Özgüne İlk Adım :)

• Kullanıcı mistiksevim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

mistiksevim

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar spam olarak girmiş olduğum ve bitmeyen sorunlarından sıkılıp bıraktığım youtube işine özgün ile tekrar başlamış bulunmaktayım. Dilerim spamda ki sıkıntıları özgünde de yaşamam :)

Konuyu açmamda ki sebep youtube ile ilgili bir çok şeyi burada sizlerden öğrenmiş olmam ve özgünde de youtube deneyimlerinizden ötürü önerilerinize ihtiyaç duyuyor olmam.
Kendi çapımızda amatör olarak oyuncak çekimine başladık.
Olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkür ederim...
(bu arada ücreti mukabilinde danışmanlık yapacak arkadaşların tekliflerine açığım)

https://www.youtube.com/watch?v=-tAD15jjn_0

ikinci adım :
https://www.youtube.com/watch?v=aRlhdhuLjWk

Son düzenleme:
Çok zor zamanda başladın hocam ama yine de yolun açık olsun

hayırlı olsun güzel bir video bende kinder surprise olarak özgün çalışmak istiyorum bi ara :) öneri olarak kamera açısı çaprazdan değilde senin oyuncağı yaptığın açıdan olursa daha iyi olur sanki , bu arada kamera olarak hangi marka model kullanıyorsun ? bende başlangıç için bir model arayışındayımda. bol kazançlar dilerim.

İnş. Üstad İnş :)

---------- Spam Engelliyici 01:00 ---------- Önceki Mesaj 00:54 ----------

hayırlı olsun güzel bir video bende kinder surprise olarak özgün çalışmak istiyorum bi ara :) öneri olarak kamera açısı çaprazdan değilde senin oyuncağı yaptığın açıdan olursa daha iyi olur sanki , bu arada kamera olarak hangi marka model kullanıyorsun ? bende başlangıç için bir model arayışındayımda. bol kazançlar dilerim.

Allah razı olsun. Üstadım ayaklı tripod vardı bende o açıyı yakalamaya müsade etmiyor şimdi akrobat tripod alıcam o da kullanışlı özellikle süpriz yumurta tarzı oyuncaklar için. Makina Eos650D görüntü kalitesi aslında oldukça iyi render i düşük aldık ondan çok iyi görünmüyor. Ama iş görüyor tavsiye ederim.

Hocam bende 5-6 ay özgün oyuncak kanalı ile ilgilendim,
Size tecrübelerimi aktaracak olursam , öncelikle oyuncağın paketi çok önemli ,önce oyuncağı açmadan paketini gösterin , oyuncak parçalarını teker teker paketten çıkartarak her parçayı gösterin ,

Dekor güzel olmuş ama çekim uzak kalmış , tüm çekim 8:15 den sonra olduğu gibi yakından olmalı ,

Ve en önemlisi özgün büyük sabır isteyen bir iş,meyvelerini toplamak 5-6 ay sürüyor,Sabırla devam edin ,

Hocam bende 5-6 ay özgün oyuncak kanalı ile ilgilendim,
Size tecrübelerimi aktaracak olursam , öncelikle oyuncağın paketi çok önemli ,önce oyuncağı açmadan paketini gösterin , oyuncak parçalarını teker teker paketten çıkartarak her parçayı gösterin ,

Dekor güzel olmuş ama çekim uzak kalmış , tüm çekim 8:15 den sonra olduğu gibi yakından olmalı ,

Ve en önemlisi özgün büyük sabır isteyen bir iş,meyvelerini toplamak 5-6 ay sürüyor,Sabırla devam edin ,

Çok teşekkür ederim üstadım, haklısınız benzer videoları incelediğimde gördüm. Paket açma kısmına gelince aslında var görüntüler fakat kamerayı çok sallamışız kadrajdan çıkmış vs. sildik görüntüleri.
Ama şunu itiraf edeyim, göründüğü kadar kolay değilmiş. Bu oyuncağı bile oynarken 7-8 prova yaptık. Oyuncakla oynamanın bu kadar zor olduğunu blmiyordum. :) :) :)

Güzel video tebrikler.Partner firmanız yoksa Türk bir partner firma ile anlaşmanızı öneririm.Bu tür işlerde rekabet fazla olduğundan ve forumda paylaştığınızdan çekemeyen çok insan olacaktır.Kanalınıza zarar vermek için her şeyi yaparlar. [MENTION=8719]mistiksevim[/MENTION]

Güzel video tebrikler.Partner firmanız yoksa Türk bir partner firma ile anlaşmanızı öneririm.Bu tür işlerde rekabet fazla olduğundan ve forumda paylaştığınızdan çekemeyen çok insan olacaktır.Kanalınıza zarar vermek için her şeyi yaparlar. [MENTION=8719]mistiksevim[/MENTION]

Teşekkür ederim hocam.
Çalıştığımız yerli partner var fakat daha kanalı bağlamadik.

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------

abonenelerin 3 te 2 si organik değil :D

Yani? İçerik ile ne alakası var bunun?

Kanal logosunu sevmedim. Video'nun altinda kirmizi yaziyla yazan video linki yazisinida sevmedim.(ne gerek var?).
Video'ya oyuncaklari ambalajindan acmadan gosterip,sonra ambalajinin acilisinida video'ya ekleyin bence.Bir butun olusturmus olursunuz.
Video resimlerini kendiniz cekip videolardaki resimlerle deyistirin.Yanlis anlamadiysam,video resmi varsayilan 3 resimden birisi secilmis.

Son düzenleme:
Oyuncak hamurla oynayıp video çeken biri vardı o kimdi

hayırlı olsun hocam bence gayet iyi gidiyor gibi tabi o abone ve izlenimler doğalsa doğal değilsede sana tavsiyem sakın izlenim abone felan çekme kanalın uçar sonra değmez..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri