Özgün Videom - Ne Diyorsunuz Doğru Yoldamıyım?

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Yorum için teşekkür ederim. Trend olan konulara göre efektli videolar yapmaya örnek verebilirmisin rica etsem...Tam anlayamadım...Mesela geçen sene Hamitin direkten dönen topları meşhurdu o sıralar onun üzerine efektler yapıp sunma gibi bir şeyden mi bahsediyorsun...

evet aynen . özünü anlamışsın zaten. kendin dediğin gibi 'meşhur' yani arama hacmi yüksek olan anahtar kelimesiydi. sende videonu o kelimeler ile bi şekilde bağdaştırabilirsin. bunun içinde dikat çekici başlık içerik ve etiketlerden tam faydanabilirsin .videların zaten özgün ve sana ait. yüzünde gözüküyor. kendi logonuda bas kıralı dokunamaz sana. bide fragman at kanal tanıtmını yap. youtubun kurallarına göre oyna uzun vadede kazanan sen olacaksın.
(anahtar kelimeleri: gündemde olay yaratan haberler, herzaman takip edilen konular mesela diziler, Show progamlar, sinema filmleri vs vs)

dahada izlenim nasıl alınır bunu içinde arama buttonunu kullan güzel bilgiler var forumda :)

Bu mesajım aslında senin nezdinde konuyu okuyan tüm değerli arkadaşlarım için..Ya birde bu videolarımı Türkiye'de hangi forumlarda, ya da ortamlarda paylaşabilirim önerebileceğiniz etkili yerler var mı...Kendimce Facebookta kendi çevremle paylaştım.

Abi twitterda hashtag'lere gönder frmtr donanmhaber wardom vs vs buralarda paylaş facebookda 'da komedi sayfalarına mesaj at videonu 10 sayafaya atsan biri paylaşır

Bence basarili bir calisma olmus ama hocam isin tiyatral kismina biraz daha onem vermen gerek diye dusunuyorum. Tam okumadim bazi yerleri konuda ama mesela twitterda populer konular hakkinda biraz hizli veya onceden tahminci olursan cok basarili seyler ortaya cikar birde nasil desem bana gore bu tarz seylerde olay markalasmak yani boyle bir yari animasyon yari normal guncel bir video biyerde ciktigi zaman insanlar su kisi yapmis diyebilmeli o yuzden o kismada biraz onem ver hocam. Biraz daha hit acisindan on plana cikman icin bence soyle birseyde olabilir sabri olayi gibi gencleri ilgilendiren bir komedi animasyon yada kisa film yapilip facebookta incisozluk sayfalarina falan ucret karsiligi reklamini yaptirabilirsin kendini tanitman acisindan cok iyi olur belki fenomen bile olabilirsin. Basarili bir calisma devaminin gelmesi ve istediklerini kazandirmasi dilegiyle

süper olmus hocam walla :)
Teşekkür ederim..
Bence basarili bir calisma olmus ama hocam isin tiyatral kismina biraz daha onem vermen gerek diye dusunuyorum. Tam okumadim bazi yerleri konuda ama mesela twitterda populer konular hakkinda biraz hizli veya onceden tahminci olursan cok basarili seyler ortaya cikar birde nasil desem bana gore bu tarz seylerde olay markalasmak yani boyle bir yari animasyon yari normal guncel bir video biyerde ciktigi zaman insanlar su kisi yapmis diyebilmeli o yuzden o kismada biraz onem ver hocam. Biraz daha hit acisindan on plana cikman icin bence soyle birseyde olabilir sabri olayi gibi gencleri ilgilendiren bir komedi animasyon yada kisa film yapilip facebookta incisozluk sayfalarina falan ucret karsiligi reklamini yaptirabilirsin kendini tanitman acisindan cok iyi olur belki fenomen bile olabilirsin. Basarili bir calisma devaminin gelmesi ve istediklerini kazandirmasi dilegiyle
Öneriler ve iyi niyet dileklerin için teşekkür ederim... Burada yazılan her satırın yol haritamı şekillendirmede çok büyük faydaları var...Tiyatral yeteneğim işte ancak videolarda göründüğü kadar ama bu açığı güzel, akıcı senaryolar ve kaliteli animasyonlarla kapatabilirim diye düşünüyorum...Bu işte markalaşmak için illaki bir yerlerde ismimi kullanmam mı gerekiyor.. işte onu tam çözemedim..Ne bileyim Kanalın adını KomediOlsunDiye seçtim...O an öylesine bir deneme kanalı olarak düşündüğüm için...Ne tür bir şey yapmalıyım sizce örnek verebilirmisiniz....Tekrar teşekkürler...

Tek eksik videonun çekdiliği ortam. Işık yetersiz prodüksüyon çok güzel olmuş gayet başarılı. Biraz daha gösterişli ve ışıklı bir ortamda çekilse süper olur.

Tek eksik videonun çekdiliği ortam. Işık yetersiz prodüksüyon çok güzel olmuş gayet başarılı. Biraz daha gösterişli ve ışıklı bir ortamda çekilse süper olur.
Öncelikle yorum için teşekkür ediyorum..Şimdilik program bilgim ve elimdeki imkanlar animasyonları bulunduğum ortama taşıyabilmeme müsade ediyor...Kısa vadeli planımı tutturabilirsem animasyonları değil kendimi animasyonların bulunduğu ortama, daha doğrusu istediğim video ortamının içine atabileceğim...İşte o zaman çok daha renkli görüntüler ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri