Para Kazanma Devre Dışı Acil yardım

D
  • Kullanıcı DemirAdam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
D

DemirAdam

Guest
We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account Music Store. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

You might be able to regain monetization after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Center for more information on commercial use rights.

Sincerely,

The YouTube Team

Gelen bu mail ile bütün kanallarım kapandı.Bütün kanallarım tek bir adsenseye bağlı.Ancak adsensem normal bir şekilde açılıyor.Yukarıdaki Müsic Store adlı kanalımda 1 tane video vardı ve yükledikten sonra her şey normaldi ki şimdiye kadar.Bu mail geldikten sonra Müsic Store kanalıma baktım ve telif yoktu sadece eşleşme uyarı vardı hemen sildim ancak herşey için çok geçti yapılıcak bir şey var mı yoksa bütün kanallarım kapandımı.

Toplam kaç kanalın para kazanması kapandı? hepsinde ayarlara gir bak google bağlantısını kesmek mümkünmü.

10 Tane Kanalım kapatıldı kardeşim bunun bir çaresi var mı yoksa güle güle mi diyeceğiz.

Kanallarin hepsinin para kazanmasi gitmeden önce muhtemelen ünlem eslesen ve dünya geneli yemistir bazi videolarin. Aynisi benim de basima geldi 15inde gelen eslesme ünlem ve dünya genellerini temizlemedigim icin 2 gün sonra bütün kanallarin para kazanmasi gitti.

actiginiz bütün kanallari outlook'a baglayin mail geldiginde haberiniz olsun hemen anlik girip temizleyebilirsiniz.

Birde sürekli kanallari kontrol etmek lazim. 3 ay önce yükledigim videolara daha yeni eslesen falan gelmeye basladi.

Cok kanal acip kendi haline birakma devri gecti kanimca, artik az kanal ile sürekli ilgilenmek güncellemek daha etkili.

10 Tane Kanalım kapatıldı kardeşim bunun bir çaresi var mı yoksa güle güle mi diyeceğiz.

Mutlaka bir çözümü var arkadaşım bunun ama bizim milletimiz genelde kendine müslüman olduğu için yardımcı olmazlar.

Kanalların alt kanal değil ise Google+ yöntemi ile açmayı deneyebilirsin.Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsan haber ver yardımcı olayım.

Kanallarin hepsinin para kazanmasi gitmeden önce muhtemelen ünlem eslesen ve dünya geneli yemistir bazi videolarin. Aynisi benim de basima geldi 15inde gelen eslesme ünlem ve dünya genellerini temizlemedigim icin 2 gün sonra bütün kanallarin para kazanmasi gitti.

actiginiz bütün kanallari outlook'a baglayin mail geldiginde haberiniz olsun hemen anlik girip temizleyebilirsiniz.

Birde sürekli kanallari kontrol etmek lazim. 3 ay önce yükledigim videolara daha yeni eslesen falan gelmeye basladi.

Cok kanal acip kendi haline birakma devri gecti kanimca, artik az kanal ile sürekli ilgilenmek güncellemek daha etkili.
kanalları nasıl outlooka bağlıyorsun-bilgi verirmisin hocam?

Hocam öncelikle geçmiş olsun.Aşırı spam yapan biriysen bunlar normal ama benimde başıma geldi ben öle spamda fazla yapmam ama her türlü başımıza geliyor.Ben sana ne yapacağına söyliyim.

Hocam Şimdi adsense bağlı tüm kanallar kapanmış.Hangi kanalın yüzünden kapanmış önce onu bul zaten belli hangi kanal olduğunu music store falan dedin herhalde o ama sen yine bak.Kanalların gmaillerine gir orda mesajlar vardır.Der şu kanalınız yüzünden gitmiştir gibi o kanalın toptan sileceksin.Serkan abi göstermişti resimli o konuya gir bak o kanala bağlı herşeye silll.

Sonra 10 kanalının varmış.Bunların içinde olan alt kanalların varsa onlara yapcak bişe yok.Eğer bu alt kanallar abonen falan varsa çok bir video hazırla aboneleri yeni açacağın kanala taşı adsense bağlı para kazanması kapanan alt kanalları sil

Ve eğer Anagmail kanallar varsa bunları google + yöntemiyle para kazanmalarını aç.Nasıl yapılıyor diyosun forumda dolu konu var.Ama ben yine diyim:Kanalını google + bağla ve bekle maksimum 1 gün yada 2 saat belli olmaz.Açıldıktan sonra google + bağlantısını kes.
Anagmail kanallarını bu işlemleri uygula

Adsense önemli bildiğimiz gibi şuanda adsense kirli durumda demin dediğim gibi o toplu banlanmaya sebeb olan kanalı bull ve onu toptan sil Serkan abi resimlerle gösterdi ve adsense temizlenecektir.
Kolay Gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri