Özgün Videolarınızda Kullanmak İçin Müzik Satışı başlamıştır. Şuan Müthiş Kampanya !

• Kullanıcı kayipsans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

kayipsans

Yasaklanmış
Görülmemiş , duyulmamış olay ! Müziğinizi 10 tl ye satın alabilirsiniz !!!!

Siz bana Şöyle bir müzik yap diyorsunuz, ben de size ne isterseniz yapıp veriyorum , üstelik beğenmezseniz iade alıyorum !

Merhaba arkadaşlar bir çok kişi özgün kanallarında kullanmak için free müzik arıyordu, madem kanallarına çok önem veriyorlar bende böyle bir çalışma başlatmak istedim, Tamamen isteğe göre bizzat kendi ellerimle Müzik hazırlıyorum

Müzik bulmakta sıkıntı yaşadığınızı biliyorum, müzisyenim. Bir çok kısa filmde jenerik ve soundtrack hazırladım , ayrıca kendi bestelerimde var.

-Müziklerinizi vereceğim site üzerinde e-imza ile noter gibi tasdik ettirip telifini alabilirsiniz ( Çok makul bir ücretle ki bu 10 ile 20 tl arası )

★ 1:50 , 2:50 , 3:50 , 4:50 ve 5 buçuk ve dahası dakika olmak üzere seçeneğinize göre hazırlanır​

Müthiş Kampanya Şuan İçin sadece 50 kişiye aşağıdaki Fiyatları Uygulayacağım,

★ 1:50 dakikalık istediğiniz bir müziği : 10
★ 2:50 dakikalık istediğiniz bir müziği : 20
★ 3:30 dakikalık istediğiniz bir müziği : 30
★ 4:50 dakikalık istediğiniz bir müziği : 40
★ 5:50 dakikalık istediğiniz bir müziği : 50 ! Tl ye hazırlıyorum

★Müzikler bizzat kendim tarafından yapılacak, profesyonel bir şekilde
★Müzikler kendi adınıza teliflenebilir, çok düşük bir maliyet
★Bu durumda müziklerinizi kullananlara telif atabilirsiniz
★Müzikler sadece sizin adınıza olur
★İntro,soundtrack,veya normal bir müzik
★İstediğiniz soundlar

★Ve dahası..
Ve katları ... (Toplu sipariş için Pm atabilirsiniz )

Stok 50 kişi ile sınırlıdır, sipariş durumuna göre 1-3 gün içerisinde müzikleri tamamlarım.

★ Ödeme Yolları , Ziraat Bankası, Paypal

Bunlarda değerli yorumlarımız ,

arkadaş işinin hakkını vermiş doğrusu gitar ile fon muziği istemiştim şu anda dinliyorum ve çok çok güzel ..

arkadaş 1 adet müzik çalışması yaptı , çok kaliteli olmuş DUBSTEP bile var yani :) teşekkürler

Elinize sağlık hocam güzel olmuş müzik :) Yakında özgüne geçeceğim elimin altında dursun :D

Müzik beklediğime yakın olmuş,beğendim.Elinize sağlık :)

Müzik istediğim gibi olmuş gerçekten beğendim teşekkür ederim :)

Bir arkadaşımız kendisine vermiş olduğum müziği kullanmıştır, bakabilirsiniz :)

https://www.youtube.com/watch?v=LEqlx1KpoUo

Bir arkadaşımız , fon müziğim üzerine şiir okumuştur ,

http://www.youtube.com/watch?v=SeOvRmU_Bko

Son düzenleme:

Bi unlunun sarkisinin karaokesini istesek yapabilirmisin hocam?

Elinize sağlık hocam güzel olmuş müzik :) Yakında özgüne geçeceğim elimin altında dursun :D

arkadaş 1 adet müzik çalışması yaptı , çok kaliteli olmuş DUBSTEP bile var yani :) teşekkürler

arkadaş işinin hakkını vermiş doğrusu gitar ile fon muziği istemiştim şu anda dinliyorum ve çok çok güzel ..

Müzik beklediğime yakın olmuş,beğendim.Elinize sağlık :)

Teşekkür ederim hepinize.....

Müziklerde indirim yaptım 10 tl ye müzik satın almak nerede görülmüş ? Sanata saygı ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri