Panzerin Vatandaşı Ezme Anı (Ankara - Kızılay)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oguzhan O Pkk li ********lerin resmi ile Atamizin ayni karelerdeki resmi neyi ifade ediyor.Onun bugün olanlarla ne alakasi var ?Üstelik arkadas söyledi resim ingilterede cekilmis, bize ne onu diyorum ...

Abi Benim anlatmak ıstegım Mustafa Kemal Ataturk uzerınden devleti milleti proveke edıyorlar adamlar bız ataturk ıcın yapıyoruz dıyerek mılletı ayaklandırmak ıstıyorlar tamam oraya sırf temız kalple gıden Ataturk adına gıden var fakat oyuna getırıyorlar dhkp-c gıbı orgutler bıler pkkyı chpyı mhpyı bdp bıyı bır arada gosterıp hukumete karsı kalkındırmak ıstıyorlar bu sekılde ıc savas cıkartmayı planlıyorlar . Amac Gezi Parkı veya Dıger Anlatılanlar Degıl Yanı Amac TÜRKİYE CUMHURİYETİ Tamamen İç Savaşa sürükleyip Ülkeyi Suriye gibi ülkeye cevirmek .

space mod
''Bu konuda polisin haklı olduğunu savunanları gördükçe banlayacağım'' dedi ve dün bikaç kişi polisi savunduğu için banlamıştı serkan abi

http://www.ytpara.com/forum-disi-ko...rkiye-genelinde-eylem-zamani-7.html#post23188

polis %9999 bin haklı hadi benide banlasın

hadi gel gel p....çç gelsene diyor devlet memuruna devletin aracına taş atıyor tekme atıyor zamanında düşünün bu olayları güneydoğuda pkk yandaşları polislere yapınca polislere allah yardımcıları olsun diyorduk ve polise taş atıp kırıp dökenlere nefret kusuyorduk

şimdi aynısını bunlar yapıyor adeta terör estiyorlar ülke huzurunu bozuyorlar!

Tamam Serkan sana birsey demiyoruz burda haklisinda ama, senin biraz daha yatistirici ve sag duyulu olup burdaki kani kaynayan atesi basindaki genc arkadaslari yatistirici konusmani istiyoruz..Durum bu senin güzel gönlüne yakismiyor ben seni biliyorum , ölsünler gebersinler sözleri senin gibi insan sevgisi olan birinin sadece kizdigi anda söyledigi laflar onu demek istemistim..

herkes senle yada sizinle aynı fikirde olacak diye bir kaide yok.
bak usta serkan ustanın sözlerini bile hazmedemıyorsunuz. editlemesini istiyorsun. bu fasist bir yaklasım degilmi. ben dedıgım olsun gerisi sussun.

Seni akil yoksunu yukardan yazdiklarimdan bu mu anlasiliyor.Iste senin gibi tipler birbirini seven insanlari birbirine böyle düsürmeye calisiyor..Sana *k yemek düser arkadasim..Bizim Serkanla olan arkadasligimiz senin bu *k yeme cabalarina pabuc birakmayacak kadar uzun ve eskidir..Bizim burdaki görevimiz ortaligi yatistirmak ama, senin gibi haddini bilmeyenede artik tutamadim kendimi , arkadaslar beni affetsin..Bidaha oku bakiyim, IQ yoksunu , Türkcesi kit seni...

arkadaşım burası türkiye o işler öyle kolay değil.bizim bir iç savaşa girmemiz veya savaşa girmemiz bütün dünyanın seyrini değiştirir.

Hocam ora dogru fakat Türkiye gibi bir devleti kolay kolay savaşla yene bılecek bır ulke yok yok abd yok rusya bu devletlerın bıze saldırması ımkansızdır . fakt libya gıbı ıc savas cıkarıp toplu mudahalede bulunabılırler ve yuzde yuz kanıtlınmıs bır gercek vardır suan turkıyeye gızlıden yuzlerce ajan gırmıs ve olayları kızıstırmak ıcın ellerınden gelenlerı yapıyorlardır .

Dunyanin yillarca istedigide bu degilmi EgE ?

Suriye,iran,Fransa,Rusya agizlari acik kahkalarla olanlari izliyor ve biryandanda dahada bu ise nasil comak sokariz diye yapmadiklari kalmiyor.

Sen bunlar 3-5 agac yada polisin siddetinden bu hale geldigine inaniyormusun.

Bu olaylarin en kisa ozeti sudur ;

SURIYE IRAN ; "Turkiye Otur oturdugun yerde,bizim ic islerimize karisma,yoksa kafani kasiyacak vakit birakmam sana."

Abi suriye vs ile olacak iş değil bunlar.yıllarca istediler terörle oyalandık yasa değişti.terörle oyalandık ülkeyi tek tek sattılar.hep uyutulduk.

tabiki 3-5 agaclık bir olay değil.ama bunların sorumlusu tamamiyle akp.ne istersin istiklal marşından, atatürkten, okul kitaplarındaki atatürk resimlerinden.içilen alkolün saatinden.bu insanlarında sabrı taştı.

öyle büyük güçlere kışkırtmalara girecek olursak suriyeden girer masondan çıkarız o konulara girmek anlamsız.gerçi burda ne desekte ne yapılsada insanlar ölsede büyük güçlerin istediği olacak.tahminimce akp'yi o güçler bidahaki seçimlerde istemiyorlar sonu geldi fişini çekicekler

Az once haberlerde dinledim,sevmedigim biri olan Devlet Bahceli ilk kez Mukemmel Konusmus.

"Polisin bu eylemlerde hic bir sucu yokdur,emir neyse onu yerine getiriyor,polise suc atmak dogru olmaz.Eger birini suclayacaksaniz oda hukumetdir.Cezasinida Sandikda verirsiniz.Bu gunleri unutmayin diyor"

Abi suriye vs ile olacak iş değil bunlar.yıllarca istediler terörle oyalandık yasa değişti.terörle oyalandık ülkeyi tek tek sattılar.hep uyutulduk.

tabiki 3-5 agaclık bir olay değil.ama bunların sorumlusu tamamiyle akp.ne istersin istiklal marşından, atatürkten, okul kitaplarındaki atatürk resimlerinden.içilen alkolün saatinden.bu insanlarında sabrı taştı.

öyle büyük güçlere kışkırtmalara girecek olursak suriyeden girer masondan çıkarız o konulara girmek anlamsız.gerçi burda ne desekte ne yapılsada insanlar ölsede büyük güçlerin istediği olacak.tahminimce akp'yi o güçler bidahaki seçimlerde istemiyorlar sonu geldi fişini çekicekler
100/100 haklisin bu konuda sonuna kadar.........

Arkadaşlar Facebook'da bır durum paylasmıs arkadaş okuyun lutfen
"Ulan Gezi Parkı direniyor diyipte milleti provake ediyosunuz, Türk gençliği şudur budur diyip yaygara çıkarıyosunuz, Atatürkü malzeme edipte gezi parkını kesilmeye izin vermiyosunuz. Ulan şerefsizler Bu milletin 30 yıldır 20 yasındaki askerleri şehit oluyor, İnsanlar ölüyor, Güneydoğuda insanların evleri yıkılıyor, memleketlerinden uzak kalıyor hiç biriniz sesinizi çıkarmıyosunuz. Bdpli Sırrı süreyya bunlar olurken neredeydi ?? Şimdi gitmiş gezi parkını korumaya. O bdpli adamların olduğu yerde direniş mi beklenir ? Bildiğin isyan cıkarıp insanları azmettirmeye geliyorlar. Gençlerde onların yaptığını yapıyor sonra Atatürkün izindeyiz diyosunuz!! biraz kendinize bakın. Halinize bakın. Gezi parkını gittiniz korumaya, eskisinden daha kötü bi hale getirdiniz. Tamam herkesin birlik olması çok güzel ama neden Teröre karşı pkkya karşı değildi bu ülkenin polisine karşı geliyosunuz. Sizin böyle yapmanız hem amerikanın hem israilin hem suriyeyinnde işine geliyo. Yabancı medyalar da bu olaylarda t.vlerde halkına izletip türkiyenin de mısırda, suriyeden farkı olmadığını göstermeye çalışıyor. Hepiniz mi KÖRSÜNÜZ? uyuyan biz değil sizsiniz SİZ !! ""!

Az once haberlerde dinledim,sevmedigim biri olan Devlet Bahceli ilk kez Mukemmel Konusmus.

"Polisin bu eylemlerde hic bir sucu yokdur,emir neyse onu yerine getiriyor,polise suc atmak dogru olmaz.Eger birini suclayacaksaniz oda hukumetdir.Cezasinida Sandikda verirsiniz.Bu gunleri unutmayin diyor"

kusura bakma hocam ama. o haklın arasında ne kadar provakatör varsa üstündeki üniformayı cok farklı amaclarla kullanan polislerde mevcut.

emir felan hikaye gözlerime gördüm 2 post üstümü okursanız başımdan gecenleri bizzat anlattım yerden taş alıp halka atan polislerde mevcut. kimse bana bir taraf tamamen haklı diyemez.

okanbayulgen'in okudugu kitabı dinleyen gurubu ne hale getirdiklerini hepberaber gördük.

Evet güzel konuşmuş, ben sadece şunu söylemek istiyorum, arkadaşlarımda en başından beri Gezi parkındaydı. Kimse etrafı taşlamadan, dalmadan güzelce eylem yapılıyordu, polis'in gece kışkırtmasıyla başladı olaylar, sabaha kadar vatandaş dayandı dayandı, 31 mayıs sabahı çileden çıktı.

Ve bundan dolayı zaten bir ülkenin vatandaşını kışkırtırsan durdurması da ayrı bir güç olur.

Saygılar.

Beyler ben de hakikaten olay anında bir anlık tepkiyle işte yakın yıkın falan diyordum.Polis ne hakla vatandaşa herhangi bir cisim doğrultur vs.Şimdi olaylara baktığımda hayretle şunu görüyorum, polisin sert müdahalesini tasvip etmeyerek : Cumhuriyet mitingleri vardı hatırlarsanız bu mitinglerin amacı askeri gaza getirip meşru yolla iktidara gelenleri indirmekti.Eğer halk gerçekten şimdiki iktidarı istemiyorsa Sandıkta bunu görmeliyiz.Unutmayın ki Gayr-ı meşru yollardan ancak terör nemalanır.Yarın Türkiye ciddi manada karışsa her yerde bomba patlasa masum insanlar ölse birbirimizin yarasını saracak olan kimdir? Yine biziz. Müslümanın Müslümandan başka dostu yoktur.Bir anlık öfkeyle hareket etmeyelim.Olayın aslına baktığımızda çok basit bir mesele.Yönetim izin verse halk protestosuna yapsa millet dağılıp gidecek bir şey olmuycak.Yani yönetim ve polis olayı işin içinden çıkılmayacak raddeye getirse de insanımızın dağılıp gitmesi gerekirdi...

Arkadaşlar Facebook'da bır durum paylasmıs arkadaş okuyun lutfen
"Ulan Gezi Parkı direniyor diyipte milleti provake ediyosunuz, Türk gençliği şudur budur diyip yaygara çıkarıyosunuz, Atatürkü malzeme edipte gezi parkını kesilmeye izin vermiyosunuz. Ulan şerefsizler Bu milletin 30 yıldır 20 yasındaki askerleri şehit oluyor, İnsanlar ölüyor, Güneydoğuda insanların evleri yıkılıyor, memleketlerinden uzak kalıyor hiç biriniz sesinizi çıkarmıyosunuz. Bdpli Sırrı süreyya bunlar olurken neredeydi ?? Şimdi gitmiş gezi parkını korumaya. O bdpli adamların olduğu yerde direniş mi beklenir ? Bildiğin isyan cıkarıp insanları azmettirmeye geliyorlar. Gençlerde onların yaptığını yapıyor sonra Atatürkün izindeyiz diyosunuz!! biraz kendinize bakın. Halinize bakın. Gezi parkını gittiniz korumaya, eskisinden daha kötü bi hale getirdiniz. Tamam herkesin birlik olması çok güzel ama neden Teröre karşı pkkya karşı değildi bu ülkenin polisine karşı geliyosunuz. Sizin böyle yapmanız hem amerikanın hem israilin hem suriyeyinnde işine geliyo. Yabancı medyalar da bu olaylarda t.vlerde halkına izletip türkiyenin de mısırda, suriyeden farkı olmadığını göstermeye çalışıyor. Hepiniz mi KÖRSÜNÜZ? uyuyan biz değil sizsiniz SİZ !! ""!

ezbere şeyler paylaşmaktan vazgecin artık yeter yaşınıza göre takılın bi düşünceniz yoksa bırakın bu konuyla ilgilenmeyi ne bileyim miss turkey felan ilgilennin.

bu protestolarda tek 1 parti sendika bayragı gören insan evladı varmı?

hala sag sol olayı oarak görüyorsunuz bu olayı. polise karşı felan degil burda kimse.

Seni akil yoksunu yukardan yazdiklarimdan bu mu anlasiliyor.Iste senin gibi tipler birbirini seven insanlari birbirine böyle düsürmeye calisiyor..Sana *k yemek düser arkadasim..Bizim Serkanla olan arkadasligimiz senin bu *k yeme cabalarina pabuc birakmayacak kadar uzun ve eskidir..Bizim burdaki görevimiz ortaligi yatistirmak ama, senin gibi haddini bilmeyenede artik tutamadim kendimi , arkadaslar beni affetsin..Bidaha oku bakiyim, IQ yoksunu , Türkcesi kit seni...

kimsin nesin tanımam etmem. serkan ustayıda forumda tanıdıgım kadarı ıel bşilirim. görüntü kemalis aslının ne oldugu belirsiz marjinal guruplar almıs baslarını gidiyorlar. bizim saf halkımızda peslerine takılmıs. ortada yatıstırılacak bir durum yok. ortada yapılan turk polısını karalama operasyonunu aydınlatma olayların gercek yüzünü ortaya koyma çabası var. he gardas bız susak aman sakın olun dıyet it ugursuz aslı astarı olmayan haberlerle halkı kıskırtmaya devam etsin. IQ bir titret kendine gel derim. sende yapılan bu karalama kampanyasına aman sakın olun dıyenlerden olma. gerçekleri aydınlat. ha senin gerçeklerinle benim gerçeklerim aynı mı.

Arkadaşlar selam;

Birsürü yorum gördüm açıkçası üzüldüm.

Öncelikle bu gün taksimde olmayan kimse lütfen uç nokta yorum yapmasın.
Serkan abi özellikle sen... Burda olanları görmeden bu derece fanatiklik doğru değil...

Halk anayasaya dayanarak en doğan hakkı olan sesini duyurma hakkını kullanıyor.
Fakat bunu yediremeyen kolluk kuvvetlerimiz "biz parkta sadece oturacağız" diyen birine direkt şiddet uygulamayı normal görüyor.

Lütfen bilip bilmeden, görmeden anlamadan analiz etmeden ne olumlu ne olumsuz olayları yorumlamayın...

Arkadaşlar dış basın halkı bakın nasıl gaza getirmeye calısıyorlar .

485476_468754829876663_1866364689_n.jpg

Arkadaşlar selam;

Birsürü yorum gördüm açıkçası üzüldüm.

Öncelikle bu gün taksimde olmayan kimse lütfen uç nokta yorum yapmasın.
Serkan abi özellikle sen... Burda olanları görmeden bu derece fanatiklik doğru değil...

Halk anayasaya dayanarak en doğan hakkı olan sesini duyurma hakkını kullanıyor.
Fakat bunu yediremeyen kolluk kuvvetlerimiz "biz parkta sadece oturacağız" diyen birine direkt şiddet uygulamayı normal görüyor.

Lütfen bilip bilmeden, görmeden anlamadan analiz etmeden ne olumlu ne olumsuz olayları yorumlamayın...

hangi halktan bahsediyorsun? adamlar hepsi bu ülkenin birliğini bozmak için el ele vermiş ve 3-5 çapulcunun proveke ettiği olaylardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri