para kazanma 20 gün sonra tekrar açıldı oleyyy

serdengeçti

Kayıtlı Üye
19 eylülde 1 telifli olan kanalım para kazanma devre dışı bırakılmıştı. gunluk 45-50 dolar getiren bir kanaldı çok yanmıştım. Çok sukur biraz önce baktım tekrar aktif olmuş. ama maile baktım hiç bir şey yok aktif olma ile ilgili

benımde 8 9 tane vardı oyle acaba acılmıs mıdır ki :D kontrol edeyim

NOT: adına sevindim

Para kazanma yeniden 3 4 kere 1 kanalıma bile olmuştur.
Bir bilgilendirme maili gelmez.

6 ay önce kapanan kanalıma tekrar aktif olduğunda mail almıştım.

19 eylülde 1 telifli olan kanalım para kazanma devre dışı bırakılmıştı. gunluk 45-50 dolar getiren bir kanaldı çok yanmıştım. Çok sukur biraz önce baktım tekrar aktif olmuş. ama maile baktım hiç bir şey yok aktif olma ile ilgili
Benim de öyle bir kanalım var. 2 haftadır para kazanma kapalı. 1,6M izlenme boşa gitti. İnşallah açılır beniki de.

güzel bir haber senin adına keşke bizimkilerde açılsaydı .

hayırlısı olsun, inşallah para kazanması kapatılıp bekleyenlerinkilerde açılır.
Ben para kazanması kapatılan kanalları kopyalayıp yeni kanal açıyorum, diğer kanalıda direk siliyorum.

kanal için son yaptığım işlemler para kazanma kapalı iken 5-6 gündür eşleşen uyarısı aldım 7-8 videoda onları sildim. bir de dün google analict bağlantısını açtım. şimdi videoların yarısında dolar işareti çıktı diger yarısı inceleniyor diyor umarım hepsinde dolar işareti çıkar.

Benımde Aynı tarihte Para kazanma Devre dışı kalan kanalım var Onu bende bir kontrol edim insallah benimkide açılmıştır. :) bu arada size hayırlı olsun

ben de bu şekil yazan arkadaşlardan ötürü çook gaza geldim ama suana kadar hiçbir kanalımın para kazanması açılmadı.

bende bakıyım para kazanması kapalı bir kanalım var açılsa takla atıcam (:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri