Hayır size öyle geliyor yanan dolar ünleme dönmez hala bunu anlamıyorum
yalanmı söylicem kardeşim altda yorumda dediğin gibi gmailde atmışlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yalanmı söylicem kardeşim altda yorumda dediğin gibi gmailde atmışlar
laf atmak gibi olmasın ama spam yapıp youtube'un doğru çalışmadığını söylemek bana göre yanlış.
hiç bir anda 100 video atmadığım için bilemiyorum
O kadar videonun "farklı boyutlar için" (144p,280p,360p,480p) işlenmesi, kontroller yapılması (telif ve 3. taraf erişimi açısından) öyle aniden olabilecek birşey değil malesef...
ilk dediğine ben de katılıyorum
ikinci dediğin ise yanlış. google bunları saniyeler içinde yapıyor.
Benim Kırmızıydı kardeşimDünya Genelinden kanalı kapatılan görmedim herkesin Content İd yeşil idi bu fırtınada
Sebepsiz değil işte ! lerden gitti topluluk-telif-content yeşil ama gidiyor sebebi ! ler
---------- Mesaj saat 17:59:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:59 civarında gönderildi. ----------
Kanallar adsense e bağlı mı, ! ler ciddi sebep bunun arkasındayım
enteresan![]()
Düzgün çalışmıyor, 100 video yükle, 10 tane ? li çıkarıyor aslında 25 ? li videon oluyor
---------- Mesaj saat 17:51:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:49:45 civarında gönderildi. ----------
Çok güzel kesin haber ver sonucu ama Adsense e bağlı olmalı kanalın
---------- Mesaj saat 17:53:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:51:14 civarında gönderildi. ----------
Bu etkenler youtube tarafından bildirildi zaten ama asıl sebep ? li videoların ! olması herkesin bu yüzden kapatıldı ben bunu vurguladım.
---------- Mesaj saat 17:55:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:53:58 civarında gönderildi. ----------
! li kalsın bakalım adsense e bağlı kanalın kapanmayacak mı
Benim Kırmızıydı kardeşim![]()
hayır hocam bu yüzden de kapanmıyor. 8 aydan fazladır o şekilde olan videolarım var ama hala taş gibi kanal.
hocam benim bu spor alt kanal 1 video var kanalda 1 haftadır böyle " ! " kanalın para kazanması kapatılmadı uyarıda gelmedi.
![]()
bence değil çünkü bugün yine aynı şekilde onlarca dikkat işareti olan videoları sildim şuan hiç bir sorun yok.
Sebepsiz değil işte ! lerden gitti topluluk-telif-content yeşil ama gidiyor sebebi ! ler
---------- Mesaj saat 17:59:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:59 civarında gönderildi. ----------
Kanallar adsense e bağlı mı, ! ler ciddi sebep bunun arkasındayım
? bunun ! buna donmesi diye birsey yok bu yeni guncelleme ile gelen sey
onceden soru isareti inceleniyordu unlem ise uygun bulunmadi ticari haklarini kanitla diyordu simdi ? ! ne birakti yerini
Kırmızı olması Dünya Genelinden kapatıldığı anlamına gelmez
! li videon oldu mu hiç kanalında
Öyle birşey yok hocam ? çıkmaya halen devam ediyor bekleyince ! oluyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.