Papara Kullanacaklara Uyarı

weberesice

Kayıtlı Üye
Beyler Papara'da şuan tüm para çekme işlemleri askıda.

Para çekmek için kullanacak olan varsa hele hele de aciliyeti olanlar varsa uyarmak istedim.

Daha önce bir kaç kez kullanmıştım anında gerçekleşmişti işlemler. Bugün 2 saati geçti hala bekliyor. Şikayetvar sitesine baktım ki sayfalarca param yatmadı diyen var günlerdir bekleyen de var. Hatta hesabım askıya alındı diyenler de gördüm.

Ama daha da ilginci şu şikayet oldu:
papara.png

Sanıyorum bir çeşit güvenlik zaafiyeti var sitede. Ve tüm bu gecikmelerin, askıya alınan hesapların sebebi bu da olabilir. Gecikmelerin sebebi için "Banka entegrasyonlarında teknik sorun" diyorlar ama bilemiyorum

Şuan içerideki parayı kurtarabilirsem bir daha pek kullanacağımı sanmıyorum başka alternatifim kalmadığı sürece. İşin kötüsü bekleyen işlem iptal de edilemiyor ki tekrar BTCTurk'e aktarayım. Gerçi oraya aktarım yapacakları da meçhul..

Neyse dediğim gibi acil işlemler için Papara kullanacak olanlar şuan için kesinlikle uzak dursun

https://www.sikayetvar.com/papara-elektronik?page=1

Son düzenleme:
Çiftlikbank ın neredeyse bütün finansal işlemleri papara üzerinden yürüyordu, aklıma onunla ilgili bi soruşturma olabileceği geliyor, az buz para hacmi değil sonuçta

Papara henüz çok yeni böyle sorunlar olacaktır.Tr de kolay değil bu işler paypal'a bile yol verdiler

Şimdiye kadar Papara üzerinden çok ödeme yaptım bizimle çalışan kanallara. Bir ara 1 saat gecikme hariç herhangi problem yaşamadım henüz. Tabii ki yeni bir oluşum olduğu için problemler olabilir. Umarım can yakan problemler olmaz.

Mesajını görüp küçük bir çekim yapayım dedim.10 saniye sürmedi işlem.

Ben aylardır kullanıyorum.Yarım milyon TL işlem yaptım.Hiç sorun yaşamadım.

Mesajını görüp küçük bir çekim yapayım dedim.10 saniye sürmedi işlem.

Ben aylardır kullanıyorum.Yarım milyon TL işlem yaptım.Hiç sorun yaşamadım.

Trilyon işlem de yapsanız şuana kadar sorun yaşamamış olmanız sorun yaşamayacağınızı göstermiyormuş yani konunun amacı odur. En azından acil işlem ve ihtiyaçlar için kullanacak olanları uyarmak istedim.

Nitekim benim ödeme de saatler sonra, mesai saatinden sonra hesaba geçmiş. Yapmam gereken EFT ve ödemeleri yapamadım. Daha önce ben de bir kaç işlem yapmıştım dakikasında hesaba geçmişti ben de o eski işlemlere güvenerek bugün mağdur oldum. Ben de işlem yapmadan önce buna benzer bir uyarı görmüş olsa idim bugün Papara ile işlem yapmaz mağdur olmazdım :)

Ve sorun yaşadığınızda kolayca destek alma şansınız da yok. O an anında işlem yapamadığınız gibi bekleyen işlemi iptal de edemiyorsunuz.

Şikayetvar.coma göre hareket edersek hiç bir firmaya güvenmeyelim.

papara hesabımıza yüklü miktarda para girince bu bddk ile paylaşılıyor mu ?

Ciftlik bank olayindan sonra paparaya yaptiginiz her transerden sonra yapı ve Vakıfbank aninda arayip islem icin sesli onay aliyor. Bu şekilde bir takip var.

yaklaşık 1 yıl önce benimde 20 liram kayıptı :) kimse çözemedi bende üstüne gitmedim. güvenmemek lazım

Banada arada bir 5 TL koyuyorlar hesabına bende anlamış değilim boş bırakmıyorlarbeni sağolsunlar istemiyorum ama al harçlıksiz olmaz diyorlar. Sistem çok güzel ama zaman gerekli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri