir yazı yazdım ve kaydet dedim. Sonra para kazanma soru işaretine döndü. Şimdi ne olacağı hakkında bir fikri olan varmı. Başka sağlamam gereken kanıtlar varmıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

---------- Mesaj saat 16:12:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:45 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar sanırım sorun şu saatlerde genel herkesin videosuna ünlem düşüyor. Ben bu sorunumu nasıl çözebilirim içeriklerin hepsi bana ait arada bende kaynadım la :D

diyom ya youtube cıvıttı iyice bugün genel birsorunmu bilemiyorum ama benimde 4-5 kanalıma ünlem geldi

Hocam kanalınız özgünse Partner geçişi yapın bence. Ayrıca Affiliated ve Managed olayı da geldi. Managed olursanız tüm videolarınız eksiksiz para kazanması açık oluyor. Affiliated ise sadece partner oluyorsunuz.

Managed için özgün kanal gerekiyor ve siz bu şartı sağlıyorsunuz. Bence partnere geçmelisiniz.

Hocam partnerdede güvenemiyorum partner şirketlerine. Adsense ödemesini çok düzgün alıyorum. Partner geçmeyi düşündüm ama sonrada paramın peşinde deli gibi koşmaktan korktum vazgeçtim. Ama eğer böyle giderse geçicem malesef.

Hocam dediğim gibi özgün kanallar için artık partner zorunlu gibi oldu.

şu ünlemleri aşamaz isem geçicem tek çare. Bakalım youtube bana nasıl bir dönüş yapıcak onu çok merak ediyorum.

Arkadaşlar ünlem gelen videolardan 2 si önemli videolardı. Bekledim soru işareti gitmedi aynı zamanda da korktum kanal gider diye abone çok fazla çünkü.Riske etmedim ve sildim videoları yapıcak birşey yok. Özgün çalışıyorum ama parçaları yaptığım programın dağıtımından felan sorun çıkar diye geri vites oldum biraz bir kere daha gelirse başıma o zaman sonuna kadar gidicem kanal kapanırsada kapanır bu ne böyle.

Bende sorun sadece bendedir diye videoyu sildim arkadaş.. Olacak iş değil. Özgün videolara ünlem geliyor..

ya kardeşim ah kardeşim keşke biraz daha erken gelip yazsaydın bu kadar basit olduğunu bilmiyordum... Neyse sağlık olsun gene yaparız. Fikir verdiğin için sağol. Ben sandım benden yaptığım audio dosyasının projesini felan herşeyini isteyecekler. Projeyi sildiğim için korktum zaten sunamazsam kanal gider diye. Zatene bundan sonra yaptığım herşeyin projesini saklıycam buda bir ders işte.

Dışarı çıktım cep telefonumla: doğayın, bulutların, kuşların görtünsünü kayıt ettim. Kanala yükledim srfı demek için yaptım bunuda. 2 gün sonra ünlem geldi size ait olduğunu ispatlayın dedi. Bir daha uğraşmadım adsenseyle.

Özgün çalışıyorsanız kesinlikle adsense ile çalışmayın! partner çalışın!

ewt arkadaşlar benimde kendi hazırladığım videoma ünlem geldi savunma yazdım
şu an soru işareti oldu ve olası yorumlar için izleniyor diye yazıyor

KljzXr.png

ya kardeşim ah kardeşim keşke biraz daha erken gelip yazsaydın bu kadar basit olduğunu bilmiyordum... Neyse sağlık olsun gene yaparız. Fikir verdiğin için sağol. Ben sandım benden yaptığım audio dosyasının projesini felan herşeyini isteyecekler. Projeyi sildiğim için korktum zaten sunamazsam kanal gider diye. Zatene bundan sonra yaptığım herşeyin projesini saklıycam buda bir ders işte.

videoyu tekrar yükleyin, bir sorun çıkmaz :)

bu itirazlara botlar bakmıyor, gerçek kişiler bakıyor. eğer problemi doğru dürüst anlatırsanız illaki para kazanmayı açıyorlar.

eğer videoları kendi telefonunuzla/kameranızla vs çektiyseniz ve üzerinde edit yapmadan yüklediyseniz, ya da yaptıysanız da önemli değil

ünleme dönüştüğünde şöyle savunma yapın: "videoyu x marka telefonumla/kameramla çektim, video bilgilerinden görebilirsiniz; kullandığım müzik de şudur vs vs" en geç 2 güne onaylanıyor para kazanması.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri