Para Kazanma Kapalı, ama Adsense Para sayıyor Kesinleşme Yok !!

• Kullanıcı bigmans1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

bigmans1

Kayıtlı Üye
Kafayı Yiyecem, Para Kazanma Kapalı, ama Adsense Para sayıyor Kesinleşme Yok !!

Arkadaşlar kafayı yiyecem, bir çözümü olan yada bu durumu adlandırabilen varsa sevinirim.

13000 aboneli 10 milyon izlenimli Yarı özgün kanalım 2017 Ocak ayında kapandı ! Azimle yılmadan her hafta her ay itiraz ettim 2018 3 ocak'da açıldı . Mailleri kontrol edince açılma mailinin 1 saat sonra ardından gelen başka bir mail le para kazanmanın kapatıldığını gördüm.
Buraya kadar herkesin başına gelen, bundan sonrası ilginç olan .

Şöyleki; Yeni şartlardan dolayı Para kazanma için her ne kadar abone olayına takılmasam da saat olayına takıldım önce ama kolayca 4000 saati aştım . 4000 saati geçtikten sonra otomatik başvuru gitmiş, fakat asıl ilginç olan her ne kadar para kazanma kapalı olsa da Yt Analistik de çatır çatır para yazıyor . Adsense ye de günlük yansıyor fakat asıl önemli mevzuu olan adsense de KESİNLEŞME olmuyor !! Aşağıda resimlerde de açıkça gözüküyor .
Bu bir BUG mıdır yoksa ağam benimle eğleniyor mu ?

jy00RG.jpg

2JLL40.jpg

BLJJgj.jpg

Son düzenleme:
İlginç bir sorun bug olma ihtimali fazla çünkü malum Youtube bu bu başvuruldu inceleniyor para kazanması açılmıyor bekliyoruz %5 açılan var ne olduğu belli değil büyük ihtimal bug takılmış olabilir hem analistik yansıyacak hem reklam çıkacak hemde adsenseye yansıyacak adsense kesinleşme olmayacak.

Hocam bu bug ise youtube zaman hiç bir zaman yardım etmiyor.Nasıl mail atıp açtırdıysan pro ing ile mail at ama düzelmesi yt yardım etmesi zor.

Önerim adsenseyi değiştir hocam belki bug kurtulur yada başka adsense kesinleşir belki.Adsense youtube devre dışı bırakıp tekrar aktif etme diye birşey var onu dene hocam.Bu gibi şeyler yap belki bug olayından çıkar.Bariz youtube hatası bu

Destek sayfasından Ss'ler ile birlikte Youtube'a geri bildirim atın. Aynı buraya yazdıklarınızı yazın.

bug bu youtube oluyor enteresan ama oluyor..
partnerle gorusursenız davet atabılıyorlrlarsa onlara odeme yapar youtube sızde alırsnz paranızı.

Kapatıldıktan sonra açılan kanallarda hep farklı farklı buglar oluyor... 2 topluluktan sonra uploadım kapanmıştı sonra kanal kapandı, bir kaç ay sonra açtırdım kanalı ve topluluklar da süresi dolunca kalktı ama upload'ı 7 aydır geri gelmedi. Canlı yayın bile yapamıyorum, geri bildirim de yapamadım kanal özgün olmadığınan.

Garip bir şekilde benim boş adsense'de 3-4 mayısta sayım yapmış.Ama sonra diğer günler saymamış,bütün kanalları tek tek kontrol ettim,bağlı bir kanal bile yok.Nerden saydı
çok garip.Bir de adsense'ye bağlı kanalları görebiliyor muyuz ?

Garip bir şekilde benim boş adsense'de 3-4 mayısta sayım yapmış.Ama sonra diğer günler saymamış,bütün kanalları tek tek kontrol ettim,bağlı bir kanal bile yok.Nerden saydı
çok garip.Bir de adsense'ye bağlı kanalları görebiliyor muyuz ?

Malesef göremezsiniz . Büyük ihtimal bu arkadaş'ın başına gelen gibi bir şey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri