Özgünlük adımı

• Kullanıcı LoonyTuneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum olmamış. Şimdi neden olmamış diyeceksin kısaca özetlim. Bir sonraki videoda çok işine yarar umarım.

- Kamera açıları çok kötü. Tripod kullanıyorsun sanırım. Daha yatay yada araca daha yakın çekim birde kamera önünde yakın dönüşlerde yavaşlatma etkisi ekleyebilirsin.
- Çekim açıları değiştirilmeli
- Araba tanıtmayı boşver zaten bir özelliği gözükmüyor yani bu modelin. Arabanın etrafında bir tur döndürsen yeterli olurdu bence. Daha iyi modellerde bu videoda yaptığın olabilir.
- Araba drift ama yerinde durmuyor yani tam kontrol sağlayamıyorsun gördüğüm kadarıyla. Bu da çekimi zorluyor.
- Bir de kendine bir pist yapabilirsin ne bilim işte ortaya böyle parkur yapacak cisimler vb korsun onların etrafında dönersin vb.
- Cep telefonun varsa bir şekilde ön tarafa monte edip video kaydı yapabilirsen de süper olur. Bunun için 5 mm strafor köpük işini görür. Yani telefonin bir köşesinin gireceği kadar oyup onu koyuyorsun vb.
- Logo güzel olmuş ve giriş intronda güzel. Müzik güzel.

Like ın faydası olduğu kadar unlike nin de faydası var bana göre :). Zamanla daha güzel olacaktır. Forumda bir arkadaşın daha böyle kanalı vardı ama bulamadım.

Parçalansın verdiğimiz para çöpe gitsin yani :D Fikir güzel aslında ama o kadar gelişmimi kameram bilmiyorum. Ama 2. video parkurlu sürüş denemesi olacak. Diğer videoda yeni araba :)

Konuya sürekli müdahil oluyorum kusurumu maruz görün ama bu fikrimi söylemeden geçemicim :D Araba ile kedi köpek kovalayın yerde ki kuşları havalandırın falan hahha :):D

Kardesim acemilige göre cok güzel olmus. Ben pek anlamam konuyu da okuyamadım aynı fikri veren arkadaslar oldumu bilmiyorum ama

1 ) Tek parca degilde cok parcalı koyarsan videoyu daha güzel olur.

mesela bi rampa koy arabayı ucur ordan. Bi yandan cek. Bi karşıdan cek ( genelde yerde dursun kamera ) Sonra slowmotion editle onları önce hızlısını göster, sonra yavaslarını vs...

2 ) mümkünse bi kedi al.İran kedisi mesela. Arabayı görünce cıldırcak o zaten :). Onunla birlestir. İzlenimi 2 ye katlar diye düsünyorum.

3 ) kücük cocuklar oyuncak arabaların carpışmasına bayılırlar. 2-3 acıdan carpısmaları cekebilirsin

4 ) profsyonellesme asamalarında biraz büyük üstü acık bi arabaya oyuncak ayı falan bindirebilirsin ya da ne bindirmek istiyosn :). ona kemer takarsın, kaza yaptıgında fırlamaz falan. Egiticide olur :D

kusura bakma cok anlamam ama belki işine yarar .

vatandaş özgün çalışmak için boş ev bile kiralıyor artık :D

Benim önerilerim kameranın çok uzak kaldığı daha yakın çekim yapılması gerektiği ve başlangıç kısmının daha kısa tutulması gerektiği.
Harici olarak bu dislike verenlerin forumdan olduğuna eminim.
Onlara diyecek birşey bulamıyorum.
Aciz yaratıklar.

Forumdaki arkadaşının videosuna dislike veren nasıl bi yaratıktır anlamış değilim, neden yaparki insan böyle birşeyi tövbee.

Süperrsin tebrik ederim, herkez özgüne başlıyor hayırlısı bakalım.gerçekten harika bir başlangıç.

Yalnız keşke videonu paylaşmasaydın öyle insanlar varki forumda flag yaparlar şikayet eder kapattırırlar kanalı. benden demesi :)

benim tavsiyem henüz yolun başındayken yeni kanala gecip forumda kanalı paylasmaman yönünde kardeşim birde kamera cok uzak kalmış arabayı sürerken kamera ile arabayı takip etsen yani yakın cekim yapsan muhteşem olur :)

Evet kamera biraz acayip kaldı sisteme :D Bidahaki video için yakın çekimli şeyler düşünüyorum bakalım :D

hocam nacizane fikrimi bende sunayım ... dikkate alır yaparsan cok güzel olur bence cünki alet edevat uyumlu hazır makina almıssın güzelinden cunki sen bence "stop motion" a yönel yinede güzel olmus özgünün neresinden baslarsan kardır

evet hocam. Ama ben arkadaşımdan 2. el aldım temiz. 900 tl

hocam sana ufak bir fikir verim :D dünyadaki çogu insan patlama videolarını çok seviyor bişeyleri ez:D

yakın çekip yap mesela oyuncak insan maketleri varya askerler mesela:D al bir tane askeri hummer jeep oyuncak:)

gir askerlerin arasına camtasia benzeri programlarla kan efecti yaparsın veya ateş efekdi yaparsn askerleri ez öldür hadi bu çok vahşi dersen çektigin videonun bir hikayesi olsun mesela

küçük dubalardan koy mekanın çok büyük koy onlardan aralarında drfit yap

veya dubayı bırak yumurta koy hızla giderken duvardaki yumurtalara çarp yumurtalar kırılsın o kırılma anını dışarı akışını falan zoomlarsın ve agır çekim moda alırsın yani video güzel diyemiyorum çünkü sende olsan senin videon olmasa bunu izlemessin ama kategorin ve malzemelerin güzel bir iki ufak dokonuslave biraz konuya uygun hikaye yazarsan kafanda çok basarılı bişeyler çıkar standart araba kanallarından farklı ol bence hani artislik hareketler oyuncak tanıtımı yerine bir hikayen olsun ona uygun video çek

Mesela Oyuncak Arabayla bir kaç kaza yap bunlara uygun elinde ufak insan maketleri olsun çocuk anne baba gibi hız yapmanın ne kadar riskli birşey oldugunu görsel olarak anlat :)

Hocam herkes kaza yap diyo zorla kırdırtacaklar size arabayı:D

ingilizcen varsa oyun videosu çek bunlarda iş olacağını zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri