özgünden yürüyorum, sizce böyle gidersem..?

• Kullanıcı haifisch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

haifisch

Kayıtlı Üye
Web sitesi
reelica.net
merhaba arkadaşlar, birkaç haftadır özgünden yürüyorum, toplam 7 video yaptım ve izlenme sayıları gerçekten berbat.

attığım bi video
http://www.youtube.com/watch?v=yNhnD2YmDYQ

bir şeyleri yanlış mı yapıyorum arkadaşlar? eğer bir yanlışım yoksa böyle devam edeceğim tutana kadar.

bu arada görüntülenme sayıları ve kazandırdıkları
ilk video: 294 - 0.36$
2. 18 - 0.06$
3. 88 - 0.07$
4. 8 - 0.08$
5. 13 - 0.07$
6. 17 - 0.02$
7. 6 - 0

Son düzenleme:
ozgunde sabır onemlıdı hocam önc bllı bı kıtleyı ele gcırmek lazım

hocam, videoda sanırım bazı bilgiler veriyorsun . Hızlı geçiyor onların saniyelerini ayarlarsan güzel olur.

Herkes slayt yapıyor ıngılızcen varsa geç kamera karsısına ıkı saklabanlık daha cok ızlenım ve abone alırsın zamanla gelentepkılere gore yolunu belırlersın

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Herkes slayt yapıyor ıngılızcen varsa geç kamera karsısına ıkı saklabanlık daha cok ızlenım ve abone alırsın zamanla gelentepkılere gore yolunu belırlersın

maalesef onu yapamıyorum hocam, ingilizce problem ama bu sıralar oyun anlatımına falan geçmeyi düşünüyorum, türkçe

Turkcede Para yok. Konusmadan bırseyler cekmeye bak ozgun olacaksan tum dunya ızleyebılmelı senı kucuk dusunme

youtube içi seo ve ekran goruntulerını farklı seç bence dıkkat cekıcı olsun

Bu tür kanallarda önemli olan devamlılık ve abonedir. O yüzden ilk etapta reklam koymayın. Reklam sizin belki de potansiyel abonelerinizi kaybetmenize sebep oluyor. O yüzden şöyle bi 1000 abone yada hatrı sayılır günlük görüntülenme ( en azından günlük 1000 görüntülenme ) olana kadar reklam açmayın.

Bu tür kanallarda önemli olan devamlılık ve abonedir. O yüzden ilk etapta reklam koymayın. Reklam sizin belki de potansiyel abonelerinizi kaybetmenize sebep oluyor. O yüzden şöyle bi 1000 abone yada hatrı sayılır günlük görüntülenme ( en azından günlük 1000 görüntülenme ) olana kadar reklam açmayın.

sağ olun hocam öneriler için :)

Daha sonra reklam açtığında videolar ünlem olabilir bence direk açmalısın.

merhaba arkadaşlar, birkaç haftadır özgünden yürüyorum, toplam 7 video yaptım ve izlenme sayıları gerçekten berbat.

attığım bi video
Interesting Facts About Divorce - Did you know facts-5 - YouTube

bir şeyleri yanlış mı yapıyorum arkadaşlar? eğer bir yanlışım yoksa böyle devam edeceğim tutana kadar.

bu arada görüntülenme sayıları ve kazandırdıkları
ilk video: 294 - 0.36$
2. 18 - 0.06$
3. 88 - 0.07$
4. 8 - 0.08$
5. 13 - 0.07$
6. 17 - 0.02$
7. 6 - 0

Sabret ama sadece video atma, yeni taktikler geliştir. Fakat asla özgünden şaşma

İlk yükleyen olduğunda ünlem ihtimali yok denecek kadar az 1000 abone kasıp reklamları açarsan muhtemelen senın kanalından 1000 tane kopyalanacağı için ünlem ihtimali oldukça yüksek.

Sabret ama sadece video atma, yeni taktikler geliştir. Fakat asla özgünden şaşma
hiç bota bulaşmadım :) bazen düşünüyorum fakat özgünden kazanan arkadaşlar sayesinde ilham buluyorum kendime
İlk yükleyen olduğunda ünlem ihtimali yok denecek kadar az 1000 abone kasıp reklamları açarsan muhtemelen senın kanalından 1000 tane kopyalanacağı için ünlem ihtimali oldukça yüksek.

o zaman açık kalsın para kazanma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri