Para Kazanma Devre Dışı (Çözüm)

youtube ayarları - gelişmiş ee sonrasında google + oturumunu nasıl kapatacağız oyle bir seçenek yok birisi ayrıntılı yazarsa sevinirim

youtube ayarlar gelişmiş yapıpda google bağlantı kes gelmeyenler:

youtube ayarlar gelişmiş özel url oluştura tıklayıp url oluşturup kaydetsinler daha youtube ayarlar gelişmişe tıkladığınızda baplantı kes gelecektir. bağlantıyı kes bir müddet sonra tekrar bağlantıyı açın gelen ekran sözleşmeyi kabul edin okeyleyin

2 gün sonra kanalınızın para kazanması açılacaktır....

ALt kanal için çözüm yok gibi

günlük 10k izlenen kanalımı bu sayede 3-4 saat içinde açtım keşke daha önce görseydim bu konuyu en az 500 lira zarardayım :( Neyse bunada şükür. Birde alt kanalları açabilsek süper olur. :)

Bu kanalları para kazanmaya açtık fakat bu ay ki kazanç yansımadı, gelecek ay içindeki para adsenseye yansır mı peki ?

kanalları açtın hayırlı olsun mod a söyle de beni banlasın...

kimmiş yeni olan sen mi ben mi uyelik tarihim 19.02.13 senin ki 30.03.13 ayrıca kasım 2012 den bu yana youtube işiyle ilgileniyorum. senin gibi çaylakları banlamak lazım....

Konuda geçen yazımdan anlamış olman lazım espiri amaçlı söylenen bir iki cümle idi, sonunda da :D vardı. alınacağını bilsem yazmazdım. Eyw kardeşim eli öpülecek adamsın...

evet arkadaşlar 4. kanalımıda açtım şu an başaranlar yazsın buraya.

arkadaşlar tam olarak kaç saat sonra düzeliyor bu sorun ?

vay arkadaş gerçekten açıldı ama benim hit yapan kanalımda bu bağlantı kes diye bir olay yok tüh.. ya keşke onda olsaydı onlarda nasıl olacak sizce ?

ALt kanal için çözüm yok gibi

google+ sayfasına girdiğimizde sayfayı sil dediğimizde önce youtube ile bağlantıyı kesmelisiniz diyor. Bağlantı kesmek için yönlendirdiği sayfada böyle bir'şey yok. Bence çok saçma, mutlaka olmalı. Sayfayı silmek istiyorsam bunu engellememeleri lazım :( umarım bir çözüm bulunur.

geç kaldık 60USD gitti mi şimdi :)
neyse yarın açılsın da idare ederiz artık..

arkadaşlar kanallar açılınca inceleniyora takılanları onaylatın yoksa o videolar gümüler. çözümünü konu başlığında anlattım.

Şimdi ben kanallarıma isim verdiğim için google+ bağlantısını kesiyorum.
Herhangi biri para kazanmaya kapatılırsa İlerde google+ tekrar bağlayabilir miyim?
Bu taktiği yapmak için?

Çok iyi para kazanan alt kanalım +google seçeneği olmadığı için olmadı maalesef. Birçok kanalıma denedim bakalım olur inşallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri