Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben tam olarak videoyu hazırlamadan yayına vermek istemediğim için yoksa başka bir espiri yok. Video 4/4lik hazır olmadan yayınlamam.
sorduğum her soruya sıkılmadan uzun uzun cevap veren değerli insan.
merak ettiğim bir soru vardı kafamda onun cevabını buldum yazıda adwords yardımıyla reklam vermek di bunu tam bilmiyordum az biraz özgün çalışmaya başlasak bide az reklama para döksek kesin bi yol katedecez demekki.
almak istiyomdaşey nası olacak normal kanallar patlarsa özgün kanalda araya kaynayacak :/
Dean'a Kral Spamcı tacı takmak lazım![]()
çocuklara yönelik oyun hamuru videoları çekiyorum tam profesyonel olmasada belli bir seviyeye geldiğime inanıyorum. yaklaşık 4 hafta oldu kanalı açalı ama şu anda ne yapacağımı bilmiyorum günlük özgün video eklemekten başka. Kanalın daha hızlı büyümesi ve belirli bir kitleye daha erken ulaşabilmek için yapmam gereken püf noktalar var mı ?.
Kendine iki soru sor
insanlar neden kanalıma abone olmuyor?
İnsanların kanalıma abone olması için ne yapabilirim?
Sonra düşük bir bütçe ile reklam ver, hatta mail adresi at sana kupon vereyim 25 öder 100 TL yayınlarsın ilk başlangıçta.
Sosyal medyayı iyi kullan.
Çocukların olabileceği her platformda sende ol.
Bu arada spam kanal için adwrds e reklam verilir mi![]()
Verdiğin reklamlar adwords tarafından inceleniyor sana ait olmadığı anlaşılabilir diye düşünyorum ama denenebilir.
Hocam flash game kanalım var reklam versem kanalımı vericem günlük 10 liraya yoksa 25 liraya video başımı nasıl yapıcaz onu ?
Yok ben günlük 25 Euro veriyorum, konu içerinde yazdığım rakam örnek amaçlıdır. ben kanal introsuna veririm, reklamı insanlar devam videolara gelsin yada abone olsun diye. iyi bir trailer hazırlamak gerek dikkat cekmesi için.
Hocam en düşük rakam nedir mesela abone çekmek için uygun fiyatları varmı adwordsde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.