PARA KAZANMA GİDİYOR dikkat edin arkadaşlar!!!!!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kanalı kapanan Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Tek kanal çalışıyorum korku içinde yazılanları okuyorum ama Kanalım hala sapasağlam ayakta. Özgün çalışmak başlangıçta çok sabır isteyen bir iş ama meyvesi olgunlaşınca tadından yenmiyor. Demek ki özgün çalışmak +1

Merhaba arkadaşlar,
Ödemeler işleme girdi,adsense kıyıma başladı.
Taa 2 hafta önce dünya engeli gelen ve videolarını sildiğim kanal yüzünden tüm kanalların para kazanmasıı götürdü.Ben g+ yukarı g+ aşşağı yaptım şimdi,siz de dikkatli olun diye uyarmak istedim.
not:Benle beraber 1 arkadaşımın daha gitti.
edit: 2 kişinin daha gitti.
edit2:Saatler hep 22.02.14 15:39 - 16:00
edit3: [MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION] +1 kişi daha

Bu gün saat 11 de de benim gitti!
+1 de beni ekle para kazanmaya kapatılan!

Neden kapatıldı inanın bilmiyorum.Herkese gelen mail geldi banada! Kapanmaya sebep olan kanal temizdi. İçinde 76 video vardı telif bile yememiş telefon doğrulamalı bir kanaldı. En çok izlenen videosu 7000 di! yani kapanmasına tek sebep videoların 15-20 kadarının sochi olimpiyatları olması olabilir. eşleşme oldu 4-5 kez ayrı günlerde başka da hiç bir şey olmadı!

Dünya geneli engeli yediğiniz an o kanalı ne olursa olsun silin. Daha önce bir mesajımda yazmıştım.

Benim de 1 Adsense'min para kazanması kapanmış. Aynı şekilde diğer Adsense'min de yaklaşık 10 gün önce para kazanması kapatılmıştı.

evet benim sabah gitti, G+ bağlamıştım kanalları açılmışlar.
Para kazanmaları açıyorum kurtarabildiğim kadar videoyu kurtarmam lazım.

Birde dipnot, Adsenseye bağlamadığım kanal bile para kazanma gitmiş.
:D

Bu gün saat 11 de de benim gitti!
+1 de beni ekle para kazanmaya kapatılan!

Neden kapatıldı inanın bilmiyorum.Herkese gelen mail geldi banada! Kapanmaya sebep olan kanal temizdi. İçinde 76 video vardı telif bile yememiş telefon doğrulamalı bir kanaldı. En çok izlenen videosu 7000 di! yani kapanmasına tek sebep videoların 15-20 kadarının sochi olimpiyatları olması olabilir. eşleşme oldu 4-5 kez ayrı günlerde başka da hiç bir şey olmadı!

Yükleme yaparken herhangi bir videoda dünya geneli uyarısı geldimi hocam?
Genelde bu sebepten para kazanmalar kapatılıyor.

Yükleme yaparken herhangi bir videoda dünya geneli uyarısı geldimi hocam?
Genelde bu sebepten para kazanmalar kapatılıyor.

Hayır gelmedi.. Tek tük eşleşen oldu ayrı ayrı günlerde. ama dediğim gibi sochi olimpiyatlarından 15-20 video yüklüydü. Yani tek sebep bu olabilir. Başka spam bile yapmadım 76 video yüklüydü o kanalda topu topu!

Kesinleşmeyen parayı sahiplenmeyin yazmıştı forumda bir arkadaş. Çok haklı! Youtube keyfine göre takılıyor. Canının istediğini uyarıyor bak kapatırım para kazanmanı ya da sorgusuz sualsiz kapatıyor para kazanmanı ve şu video yüzünden bile demiyor. Klasik hepimize gelen mesajı atıyor!

benımde sabah 11.12 de gitti hemen kanalı yok edeyım dıger kanallara bulasmadan kurtulayım dedım ama yetısemedım.1 saatte tum kanalların gıttı.g+ bagladım acılmasını beklıyorum.bu arada kanalda ıhtar topluluk eslesen vs hıc bırsey yoktu.

benımde sabah 11.12 de gitti hemen kanalı yok edeyım dıger kanallara bulasmadan kurtulayım dedım ama yetısemedım.1 saatte tum kanalların gıttı.g+ bagladım acılmasını beklıyorum.bu arada kanalda ıhtar topluluk eslesen vs hıc bırsey yoktu.

Aynen hocam! 11,01 de de benim kanallar gitti bir alt kanal yüzünden. Hepsi aynı anda gidiyor yetişmek imkansız! Google + bağladım derken alt kanal değil sadece ana kanal çalışıyorsunuz o zaman. Alt kanalı para kazanmaya açma şansımız yok sanırım!

************** Youtube ödemeleri bir yerlerden çıkarıyor demek ki! bu gün para kazanmaya kapama günü anlaşılan! yıldızlı yere herkes istediğini düşünebilir!

G+ diye birşey var.
Herkes kullansın.

Para kazanmaları açıyorum kanalların.
$ oluyor alayı bende inanamadım ama ? kalan video az.
Geçmiş olsun herkese bu arada.

G+ diye birşey var.
Herkes kullansın.

Hocam onu kullanmak mesele değil! Alt kanalları nasıl açarız para kazanmaya biliyosan no problem!

G+ diye birşey var.
Herkes kullansın.

hocam bn g+yöntemiyle kanalları açmaya açmıştım açamamıştım acaba sizin yaptığınız daha mı farklı g+ linki verebilir misin?

Yaw ne gitti nereye gitti arkadaşlar siz ne diyorsunuz. Ben konu başlığından ve açan arkadaşın yazdıklarından bir şey anlamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri