Özgün Videom - Ne Diyorsunuz Doğru Yoldamıyım?

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hocam diyeceğim tek şey hayal gücünüz çok geniş.Süper olmuş Sabri Sarıoğlu.
Valla arkadaşım ne diyeyim, hayal gücümün genişliği BALIK burcu olmamdan kaynaklanıyor sanırım. Birazda Sabriden malzeme bulmak kolay olsa gerek :D
Hocam düşünce ve efektler güzel bence devam edin.
Teşekkür ederim cesaretlendirici yorumlar için...
Rigobert arkadaşım bu yorumdan gülme efektlerinin iyi olmadığı anlamını mı çıkartmalıyım. Anlamadım biraz açarmısın?
Muhteşem Tebrikler.
Çoook teşekkür ederim..

Hocam süper olmuş kesinlikle böyle devam et kırarsın yakında ortalığı

Hocam özgün video hazırlamanız gerçekten çok güzel. Animasyonlar vs on numara.

komedinin haricinde değişik özgün video taktiklerini de denemenizi tavsiye ederim.

Rigobert arkadaşım bu yorumdan gülme efektlerinin iyi olmadığı anlamını mı çıkartmalıyım. Anlamadım biraz açarmısın?

sit-com Gülme efektlerinden oldum olası nefret ederim. o nedenle öyle yorum yazdım.

Video güzel, düşünce güzel ama gülme efekti berbat :) Başarılar dilerim

10 numara olmuş aynen devam...
Teşekkürler
Hocam süper olmuş kesinlikle böyle devam et kırarsın yakında ortalığı
Ne diyeyim..ağzın bal yesin :D
Hocam özgün video hazırlamanız gerçekten çok güzel. Animasyonlar vs on numara.

komedinin haricinde değişik özgün video taktiklerini de denemenizi tavsiye ederim.
Çook teşekkürler...İleride elimden geldiğince yeni şeyler denemeye çalışacağım.
sit-com Gülme efektlerinden oldum olası nefret ederim. o nedenle öyle yorum yazdım.

Video güzel, düşünce güzel ama gülme efekti berbat :) Başarılar dilerim
Gülme efektlerini beğenmemenin sadece kişisel bir tercih olmasını, bunun yanında videoyu ve düşünceyi beğenmeni BEĞENDİM :)
hocam on numara olmuş
Teşekkür ederim arkadaşım..

öncelikle 2 videoda güzel olmuş hocam,ellerine saglık.sadece bişey dikkatimi çekti;sabrili videoda devenin ekrana girdigi yerde tv degişiyor daha dogrusu eklenen tv gidiyor.video boyunca orada olan tv,son 6-7 saniyesinde yok yani.lcd yada ne oluyorsa işte ismi,o tv gidiyor bi anda yerine tüplü,küçük bi tv görülüyor orada.gözden mi kaçtı bilmiyorum ama orası olmamış bence :)

öncelikle 2 videoda güzel olmuş hocam,ellerine saglık.sadece bişey dikkatimi çekti;sabrili videoda devenin ekrana girdigi yerde tv degişiyor daha dogrusu eklenen tv gidiyor.video boyunca orada olan tv,son 6-7 saniyesinde yok yani.lcd yada ne oluyorsa işte ismi,o tv gidiyor bi anda yerine tüplü,küçük bi tv görülüyor orada.gözden mi kaçtı bilmiyorum ama orası olmamış bence :)

Öncelikle yorum için teşekkürler...Dediğiniz gibi inanılmaz bir gözden kaçma durumu var orada...Hatta YOK ARTIK DEVE dedittirecek cinsten :)....İnanın yaklaşık yarım saat kadar önce farkettim olayı...Genelde son sahnede ekrana gelen deveye odaklandığım için gözden kaçırmışım :D

Hocam baya dikkatliymişsiniz. Ben hi farkına varmadım. Bir daha izleyeyim bakalım :)
Valla arkadaştaki dikkate hayran oldum...Videoyu hazırladıktan sonra yayınlamadan önce herhangi bir hata varmı diye defalarca izledim ama gözden kaçmış :))
Abi istemsiz kahkaha attım sabri eve gelince :D muhteşem olmuş vallahi,keşke biz de yapabilsek böylesini.
Çok beğendim gerçekten yolun açık olsun ..

Bonna kardeşim beğenmene çok sevindim...İnan videoyu hazırladıktan sonra her izlediğimde kendi kendime kahkaha attım..Ulan Tuncay dedim kendini ne hallere sokuyon :)...Ya tepkiler iyi olmazsa dedim...Ama görüyorum ki doğru yoldayım...Zaten küçüklüğümden kalan içimdeki çocuğu hiç kaybetmemiştim..Ama sadece bastırıyordum...Şimdi kapısını açtım çıksın oynasın bakalım şımarsın şımarabildiği kadar :) Bakalım ileride daha neler çıkacak inan bende bilmiyorum...

Valla arkadaştaki dikkate hayran oldum...Videoyu hazırladıktan sonra yayınlamadan önce herhangi bir hata varmı diye defalarca izledim ama gözden kaçmış :))

Bonna kardeşim beğenmene çok sevindim...İnan videoyu hazırladıktan sonra her izlediğimde kendi kendime kahkaha attım..Ulan Tuncay dedim kendini ne hallere sokuyon :)...Ya tepkiler iyi olmazsa dedim...Ama görüyorum ki doğru yoldayım...Zaten küçüklüğümden kalan içimdeki çocuğu hiç kaybetmemiştim..Ama sadece bastırıyordum...Şimdi kapısını açtım çıksın oynasın bakalım şımarsın şımarabildiği kadar :) Bakalım ileride daha neler çıkacak inan bende bilmiyorum...

Olacak abi olacak videoları common lisans yap çalmasınlar :)

Olacak abi olacak videoları common lisans yap çalmasınlar :)

Bu mesajım aslında senin nezdinde konuyu okuyan tüm değerli arkadaşlarım için..Ya birde bu videolarımı Türkiye'de hangi forumlarda, ya da ortamlarda paylaşabilirim önerebileceğiniz etkili yerler var mı...Kendimce Facebookta kendi çevremle paylaştım.

10 numara 4 yıldız hocam :D süper olmuş ancak 1 yıldızın yarısını topun öyle düşmesine ( top gerçek olsaymış daha güzel olurmuş sanki ) diğer bir yarı yıldızını ise kameranın sallanmasına kırdım yinede güzel güldüm ellerinize sağlık :) Yaratıcılığınızı yaşıtlarınıza göre söylüyorum cesaretinizi tebrik ediyorum tüm youtubeculara örnek olmanız dileğiyle :)

10 numara 4 yıldız hocam :D süper olmuş ancak 1 yıldızın yarısını topun öyle düşmesine ( top gerçek olsaymış daha güzel olurmuş sanki ) diğer bir yarı yıldızını ise kameranın sallanmasına kırdım yinede güzel güldüm ellerinize sağlık :) Yaratıcılığınızı yaşıtlarınıza göre söylüyorum cesaretinizi tebrik ediyorum tüm youtubeculara örnek olmanız dileğiyle :)

Sevgili arkadaşım yorumun için çok teşekkür ederim...Bir taraftan videoları hazırlarken diğer taraftan kullandığım video düzenleme programınıda öğreniyorum...Önemli olan diğer videoya göre gelişme sağlayıp sağlayamamamdı yorumlardan anladığım kadarıyla bunu başarmışım...İnşaallah sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda eksiklerimi giderip bir daha ki sefere 5 yıldızı tam almaya çalışacağım :) Tekrar teşekkürler...

güzel olmuş . bence effektleri daha az ve öz kullanki effeklerin arasında mesajın özü kayıb olmasın. sabri olayı cok tutuyor sanal alemde sabrinin gelmesi ister istemez insanı güldürüyor adam hareketleriyle harbi komedi.

videolarına nasıl izlenme alabilirim diye sormuşsun güncel/trend olan konulara/kelimelere göre effektli videolar yapsan ve etiketleri güzel girsen iyi izlenme yaşayabilirsin benim düşüncem.

güzel olmuş . bence effektleri daha az ve öz kullanki effeklerin arasında mesajın özü kayıb olmasın. sabri olayı cok tutuyor sanal alemde sabrinin gelmesi ister istemez insanı güldürüyor adam hareketleriyle harbi komedi.

videolarına nasıl izlenme alabilirim diye sormuşsun güncel/trend olan konulara/kelimelere göre effektli videolar yapsan ve etiketleri güzel girsen iyi izlenme yaşayabilirsin benim düşüncem.

Yorum için teşekkür ederim. Trend olan konulara göre efektli videolar yapmaya örnek verebilirmisin rica etsem...Tam anlayamadım...Mesela geçen sene Hamitin direkten dönen topları meşhurdu o sıralar onun üzerine efektler yapıp sunma gibi bir şeyden mi bahsediyorsun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri