Para Kazanacağım Diye İnsanlıktan Çıkmak

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
kapitalist sistemin ve düşüncesizliğin bir getirisi...

çock p** demedim.Çocuklar giriyor dedim bak sana örnek bir site göndereyim.

haklsıın ben yanlış anlamışım. +16 yaş sınırı koyduysa etikette sorun yoksa ben flag atmam. kimseyi de ilgilendirmemeli hocam sonuçta sengoogle a *** fetish tarzı şeyler yazmadığın sürece karşına çıkmaz.

haklsıın ben yanlış anlamışım. +16 yaş sınırı koyduysa etikette sorun yoksa ben flag atmam. kimseyi de ilgilendirmemeli hocam sonuçta sengoogle a *** fetish tarzı şeyler yazmadığın sürece karşına çıkmaz.

+18 yok hocam ama p*ornografi yüklüyor ? youtube önerilerde göründü de tıkladım bu ne diye nası çıkmıyor.

ben bu anlamda değil de bakımsızlık anlamında çıktım valla..saç sakal birbirine karışmış durumda :/

bende çok dek geldim bu tür insanlara.fazla barınamıyolar zaten 1-2 flagda patlayıp gidiyolar.

Adam kardeş payı diye yazmış küçük resime çıplak foto atmış sonra geliyor adsense banlandı ne yapsam diye .

Son düzenleme:
Cinsellik dışında herkes kendi işine baksın . İsteyen istedigini yapabilir

Kötülük insana tamahtan gelir. Kanaatten kimse ölmedi, hırsla da kimse padişah olmadı.

anlayana ...

Merhaba Arkadaşlar,

Youtube'da geziyorum pislik iğrenç tamamen p*ornografi resimleri hayvanla şeye girmiş insan resimleri,küçük resimlere ekliyorlar, iğrenç başlık atıyorlar. Bu ne arkadaş ayıptır, küçük çoluğunuz çocuğunuz kardeşiniz bacınız yok mu yahu ? Çocuklar çizgi film izliyorlar bunları da görüyorlar.

2. Güncel film isimlerini yazıyorlar bir giriyorsun içinde pis yedili dizisi var öbürüne tıklıyorsun v.s dizi var. Bu ne arkadaşım ya ? Sinirlerim tavan yaptı akşam akşam.

Ben anlamıyorum abi insanları yani para için demek ki şu ülkede neler yapacak insanlar var.Türk olmaktan utandırıyorlar insanı yazık.

Ne diyeyim artık koku çıktı harbiden tiskindim yahu. Lütfen herşeyden önce insan olun.İnsanlara da saygılı olun.Rica ediyorum :mad:

Ben burada 3 satirlik yardim yazisini bile para karsiligi satan cok kisi gordum.. Oyle para olmaz olsun.

öyle videoları anında flaglıyorum . herkes flaglasa bu kansızlar bunu yapmaz.

Mesela recep ivedik 4 film yazdımızda baska film cıkıyor bide yorum devre dışı bırakmış utanmadan 1saat20dk film 10 20 tane reklam yerleştirmişler

Sahte dizi atan bir adi herif benim gerçek videolarıma telif yolladı geçen. Allah belalarını versin hastane parası olsun inşallah. İnan gözümün önünde yanarak ölse acımam böyle sahtekar adi insana. Elimde fırsat olsa kör bıçakla keser insanlığa fayda sağlarım.

Sahte dizi atan bir adi herif benim gerçek videolarıma telif yolladı geçen. Allah belalarını versin hastane parası olsun inşallah. İnan gözümün önünde yanarak ölse acımam böyle sahtekar adi insana. Elimde fırsat olsa kör bıçakla keser insanlığa fayda sağlarım.

Adamsın.. aramızda çok bunlardan utanarak söylüyorum yüzde 99 uda türk maalesef.

iftarı bekliyorlarmış hocam ondan sonra...
çok haklısınız bir de yt bunlara gerekli cezayı veriyor diye biliyorum ancak millet para için korkusuzca hunharca saldırıyor
her mesajınız anti-islam :) bu çizginizden kaymıyorsunuz,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri