Özgünde başarıya giden yol.

• Kullanıcı Jaseph
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Güzel bir rehbere benziyor. Ellerinize sağlık teşekkürler, yarın okuyacağım.

Ben tam olarak videoyu hazırlamadan yayına vermek istemediğim için yoksa başka bir espiri yok. Video 4/4lik hazır olmadan yayınlamam.

daha önce her nerede okuduysam anlam veremedim. şimdi kısaca bir kaç cümle ile durumumu özetleyeceğim öneride bulunursanız çok sevinirim.

çocuklara yönelik oyun hamuru videoları çekiyorum tam profesyonel olmasada belli bir seviyeye geldiğime inanıyorum. yaklaşık 4 hafta oldu kanalı açalı ama şu anda ne yapacağımı bilmiyorum günlük özgün video eklemekten başka. Kanalın daha hızlı büyümesi ve belirli bir kitleye daha erken ulaşabilmek için yapmam gereken püf noktalar var mı ?.

sorduğum her soruya sıkılmadan uzun uzun cevap veren değerli insan.

merak ettiğim bir soru vardı kafamda onun cevabını buldum yazıda adwords yardımıyla reklam vermek di bunu tam bilmiyordum az biraz özgün çalışmaya başlasak bide az reklama para döksek kesin bi yol katedecez demekki.

özgün candır hocam

---------- Spam Engelliyici 02:47 ---------- Önceki Mesaj 02:46 ----------

almak istiyomda :D şey nası olacak normal kanallar patlarsa özgün kanalda araya kaynayacak :/

ayrı internet ve bilgisyar öneriyorum

---------- Spam Engelliyici 02:48 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

Dean'a Kral Spamcı tacı takmak lazım :)

hahahahha

---------- Spam Engelliyici 02:48 ---------- Önceki Mesaj 02:48 ----------

vallahi bravo hoocam. Bilgiler için teşekürler

çocuklara yönelik oyun hamuru videoları çekiyorum tam profesyonel olmasada belli bir seviyeye geldiğime inanıyorum. yaklaşık 4 hafta oldu kanalı açalı ama şu anda ne yapacağımı bilmiyorum günlük özgün video eklemekten başka. Kanalın daha hızlı büyümesi ve belirli bir kitleye daha erken ulaşabilmek için yapmam gereken püf noktalar var mı ?.

Kendine iki soru sor
insanlar neden kanalıma abone olmuyor?
İnsanların kanalıma abone olması için ne yapabilirim?

Sonra düşük bir bütçe ile reklam ver, hatta mail adresi at sana kupon vereyim 25 öder 100 TL yayınlarsın ilk başlangıçta.

Sosyal medyayı iyi kullan.
Çocukların olabileceği her platformda sende ol.

Kendine iki soru sor
insanlar neden kanalıma abone olmuyor?
İnsanların kanalıma abone olması için ne yapabilirim?

Sonra düşük bir bütçe ile reklam ver, hatta mail adresi at sana kupon vereyim 25 öder 100 TL yayınlarsın ilk başlangıçta.

Sosyal medyayı iyi kullan.
Çocukların olabileceği her platformda sende ol.

çok teşekkür ederim hemen yolluyorum.

vay be sayin hocam sizi hep takip ederim, gercekten cok basarili bir girisimcisin, size saygilarimi sevgilermi ve iyi dileklermi gönderiyorum, basarilarinizin devamini dilerim.

Teşekkür ederim hocam, en kısa zamanda özgüne başlıyacam inşallah.

Deneyimlerinizi üşenmeden yazdığınız için teşekkürü hak ediyorsunuz hocam.Umarım bir gün bende %100 özgün bir kanal açarım :(
şimdilik spama devam...

Üstadım özgün kanal açma cesaretini senden aldım ,senin başarılı olman benim için itici bir güç oldu..Faydalı konulara değinmişin çok teşekkür ederim..Bu paylaşımını sık sık okuyup kendimi geliştirmeye çalışacağım..

Hep düşünüyorum hangi konular üzerine özgün kanal açabilirim diye.Aklıma bir kaç tane şey geliyor ama uygun ortamı sağlayamıyorum ve aynı kategoriler mevcut olduğu için bulaşmıyorum.En basitinden sokak röportajı yapmayı çok istiyorum mesela ama youtubeda aynı kanallar varken neden benimki diye soruyorum hep kendime.Biraz sabrım olsa puzzle yapmakta mantıklı ama tabi onun içinde biraz sermaye gerekiyor keza kinder surprise yumurtalarıda öyle.Aslında yine özgün taktiği vereyim sizede aklıma gelmişken.(hayat paylaşınca güzel) rc helikopter vs. alın bi kamerayı tripodla sabitleyip helikopterinizi çekin mümkünse birisi yönlendirsin o kamerayı.birde ufak bi kamera takın vardır heralde helikoptere takmalık bi kamera.Onuda takın ve helikopterle tuhaf tuhaf şeyler yapın yani olmucak iş değil.Yada menzili çok yüksek bi ufak uzaktan kumandalı tekne felan varsa ona kamera bağlayın ve denizde tur atın ama alabora olursa kamera çöp olur heralde :D helikopter daha iyi :)

Son düzenleme:
Tebrik ederim hocam başarılarınızın devamını dilerim. Hepimizin hedefi bir gün özgün olmak bu bilgiler gerçekten değerli.

Bu arada spam kanal için adwrds e reklam verilir mi :D

güzel bir yazı. % 100 özgün çalışan birisiyim ama kanallarımı ilerletmekte zorlanıyorum. Bugünlerde fikir konusunda kafam çalışmıyor pek :) Belki de ufak bir reklam bütçesi ile neler olabileceğine bakmalıyım.

Verdiğin reklamlar adwords tarafından inceleniyor sana ait olmadığı anlaşılabilir diye düşünyorum ama denenebilir.

Hocam flash game kanalım var reklam versem kanalımı vericem günlük 10 liraya yoksa 25 liraya video başımı nasıl yapıcaz onu ?

Hocam flash game kanalım var reklam versem kanalımı vericem günlük 10 liraya yoksa 25 liraya video başımı nasıl yapıcaz onu ?

Yok ben günlük 25 Euro veriyorum, konu içerinde yazdığım rakam örnek amaçlıdır. ben kanal introsuna veririm, reklamı insanlar devam videolara gelsin yada abone olsun diye. iyi bir trailer hazırlamak gerek dikkat cekmesi için.

Yok ben günlük 25 Euro veriyorum, konu içerinde yazdığım rakam örnek amaçlıdır. ben kanal introsuna veririm, reklamı insanlar devam videolara gelsin yada abone olsun diye. iyi bir trailer hazırlamak gerek dikkat cekmesi için.

Hocam en düşük rakam nedir mesela abone çekmek için uygun fiyatları varmı adwordsde

abi yine yapmıssın yapacağını eline emeğine diline sağlık.
Ben 5 aydır özgün çalışan biri olarak söyleyebilirimki türkçe içerik çalışıyorsanız çok ekstrem bi katagori çalışmıyorsanız sabretmeyi bileceksiniz tam sabrımın biticeği zamanda adwords kuponlarıyla devreye girip beni tekrar motive etti ve olumlu sonuçlar edinmeye başladım kendisine bide buradan teşekkür etmek istiyorum çok temiz kalpli biri hiç bir karşılık beklemeden herkeze yardım eder böyle insanların sayısı çok az değerini bilmek gerekli.
adwords konusuna gelince bana önerene kadar pek bilgim yoktu.Ama sonra düşündümki ben en azından kendim iyi bi iş yaptığıma inanıyorum insanlar izlese abone olur kitlem büyür diyordum ama iyi bi çalışma yaptığımı insanların bilmesi için izlemem gerekli diye düşündüm bunun en büyük yardımcısıda reklamdır
[MENTION=12768]Jaseph[/MENTION]

özgünün kitabını yazmışsınız resmen bende özgün videolar hazırlamaya başlamıştım çok yardımcı oldu bu teşekkürler :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri