Panzerin Vatandaşı Ezme Anı (Ankara - Kızılay)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısa ve Öz

nq0d9.jpg

Londra'da Trafalgar meydanında çekilen bir resimdir. Türkiye ile bir ilgisi yoktur.

Serkanim senin gibi gönlü güzel insana yakismaz bu sözler.Halk yeri geldiginde cahildir cocuktur ama bu sekilde olmaz döve döve adam edilmez.Ayni bizim forumdaki cok sacma sapan isler yapan cahil genc arkadaslara senin sabir gösterip onlari foruma kazandirman gibi..

Su son mesajini editle :) formumuzun güzel hatri icin.Gercekten senin yapini biliyoruz cünkü, insancil gönül dostumuz Serkansin sen cünkü..

Uygar,ben her zaman icin herseye saygiliyim,saygili olmayi bilirim ama bu is agac olayi vs degil artik,polisin siddet kullanmasinida gecti bu,bu resmen 10 yildir yikamadiklari akp'nin, 10 Yildir krizler,develuasyonlar olmadigi icin,askerler ikide bir cikip hukumete akilli ol demedikleri icin 10 yildir milletin devletin kasasina elini atipda 1 kurus cebine koyamayinlarin proveke ettigi ve halende ortaligi karistirmaya calisan yukardaki seref yoksunu kisilerin isi.

Ben burda siyaset filan yapmiyorum,siyaset partileri ile isimde olmaz heleki akp ci hic degilim ancak her ne kadar iki tarafli yapilan asiri olaylar olsada,polisde suclu olsa halkin icindeki provekecilerde suclu olsa sen devletin emir kulu memuruna kafa tutarsan artislik yaparsan oda aldigi yetkiyi kullanir.

Agac kesilmesin dediler,sokaklara ciktilar,istanbulun,ankaranin,izmirin,turkiyenin dort bir yaninda kirmadik cam,kirmadik kaldirim tasi,ellerine sopa yapmak icin dallarini kirmadik agac alkomadilar.Neyin davasi bu,neyin isyani,3-5 agacin yada polisin siddetininmi.Bunlar bos hikaye,her ne kadar bu olayi gercek anlamda savunanlar olsadao savunanlar simdi evlerinde oturup polisle bu devlet dusmanlarinin catismalarini izliyorlar evlerinde.

Bu yazilarim yuzunden beni hor gorecek,beni sevmeyecek varsa sevmesin,selamda vermeyebilir.Ben karsiyim abi,bu sokaklarin,esnaflarin bu duruma dusmesine halkin boyle ayaklandirilmasina karsiyim.Ister polis olsun,ister siradan bir vatandas asiri siddet varsa versin cezalarini ancak 3 kurus maasla emir kulu olan polise sen artislik yaparsan iste ustune arabada surerler,kafana gozune gazda sikarlar,ve yine diyorum az bileee hak edene...

---------- Mesaj saat 23:55:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:54:20 civarında gönderildi. ----------

Yarin suriye gibi ic savas cikar insallahhhhhhhhh,gorusunuz ondan sonra ulkeyi 3 agaci polis siddetini..Her yerde boimbalar patlar,kucucuk cocuklar kadinlar yaslilar masumlar olurde o zaman gorurum hanginiz sokaga cikiyorsunuz..

Uygar,ben her zaman icin herseye saygiliyim,saygili olmayi bilirim ama bu is agac olayi vs degil artik,polisin siddet kullanmasinida gecti bu,bu resmen 10 yildir yikamadiklari akp'nin, 10 Yildir krizler,develuasyonlar olmadigi icin,askerler ikide bir cikip hukumete akilli ol demedikleri icin 10 yildir milletin devletin kasasina elini atipda 1 kurus cebine koyamayinlarin proveke ettigi ve halende ortaligi karistirmaya calisan yukardaki seref yoksunu kisilerin isi.

Ben burda siyaset filan yapmiyorum,siyaset partileri ile isimde olmaz heleki akp ci hic degilim ancak her ne kadar iki tarafli yapilan asiri olaylar olsada,polisde suclu olsa halkin icindeki provekecilerde suclu olsa sen devletin emir kulu memuruna kafa tutarsan artislik yaparsan oda aldigi yetkiyi kullanir.

Agac kesilmesin dediler,sokaklara ciktilar,istanbulun,ankaranin,izmirin,turkiyenin dort bir yaninda kirmadik cam,kirmadik kaldirim tasi,ellerine sopa yapmak icin dallarini kirmadik agac alkomadilar.Neyin davasi bu,neyin isyani,3-5 agacin yada polisin siddetininmi.Bunlar bos hikaye,her ne kadar bu olayi gercek anlamda savunanlar olsadao savunanlar simdi evlerinde oturup polisle bu devlet dusmanlarinin catismalarini izliyorlar evlerinde.

Bu yazilarim yuzunden beni hor gorecek,beni sevmeyecek varsa sevmesin,selamda vermeyebilir.Ben karsiyim abi,bu sokaklarin,esnaflarin bu duruma dusmesine halkin boyle ayaklandirilmasina karsiyim.Ister polis olsun,ister siradan bir vatandas asiri siddet varsa versin cezalarini ancak 3 kurus maasla emir kulu olan polise sen artislik yaparsan iste ustune arabada surerler,kafana gozune gazda sikarlar,ve yine diyorum az bileee hak edene...

---------- Mesaj saat 23:55:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:54:20 civarında gönderildi. ----------

Yarin suriye gibi ic savas cikar insallahhhhhhhhh,gorusunuz ondan sonra ulkeyi 3 agaci polis siddetini..Her yerde boimbalar patlar,kucucuk cocuklar kadinlar yaslilar masumlar olurde o zaman gorurum hanginiz sokaga cikiyorsunuz..

Tamam Serkan sana birsey demiyoruz burda haklisinda ama, senin biraz daha yatistirici ve sag duyulu olup burdaki kani kaynayan atesi basindaki genc arkadaslari yatistirici konusmani istiyoruz..Durum bu senin güzel gönlüne yakismiyor ben seni biliyorum , ölsünler gebersinler sözleri senin gibi insan sevgisi olan birinin sadece kizdigi anda söyledigi laflar onu demek istemistim..

Jitem bi git sacma sapan milleti provoke edecek seyler koyma gözünü seviyim.Ben Atatürklü o bayragi ölümüne basimda tasirim, o sol tarafdaki .... ve onun tayfasini da bulsam bi kasik suda bogarim..ne oldu simdi neye uyuyo bu ima etmeye calistigin..
Atatürkü sevenler teröristmi..

Valla bokunu cikardiniz ha, tüylerim diken diken oluyo artik su forma girerken..

Uygar abi yapma benmi provoke ediyorum sırf devlete karsı gelmek ıcın admlar yabancı ulkelerde yaralanmıs veya yabancı polislerin yaptıgı seylerı sırf turk halkını kandırmak ayaklandırmak ıcın gezi parkı olayında oldu gıbı gosterıyorlar benim tek amacım boyle oyuna gelmemız ıcın ufak bır caba .

Tamam Serkan sana birsey demiyoruz burda haklisinda ama, senin biraz daha yatistirici ve sag duyulu olup burdaki kani kaynayan atesi basindaki genc arkadaslari yatistirici konusmani istiyoruz..Durum bu senin güzel gönlüne yakismiyor ben seni biliyorum , ölsünler gebersinler sözleri senin gibi insan sevgisi olan birinin sadece kizdigi anda söyledigi laflar onu demek istemistim..

herkes senle yada sizinle aynı fikirde olacak diye bir kaide yok.
bak usta serkan ustanın sözlerini bile hazmedemıyorsunuz. editlemesini istiyorsun. bu fasist bir yaklasım degilmi. ben dedıgım olsun gerisi sussun.

bence bu tür konular forumdan kaldırılsın.boşu boşuna birbirimizin kalbini kırıcaz.bende bissürü şey yazmak istiyorum ama kendimi zor tutuyorum yazmamak adına

[/COLOR]Yarin suriye gibi ic savas cikar insallahhhhhhhhh,gorusunuz ondan sonra ulkeyi 3 agaci polis siddetini..Her yerde boimbalar patlar,kucucuk cocuklar kadinlar yaslilar masumlar olurde o zaman gorurum hanginiz sokaga cikiyorsunuz..[/QUOTE]

Abi bu sozunde yuzde yuz haklısın bundan 3 5 ay once bı belgesel ızlemıstım adını suan hatırlamıyorum ırakla ılgılıydı ılk basta ırak halkının saddamı devırmek ıcın ucakla gelen abd ordusunu gullerle cıceklerle karsılıyordu arada 2 ay gectıkden sonra aynı kısı anlatıyor keske saddam olsaydıda bunlar olmasıydı karıma kızıma ogluma tecavuz edıp gozumun onunde oldurduler annemı babamı oldurduler bana cınsel tacız yapıp koplerın onune attılar dıyıyor bunu sadece bu degıl tum ırak halkı anlatıyor sımdı mıllet ıc savas cocuk oyuncagı gıbı konusuyor eğer suriye gibi ırak gıbı fılıstın gıbı cecenıstan myanmar afganıstan gıbı olmak ıstıyorsanız devam edın ...

Oguzhan O Pkk li ********lerin resmi ile Atamizin ayni karelerdeki resmi neyi ifade ediyor.Onun bugün olanlarla ne alakasi var ?Üstelik arkadas söyledi resim ingilterede cekilmis, bize ne onu diyorum ...

herkes senle yada sizinle aynı fikirde olacak diye bir kaide yok.
bak usta serkan ustanın sözlerini bile hazmedemıyorsunuz. editlemesini istiyorsun. bu fasist bir yaklasım degilmi. ben dedıgım olsun gerisi sussun.

sen bi git dışarı çık hava falan al bence.fazla etkilenmişsin.

Uygar,dediklerin dogru,haklisin,forumun admini olabilirim,sahibi olabilirim,sevilen syailan bir insan olabilirim,ornek teskil eden bir insan olabilirim ancak eger bir yerde gercekden yuh dedirtecek birsey varsada herseyimi bir kenera koyar dusuncemi yazarim.Kaybedecegim cok sey olsada herseyi bir kenera ieterim ve gene konusurum.Huyum kurusun diyeyim artik.

Ama iste olmuyor abi,gercekden su ulkenin gidisine karsilik cikan su olaylar butun dunyada bizi iyi reklam ettiler.

Ingiltere,fransa almanya butun ulkeler vatandaslarina cagri yapiyor biliyormusun,Turkiyeye gidisinizi erteleyin,istanbula gitmeyin,yada ordaki vatandaslarimzi sokaga cikmayin diye. :)

Abi yine soyluyorum,soylemey olayim dillerim kopsun ama insallah ic savas cikar,karisir ortalik,sag sol ilericisi gericisi birbirini keser sokaklara cikma yasagi olur,her gun bir sokak kosesinde bir kac gencin kafasi kellesi kesilir atilir,kimse is yerin iacamaz,kimse sokaga cikamaz selam veremez,polisler eve baskin yapip iskenceler yapar vs vs vs vs.

Ondan sonrada oturup 3 agac polisin vurdugu 5-6 sopa siktigi biber gazinin duacisi oluruz,o gun gelsede keske o gazlari iceydik,sopayi yiyeydik diye.

Uygar abi yapma benmi provoke ediyorum sırf devlete karsı gelmek ıcın admlar yabancı ulkelerde yaralanmıs veya yabancı polislerin yaptıgı seylerı sırf turk halkını kandırmak ayaklandırmak ıcın gezi parkı olayında oldu gıbı gosterıyorlar benim tek amacım boyle oyuna gelmemız ıcın ufak bır caba .

peki sen cahil kardeşim o attıgın aptal fotonun londra'da cekildigini biliyormusun?

oyun oyun demişsin.

dün gece ben polis araclarına taş atan gencleri durdururken kortej oluşturup sadece slogan atmaya yönlendirmeye calısırken, o polis arkamdan bana nie içinde biber gazı olan su sıktı?

yok öyleymiş böyleymiş provake heryerde olacaktır aklı başında olan insan bunlara zaten gelmez.

eskişehir bir ögrenci memleketidir. hicbir zaman provake kapılmamıştır. dün gece polise atılan taşın 10 katı ellerinde bayraklarla gelen sendikacılara tkp cilere atılmıştır.

tv başında aptal görüntüleri izleyerek ara sıra video bakarak siyasi görüşe sahip oldugunuzumu sanıyorsunuz?

daha insanların neler yaşadıgını görmüyorsun bile.

istanbuldayım bu sabahtan beri sabah otobüsten iner inmez bombalar patladı yeni teröristler geldi diye karşılandık polisler tarafından!

Birkaç günlük olayı şöyle özetliyeyim gereğinden fazla uzadı :

-Orantısız güç kullanılarak halka biber gazı cop kullanıldı.Emir eri diyenlere soruyorum "Siz Polis olsanız o gösteriye ananız kardeşiniz vs gelse onlara da aynı şekilde bu muameleyi yapar mıydınız?"
-Aşırı marjinal gruplar molotoftur çevreye vs zarar vererek gezi parkı amacıyla orda olmadığını ispatladı (gerçekten haksızlığa dayanamayan vatandaşlarımızın orda olması hariç)
-Başta basiretli yöneticiler olmadığı için bu gibi ufak bir olayın gereksiz yere büyümesi işten bile olmamıştır
-Buradan öyle yazmakla olmaz sizi gezi parkında görelim diyen arkadaşlara soruyorum "Vatan mı Kurtarıyorsunuz?" Allah muhafaza bir savaş çıksa düşmanla, en önde gitmezsek şerefsizin evladı olduğumuzu alnımıza silinemeyecek şekilde yazmaya hazırız.

Karsilikli atismaya girmeden,kufurlu argolu konusmalar yapmadan olan olaylari tartisalim,tartisin.Lutfen atismalara sunlari yaptinzi bunlari ettinize getirmeyin konuyu.Dusuncenizi yazin,saygi duyan duyar,duymayan duymaz.Biraz genis dusunen insanlar olalim artik.

Abi bu sozunde yuzde yuz haklısın bundan 3 5 ay once bı belgesel ızlemıstım adını suan hatırlamıyorum ırakla ılgılıydı ılk basta ırak halkının saddamı devırmek ıcın ucakla gelen abd ordusunu gullerle cıceklerle karsılıyordu arada 2 ay gectıkden sonra aynı kısı anlatıyor keske saddam olsaydıda bunlar olmasıydı karıma kızıma ogluma tecavuz edıp gozumun onunde oldurduler annemı babamı oldurduler bana cınsel tacız yapıp koplerın onune attılar dıyıyor bunu sadece bu degıl tum ırak halkı anlatıyor sımdı mıllet ıc savas cocuk oyuncagı gıbı konusuyor eğer suriye gibi ırak gıbı fılıstın gıbı cecenıstan myanmar afganıstan gıbı olmak ıstıyorsanız devam edın ...

arkadaşım burası türkiye o işler öyle kolay değil.bizim bir iç savaşa girmemiz veya savaşa girmemiz bütün dünyanın seyrini değiştirir.

Serkanim haklisin aynen benimde icim parcalaniyor, burda Alman kanallarinda Cnn de hic olmadigi kadar bu haberleri veriyorlar..Utaniyorum..Aynen bende senin dedigine gelecem valla, afedersin ne yapiyolarsa bi yapsinlarda sonra artik bu milletin birbirinden baska dostu olmadigini anlasinlar...Bak güzelim Ankaramizi benim en son gecen yaz hatirladigim güzel halini ne duruma düsürmüsler :

konuya kilit vuruyorum şimdi sıkıcı olmaya başladı:)
aslında konuşulacak çok şey varda burada olmuyor kimse kimsenin kalbini kırmasın agaclar kesilmesin elbet, ama ordaki son durum vahim olay çıkarmak isteyenler biri muhalefet biride pkk ve pkk yandaşları işlerine geliyor çünki daha fazla konuşmayayım gerek yok

arkadaşım burası türkiye o işler öyle kolay değil.bizim bir iç savaşa girmemiz veya savaşa girmemiz bütün dünyanın seyrini değiştirir.

Dunyanin yillarca istedigide bu degilmi EgE ?

Suriye,iran,Fransa,Rusya agizlari acik kahkalarla olanlari izliyor ve biryandanda dahada bu ise nasil comak sokariz diye yapmadiklari kalmiyor.

Sen bunlar 3-5 agac yada polisin siddetinden bu hale geldigine inaniyormusun.

Bu olaylarin en kisa ozeti sudur ;

SURIYE IRAN ; "Turkiye Otur oturdugun yerde,bizim ic islerimize karisma,yoksa kafani kasiyacak vakit birakmam sana."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri