Para kazanma devre dışı bırakıldı!

Horamatius

Kayıtlı Üye
Merhaba, eğer benim kanalımda para kazanma devre dışı kalırsa kesinleşmemiş kazançlarıma ne olur? Ayrıca bu devre dışı bırakılmayla alakali hiçbir mail gelmedi. Bu konuyla alakalı bilgi verebilirseniz sevinirim.

O para içerde kalır. Alamazsın. Kanal direk kapatıldığı zaman parası kesinleşiyor fakat para kazanma devre dışı kaldığında paralar uçuyor malesef.

güzel bir soru hiç tecrübe etmedim ama eden arkadaşlar vardır öğrenmek güzel olur bir tahmin yürütmek gerekirse bence kesinleşmiş kazancına bir şey olmaz

O kanalı bana satar mısın? Satarsan mesaj at azizim. Deneme amaçlı alacağım zaten.

hocam böyle bi kanal istiyodunuz madem konu açsaydınız keske 2 gün önce, içerisinde 200 video olan kanalın para kazanması devredısı kaldı bende kanalı bugün sildim aradıgınızı bilseydim ücretsiz verirdim o kanlı size

O kanalı bana satar mısın? Satarsan mesaj at azizim. Deneme amaçlı alacağım zaten.

içersinde 400 doları geçmiş 22 haziranda sahte bir telif almış bir dizi kanalım var ve para kazanması bu ay devre dışı bırakıldı teklifinizi bekliyorum :)

yazık oldu her ay düzenlik 400 dolar civarı veriyodu

Simdi farkettim ki bir tane eslesen 3. taraf videosu varmis. Sildim hemen umarim birkac saate duzelir.

Hocam, kesinlesmemis kazanclarima ne olacagina dair kesin bir bilgisi olan var midir acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri