Para Kazanma Kapanma Asıl Sebebini Buldum

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ben buna katılmıyorum,
Aynı kategori aynı dil çalıştığım kanallarımda;
x= 7-8 adet sonradan dünya geneli gelen videolar vardı.
y=7-8 adet sonradan ünlem gelen videolar vardı.

Benim tüm hesaplarım x kanalım yüzünden kapatıldı.

Son kısımdaki "Videolardan ! e dönen videolar yüzünden kapatılıyor" kısmına katılmıyorum şahsen, bir çok kanalımda videoların nerdeyse %80inde ünlem çıktı uzun süredirde 3 yeşil aktif şekilde yayındalar.

fazla omru kalmamis demekki.!

simdiden gecmis olsun

Asıl sebebini kimse bilmiyor fakat bu 3 ana engel.

1- En önemli madde - Dünya engeli.
2- Çok fazla Eşleşen almak.
3- Çok fazla ? bekleyip ! olması.

bunlardan seçip beğenin hangisi sizin kanalınıza uygunsa ona göre kapanmıştır.

eslesenler par akazanmayi kapatmaz.!

asil sebebini kimse bilmiyor diyede birsey yok niye bilinmesin :)

dunya geneli ve bazi ulkelerde engellendi uyarisi
ticari haklara sahip oldugunu kanitlayin uyarisi

bu iki uyari sik sik yapildiginda para kazanmaya veda edebilirsiniz.

eslesenler par akazanmayi kapatmaz.!

asil sebebini kimse bilmiyor diyede birsey yok niye bilinmesin :)

dunya geneli ve bazi ulkelerde engellendi uyarisi
ticari haklara sahip oldugunu kanitlayin uyarisi

bu iki uyari sik sik yapildiginda para kazanmaya veda edebilirsiniz.

ben bunları forumda ilk yazanlardanım zaten.
Alttaki başlık tarih vs bakıp görebilirsin.

http://www.ytpara.com/youtube-ban/10604-para-kazanamasi-kapandi-tecrubelerim.html

+ Forumda Eşleşen video çok alıp o kanalında Para Kazanması Devre Dışı kalan var.
Eşleşen videolar her zaman risktir, Bir kanalda 1 Eşleşen video vardı 3 ay önce kabul etmiştim, Sonradan Telif atmışlarDı o videoya.
Yani eşleşenden Abone kasıcam diyede fazla riske girmeye gerek yok.

Bu 3 sebep başlıca sebeplerdir, fakat tertemiz kanalıda kapattıkları oldu.
Forumda yine bolca mevcut.
Asıl sebebi kimse bilmiyor dememin nedenide: Herkesin farklı sebeplerden kapatılması.
Dünya engeli yemeyen tertemiz kanal sebep gösterilip kapatılanda var.

Ben her zaman derim, bana kazandırmayan videoları silerim Aboneylede işim olmaz.
Eşleşen vs kanalında tutmak isteyen tutabilir, biz sadece burda fikrimizi söyleriz.

http://www.ytpara.com/youtube-ban/10604-para-kazanamasi-kapandi-tecrubelerim.html

+ Forumda Eşleşen video çok alıp o kanalında Para Kazanması Devre Dışı kalan var.
Eşleşen videolar her zaman risktir, Bir kanalda 1 Eşleşen video vardı 3 ay önce kabul etmiştim, Sonradan Telif atmışlarDı o videoya.

Asıl sebebi kimse bilmiyor dememin nedenide: Herkesin farklı sebeplerden kapatılması.

Ben her zaman derim, bana kazandırmayan videoları silerim Aboneylede işim olmaz.
Eşleşen vs kanalında tutmak isteyen tutabilir, biz sadece burda fikrimizi söyleriz.

mesele ilki sonrasi degil bakin eslesen videolardan para kazanma kapatilmaz ihtar alabilir benimde cok yazilarim var eslesen verdi ne yapiyim gibi sorulara garantisi yok silin dedim ama suan para kazanmadan bahsediyoruz.!

eslesen ler para kazanmanin kapatilmasina sebep degildir.

2 nedeni vardir yazdim hic bir sebep yok iken para kazanmasi kapatilan kanallar ise digerler kanallarinizin lekeli olmasi.

sabikali babanin oglu yada kizinin memur olamamasi gibi.!

emin olmadigim hic bir konuda idda etmem

soyle bir arastirmaya girebiliriz siz dunya geneli engelli video yukleyin kac adetten sonra uyari yada ceza alacaksiniz ayni adette bende eslesen yukleyim sonucu gorelim ? nedersiniz ?

zaman kaybi olabilir ama birsey soyluyorsam ve aksini idda eden varsa ayrica ben o konuda emin isem bunu kanitlamak icin harcanan zamanin benim icin bir onemi yoktur.

bakin mesela dun bir konuya yazdim.
video onu reklamlar ile, denemeler yapmistim genelde 15 dk ustu videolarda ciktigini gordum ve o konuyada dedim ki 15 dk ustu videolarda cikiyor sonra karsi yanit geldi yok abi dedi ben denedim gordum 50 saniyelikte bile cikti dedi iddalasmadim demekki tesaduf dedim

ama para kazanma konusu tesaduf degil 2 nedeni var bu nedenlerden kacinin sorun olacagini sanmiyorum.

eslesenlere gelince dedigim gibi ihtar alma riski vardir.

birde konu tarihine baktim 27.09 diyor ben 5-6. aylarda bahsediyordum bu durumlardan 7. ayda tatil nedeniyel uzaklastim 8. ayda cok nadir girdim 9. ayda network kurduk derken tabi sesimiz kesildi.

son kapanan kanallarımı düşündümde [MENTION=1316]Alex[/MENTION] haklı bence

---------- Mesaj saat 17:24:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:59 civarında gönderildi. ----------

Para kazanmayanları görmek için şu linki kullanmayı dener misiniz?

Şu ana kadar "hiç çalışmadığını" görmedim çünkü.

? ve ! çıkan tüm videoları benim kanallarımda listeliyor bu link.

bende sağlam ben sorun görmedim

Para kazanmayanları görmek için şu linki kullanmayı dener misiniz?

Şu ana kadar "hiç çalışmadığını" görmedim çünkü.

? ve ! çıkan tüm videoları benim kanallarımda listeliyor bu link.

Düzgün çalışmıyor, 100 video yükle, 10 tane ? li çıkarıyor aslında 25 ? li videon oluyor

---------- Mesaj saat 17:51:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:49:45 civarında gönderildi. ----------

Bir sürü ünlem var deneme kanalım olsun bakalım para kazanmaya kapatılacak mı?
ptMRI9A.png

Çok güzel kesin haber ver sonucu ama Adsense e bağlı olmalı kanalın

---------- Mesaj saat 17:53:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:51:14 civarında gönderildi. ----------

tamamda ben bunu 3 ay once soyledim zaten :)

cok guzel takip ediliyorum allah razi olsun hepinizden

para kazanma neden kapataliyor.

1- Para kazanmasi inceleniyorda uzun sure kalirsa ve par akazanmaya uygun degildir derse bu sicilinize isler. Bu yuzden demistim ki 5-10 dk para kazanma acilmiyorsa kapatin ugrasmayin altini ustunu kesmeye etiket baslik oynamayla ugrasmayin demistim.!

2- Dunya geneli yada Bazi ulkelerde engelli uyarili video yuklerseniz para kazanma ozelligini kaybedersiniz. Bunun icinde demistim ki yeni bir kanal acin para kazanmayi aktif edin ama adsenseye baglamayin. bot vds vps fark etmez hizlilik acisindan ne atiyorsaniz o kanala atin bunlari eleyin kendi kanaliniza ondan sonra atin demistim.!

eslesenden para kazanma kapatilmaz.!

Bu etkenler youtube tarafından bildirildi zaten ama asıl sebep ? li videoların ! olması herkesin bu yüzden kapatıldı ben bunu vurguladım.

---------- Mesaj saat 17:55:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:53:58 civarında gönderildi. ----------

ben silmiyorum ? videoyu fakat kapanmıyor yinede kanalım :)

! li kalsın bakalım adsense e bağlı kanalın kapanmayacak mı

Düzgün çalışmıyor, 100 video yükle, 10 tane ? li çıkarıyor aslında 25 ? li videon oluyor

laf atmak gibi olmasın ama spam yapıp youtube'un doğru çalışmadığını söylemek bana göre yanlış.

hiç bir anda 100 video atmadığım için bilemiyorum :)

O kadar videonun "farklı boyutlar için" (144p,280p,360p,480p) işlenmesi, kontroller yapılması (telif ve 3. taraf erişimi açısından) öyle aniden olabilecek birşey değil malesef...

dünya geneli vs. oldumu maile geliyor benim ve bugünde geldi hem dünya geneli hemde para kazanması reddedilmiş videolar için mail geldi ve sağlam duruyor kanallar.

Kanallarımın para kazanması kapatılırken sebep gösterdikleri kanal tertemizdi hiç bir şey yoktu sadece 3.taraf içeren 1 2 video vardı o kadar.

Ve gelen mailde conten id falan diyordu yani kanalları sebepsez yere kapatmış.

Sebepsiz değil işte ! lerden gitti topluluk-telif-content yeşil ama gidiyor sebebi ! ler

---------- Mesaj saat 17:59:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:59 civarında gönderildi. ----------

Son kısımdaki "Videolardan ! e dönen videolar yüzünden kapatılıyor" kısmına katılmıyorum şahsen, bir çok kanalımda videoların nerdeyse %80inde ünlem çıktı uzun süredirde 3 yeşil aktif şekilde yayındalar.

Kanallar adsense e bağlı mı, ! ler ciddi sebep bunun arkasındayım

20 ye yakın kanalımın para kazanması kapatıldı. şimdi ne yapmam lazım bu kanalları silip aynı adsenseye yeni kanallarmı açayım yoksa yeni bir adsense ve yeni kanallarlamı yola devam etmeliyim ?

dün gece başka bir yotube hesabından 20 tane video çektim 3 tanesini attım gece hepsi para kazanılandı 3 de ünlem işareti olmuş hiç birşey anlamadım

Hayır size öyle geliyor yanan dolar ünleme dönmez hala bunu anlamıyorum

bu video para kazanmak için uygun değil uyarısını mı diyorsun sen dostum? geçen 1 videomda bu uyarı çıktı. özgün video olmasına rağmen hem de. anında sildim videoyu. 2. kez bu durum olsa yine anında silsem sorun olur mu? anladığım kadarıyla mail gelmeden önce silinirse video sorun olmuyor. doğru mu anlamışım hocam?

peki para olayı ? %100 yatmıyormu bununla ilgili net bişe varmı ? bu işin sonu adsense da 1 ay çalış boşa çalış oluyor :D bugun olmadı yarın başımıza gelebilir... ki belki o video bana ait, adamlar bana bişe demeden neden kanalımı kapatsın ? unlem olunca ben kendım sildim belki, bana bişe demeden neden kanalı mı kapatıp adsensemdekileri para kazanmayı iptal etsin ?? bana uyarı versin ki bende inlemli yaad soru işaretli kanalımın bana ait oldugunu ispat edeyim...
yanı bu işde başka bişeler olmalı onu demek istiyorum... habersiz beyansız çatttttttttttt umlen çıktı kapatıyorum demesi saçma deıl mı ? uyarmadan soylemeden ??? belki %100 bana ait vide xxx sitesinde yukeldım sonra youtubeye geç yukledım, ama telifi elımde ?? ..
bu işde daha detaylı bişeler olmaslı gerekli bence hala çözulmedı...

Uyarı maili atıyor ıspat edin diye çok beklemeden çat vuruyor kırbacı

---------- Mesaj saat 18:10:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:08:48 civarında gönderildi. ----------

Ben buna katılmıyorum,
Aynı kategori aynı dil çalıştığım kanallarımda;
x= 7-8 adet sonradan dünya geneli gelen videolar vardı.
y=7-8 adet sonradan ünlem gelen videolar vardı.

Benim tüm hesaplarım x kanalım yüzünden kapatıldı.

Dünya Genelinden kanalı kapatılan görmedim herkesin Content İd yeşil idi bu fırtınada

---------- Mesaj saat 18:11:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:10:23 civarında gönderildi. ----------

Uyarı maili atıyor ıspat edin diye çok beklemeden çat vuruyor kırbacı

---------- Mesaj saat 18:10:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:08:48 civarında gönderildi. ----------

Dünya Genelinden kanalı kapatılan görmedim herkesin Content İd yeşil idi bu fırtınada

Ayrıca 100+ Dünya geneli yiyen deneme kanalım sapasağlam

---------- Mesaj saat 18:13:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:11:03 civarında gönderildi. ----------

Bu silsilede herkesinki 3 ten dolayı gitti.

---------- Mesaj saat 18:14:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:13:06 civarında gönderildi. ----------

Tertemiz Görünen Kanal: ! ler almış kanal

bak bu mantıklı. neden diceksin, dün konuşmuştuk skype üzerinden, benim bütün kanalalrımda, topluluj, eşleşen, telif aklınıza ne gelebilecekse var. kanallar kapanmıyor. hatta kapanan kanal direk kapanıyor. para kazanma hiç devre dışı olmadı. 1 kanalımda devre dışı kalmıştı. ona baktım dedıgın gibi ünlem var. Bu olay 1,5 ay önce olmuştu. Bu tez tamamiyle doğru olarak görüyorum. Çünkü benim spamdan kapanan kanal, direk kapanıyor, hiç para kazanma devre dışı vs demedi.
Çünkü ben bütün hesapları tek bir gmail'e yönlerdim ve herhangi bir durumda hemen siliiyorum, ve herhangi bir olumsuzlukta direk mail geliyor. Yapılan işlemin videolu anlatımı çekmiştim.

http://www.ytpara.com/konu-disi/12588-2-yararli-olabilecek-konu.html
[MENTION=1316]Alex[/MENTION]

laf atmak gibi olmasın ama spam yapıp youtube'un doğru çalışmadığını söylemek bana göre yanlış.

hiç bir anda 100 video atmadığım için bilemiyorum :)

O kadar videonun "farklı boyutlar için" (144p,280p,360p,480p) işlenmesi, kontroller yapılması (telif ve 3. taraf erişimi açısından) öyle aniden olabilecek birşey değil malesef...

Kardeşim çoklu videolara kolaylık olsun diye yapmamış mı Para Kazanmayan işlevini o zaman düzgün çalışacak ya da hiç yapmasın

---------- Mesaj saat 18:18:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:17:29 civarında gönderildi. ----------

evet çok çok vardı :)

Bol bol destekleyici olay geliyor beyler bakınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri