Edit.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tl birikim intihardır. ,
Ya usd yada avro yada altın karma bişeler yap derim. masrafsız olmalı ama getirisi olacka hesap tercih et derim. rakam buyurse bir kısmını finansl işlere çek borsa vb. bist 30 dışına çıkmayan temettu veren hisseler. (diğer batanlarla karıştırma)
Bana sorarsan , bazı şeyleri tatmalısın. Para ilerde bi şekilde geliyor/gidiyor işte... çokda kasma kendini. şuan atıyorum 200 tl biriktirmek için 30 gün fedakarlık edersin. ama belilir yaşta o 200 tl yi 5 dk da kazanırsınyani heryaşın tadını ve imkanını kullanmanı öneririm.
Üniversite hocamız demişti ilk yıllarımda hala aklımda.... para bi şekilde gelir. sizler hem okuyun hem, öğrenciliği tanıyın, yaşayın, her bakımdan hayatı tadın derdi...Bakın kaç yaına geldim param var, iskender yiyemiyorum, baklava yiyemiyorum derdi...
Tesadüf ki microsoft sahibidi sanırım kurucusu. pişmanlık duyuyorum dedi neyden denildiğinde ? fazla inek ve çalışkandım. sosyalleşmelerden uzakdım. şuan xx yaşındayım ve pişmanım diyor... yani para para deil bazı şeyler...
bir üni arkadaşı edinseniz samimi biçimde ya eş/dost/kanka/ticari ilişki vb.. sağlam gelecek olabilir...
altın yapıcam sanırım en mantıklısı öyle geldidiğer yandan sıkıntı yok eğleniyorum zaten
sağolasın cevabın için
İyide hocam sen öneri vermişsin bize yasını söyle bizde sana öneri verelimbirde ne işte çalısıyordun yoksa baba parası felanmı. sen hiç kira vs vermiyormusun.? Benim aylık benzin parası bile 1000tl ah keske bizde zevklerimizden vazgeçsekse yeşilköydeki villada oturacagımıza 4.leventtekirezidansda otursak.https://www.google.com/search?q=rez...d=0ahUKEwiC-vTQivbaAhWIalAKHYTiCvoQkeECCCUoAA
altında enparada vadeli altın hesabı açabilirsin. gr altın.(faiz sorun edersen vadesiz açarsın)
gr olunca saklama derdin, çalınma derdin, bilgin dışı işlem olmaz. vadeli açarsan belirli oranda attım %4 gibi getirin olur aylık faiz mantığı.. altın ise, ziraatbankasındada öyle bi kampanya vardı sanırım bakarsın.
Çok kasmadan hem yaşa, ham harca, hem biriktirpişman olma bu dunyada. bir kere geliyorsun yaşamayıda bil illa... Allah öyle güzellikler yaratmışki, sadece evden/işe/okula değil bu hayat.. bindir böcek, çiçek, doğa, güzellikler vb.. vb..
40 yıl sonra nasipse yazarsın sonucusana bol şans...
altın yapıcam sanırım en mantıklısı öyle geldidiğer yandan sıkıntı yok eğleniyorum zaten
sağolasın cevabın için
ytden de geliyodu hocam bide abone satişlari arada onun odemeleri
Peki bloke konulan paraya ne oluyor
800 tlsi var güvenilir banka arıyor bide ekonomik kriz vs olup paramı çekip gitmesin hükümet diyor sonra bişe diyince banlıyolar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.