Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar,
Ödemeler işleme girdi,adsense kıyıma başladı.
Taa 2 hafta önce dünya engeli gelen ve videolarını sildiğim kanal yüzünden tüm kanalların para kazanmasıı götürdü.Ben g+ yukarı g+ aşşağı yaptım şimdi,siz de dikkatli olun diye uyarmak istedim.
not:Benle beraber 1 arkadaşımın daha gitti.
edit: 2 kişinin daha gitti.
edit2:Saatler hep 22.02.14 15:39 - 16:00
edit3: [MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION] +1 kişi daha
Bu gün saat 11 de de benim gitti!
+1 de beni ekle para kazanmaya kapatılan!
Neden kapatıldı inanın bilmiyorum.Herkese gelen mail geldi banada! Kapanmaya sebep olan kanal temizdi. İçinde 76 video vardı telif bile yememiş telefon doğrulamalı bir kanaldı. En çok izlenen videosu 7000 di! yani kapanmasına tek sebep videoların 15-20 kadarının sochi olimpiyatları olması olabilir. eşleşme oldu 4-5 kez ayrı günlerde başka da hiç bir şey olmadı!
adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanması gider
Yükleme yaparken herhangi bir videoda dünya geneli uyarısı geldimi hocam?
Genelde bu sebepten para kazanmalar kapatılıyor.
benımde sabah 11.12 de gitti hemen kanalı yok edeyım dıger kanallara bulasmadan kurtulayım dedım ama yetısemedım.1 saatte tum kanalların gıttı.g+ bagladım acılmasını beklıyorum.bu arada kanalda ıhtar topluluk eslesen vs hıc bırsey yoktu.
Hocam onu kullanmak mesele değil! Alt kanalları nasıl açarız para kazanmaya biliyosan no problem!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.