Para Kazanma Kapanma Asıl Sebebini Buldum

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=51]beyto33[/MENTION], evet dogal ama bu sürece yakalanmayan kişiler var...Şans mı yoksa başka bir nedeni var mı merak ediyorum acıkcası...

kardeşim bir çok kez adsensem gitti bağlı tüm kanallar gitti bende....

Ben malak gibi bekliyorum şuan bunu çözmeden yola çıkarsak tekrar başa dönebiliriz diye korku oturdu içime

soru işaretinden para kazanması imkansız bence ben bütün soru işaretlei videoları siliyorum ünlem felen hiç olmadı bende kapandı para kazanma bütün kapanan kanalımın maillerine baktım 1 kanaldan dolayı kapanmış hepsi ona girdim baktım telif gelmiş yani kanallarınıza telif geldikçe adsense biriktiriyo biriktiriyo en son bunun özgün videoları değil bu milletin başka videoları diyerekten para kazanma kapatıyo o adsensedeki bütün kanalları

çözüm telif dünya geneli 3. taraf videoları yakalanmdan çalışmak başka çözümü yok yada kendi videonu yaparsınız. tekrar söylüyorum ünlüme işaretinden %1 dahi para kazanması kapaltığını snamıyorum tüm kanllarımı bilirim hiç bir kanalda soru işaretli video bırakmam ki zaten bu videolardan ünlem çıkmakta

soru işaretinden para kazanması imkansız bence ben bütün soru işaretlei videoları siliyorum ünlem felen hiç olmadı bende kapandı para kazanma bütün kapanan kanalımın maillerine baktım 1 kanaldan dolayı kapanmış hepsi ona girdim baktım telif gelmiş yani kanallarınıza telif geldikçe adsense biriktiriyo biriktiriyo en son bunun özgün videoları değil bu milletin başka videoları diyerekten para kazanma kapatıyo o adsensedeki bütün kanalları

çözüm telif dünya geneli 3. taraf videoları yakalanmdan çalışmak başka çözümü yok yada kendi videonu yaparsınız. tekrar söylüyorum ünlüme işaretinden %1 dahi para kazanması kapaltığını snamıyorum tüm kanllarımı bilirim hiç bir kanalda soru işaretli video bırakmam ki zaten bu videolardan ünlem çıkmakta

Ticari Kullanım Hakkı ( ! li videolar ) da para kazanmaya kapanma sebebi youtube bunu açıkça belirtiyor.

Çok kanal açıp 3.taraf-Telif-Dünya Geneli- Ünlemli Video bunlara yakalanmadan ilerlemek mümkün mü sence ve nasıl ?

Ticari Kullanım Hakkı ( ! li videolar ) da para kazanmaya kapanma sebebi youtube bunu açıkça belirtiyor.

Çok kanal açıp 3.taraf-Telif-Dünya Geneli- Ünlemli Video bunlara yakalanmadan ilerlemek mümkün mü sence ve nasıl ?

40 kanal yerine 5 tane kanal aççan hepsini güncel tutucan soru işareti olanlaı oynamalarla kaldırmaya çalışıcan kalkmassa direk slicen güncel videoya dünya gneli gelmesi çok zor 3. taraf o sana bağlı tecrüben yeterliyse kestirirsin 3 üncü taraf alıp almayacağını ... telif zaten bunuda iyi sçeip yüklücen telif gelmicek videoları seççen bazı yerler senin tecrübelerine kalmış

[MENTION=2292]ugs9305[/MENTION] işimiz artık çok zor cidden

[MENTION=2306]muratti[/MENTION] 40 kanal benim toplam kanal sayısı içerisinde çok küçük bir oran.
Bir Adsense'lerimin birinde 150 kanal vardı 2 tanesi gitmiş.
Birinde 90 tane vardı 19 tane gitmiş (en çok bunda)
Ayın 19'undan sonra oluşturduğum bir kanalda ise (250 civarı kanal var) hiç giden yok.
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Çok emin olamam. Şu doların daha sonradan ünleme dönüşmesinden bahsediyorlar o yaşanmış olabilir. Ancak emin olduğum şey asla ve kat'a ben kanalımda bir saatten uzun süre "?" bulunduran videoyu tutmam. Gözden kaçırmış mıyımdı? İnsanlık hali olabilir. Ama sanmıyorum.

[MENTION=1907]Muslera07[/MENTION] peki ne önerirsin?

Telif-Dünya Geneli-3.Taraf-Ünlem Bunlara yakalanmadan çoklu kanal çalışmak mümkün mü sence artık?

Mümkünse önerilerin var mı

Ben sorunun telif ve topluluk ihtarı olduğunu zannediyorum.
Biliyorsunuz normalde bir kanal bir telif aldı diye para kazanması kapatılmaz. Ancak Google Adsense bazlı bir incelemeye gitmiş durumda. Artık Adsense'i bir bütün olarak ele alıyor.

Atıyorum bir Adsense'de 100 kanal olsun. Toplam ihtar sayın 10'u geçerse tüm bu kanalları gümletiyor ayrıca Adsense'i sakat olarak işaretliyor. Ben çok az ihtar alan birisi olduğumu düşündüğüm için pek etkilenmiyorum bu durumdan.

Dün senin başlıkta riskli ekleyişten bahsetmiştim. Bir arkadaş daha benim gibi eklediğini ve para kazanmanın kapatılmasını yaşamadığını söyledi aynı benim gibi. Onu da denemelisin.

Biliyorsunuz normalde bir kanal bir telif aldı diye para kazanması kapatılmaz. Ancak Google Adsense bazlı bir incelemeye gitmiş durumda. Artık Adsense'i bir bütün olarak ele alıyor.

Atıyorum bir Adsense'de 100 kanal olsun. Toplam ihtar sayın 10'u geçerse tüm bu kanalları gümletiyor ayrıca Adsense'i sakat olarak işaretliyor. Ben çok az ihtar alan birisi olduğumu düşündüğüm için pek etkilenmiyorum bu durumdan.

Dün senin başlıkta riskli ekleyişten bahsetmiştim. Bir arkadaş daha benim gibi eklediğini ve para kazanmanın kapatılmasını yaşamadığını söyledi aynı benim gibi. Onu da denemelisin.

Bütün kanalları toplu değerlendiriyorsa sebep olarak neden 1 kanal gösteriyor ve sebep gösterilen kanalın Topluluk-Telif-Content temiz

---------- Mesaj saat 00:46:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:44:03 civarında gönderildi. ----------

Senin yöntemle 5-10 gün deneme kanallarında tutacağız videoları tamam ama benim bugün 18 gün önce yüklediğim videoya telif geldi risk yine devam ediyor o yöntemle bile

[MENTION=2306]muratti[/MENTION] 40 kanal benim toplam kanal sayısı içerisinde çok küçük bir oran.
Bir Adsense'lerimin birinde 150 kanal vardı 2 tanesi gitmiş.
Birinde 90 tane vardı 19 tane gitmiş (en çok bunda)
Ayın 19'undan sonra oluşturduğum bir kanalda ise (250 civarı kanal var) hiç giden yok.
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Çok emin olamam. Şu doların daha sonradan ünleme dönüşmesinden bahsediyorlar o yaşanmış olabilir. Ancak emin olduğum şey asla ve kat'a ben kanalımda bir saatten uzun süre "?" bulunduran videoyu tutmam. Gözden kaçırmış mıyımdı? İnsanlık hali olabilir. Ama sanmıyorum.

Üzerinde durulması gereken nokta tam olarak burası. 19 kanal kapanıyor, ve geri kalan 71 hesap saglam kalıyor. Burda coğu arkadaşımız 1-2 kanalı yüzünden, adsense bağlı tüm kanalları kapandığını söylemişti. Benim tahminim sizin kanalların dogallığının yüksek olması büyük kıyımı engelledi

peki sonradan "!" olanlar var.
bu ayın 11 inde youtube topluca herkesten kanıt isteyip "!" e çevirmişti bazı videoları.

Bende diyorumki, Eşleşen her zaman riskli.
3 ay önce aldığım ihtar, Eşleşeni Kabul Ettiğim halde Telif attılar.
Ondan sonra birdaha eşleşene bulaşmıyorum.
İsteyen istediği taktikte gitmekte serbest.
4 Kasımda 3 Ay olacak telifi alalı.
Bu kanal gizli, kanalda 200k'lık videolar var silemedim.
İyi getiren bir kanal.

Zaten Telifli kanallardan para kazanma kapatılırsa bundan dolayıda benim kanallar kapatılabilir.
Bir tek telifli kanal bu var elimde.

Bende birşeyleri yazarken hep ispatlı yazarım.
Eşleşenden kanallarımın para kazanması kapanmadı, Ama kapananlar forumda var dedim.
Yazarlarsa bu konuya görürsün zaten.
:cool:

Biz sadece tedbir alın diyebiliyoruz, isteyen istediğini yapmakta özgür.
İsterse 1m'lik videoda eşleşen kabul eder abone kasar birşey diyemeyiz.
Ama her zaman riskide vardır o tür videoların.

Sen beni yanlis anlamissin, ben eslesen risksiz demedim suan eslesen riskli diye idda ediyorsunda evet haklisin eslesen riskli.!

benim demek istedigim para kazanmayi kaybetme sebebi degil.!
diger arkadaslar, yani eslesenden kaapndi diyenler taseduftur.!
Diyorum ya siz siz dunya geneli engelli atin uyariyi alin kac adet attinizda uyari aldiniz ise 2 kati fazlasi eslesen atiyim ( ihtar almaz isem ) :) para kazanmayi kapatmazlar.

eslesen videlari kabul ettim diyenlerde var eger beni dinleseydiniz, yazdiklarimi okusaydiniz kabul etmenin care olmadigini herzaman icin risk tasidigini ve kaldirmaniz gerektigini soyledigimi gorurdun. Tek ihtarli kanalinda suan ihtarsiz olurdu.

her eserin birden fazla hak sahibi vardir.!
biri yayinlansin reklam gelsin derken digeri yok arkadasim ne reklami kaldir diye bilir.

Dedigim gibi ayni fikirdeyiz ama beni yanliz anlamissin. Ben risksiz demiyorum benim iddam tamamen para kazanmaya etkisi.!

ihtar icinde gecmis olsun.!

Bu tek kanal yüzünden bütün kanalların devre dışı kalması olayından sonra aldığım tedbirler 1) bütün kanalları tek maile yönlendirdim 2) hergün 2 değişik mail hesabımla değişik youtube videolarını izledim kımıne yorum bıraktım kıme mail attım kanalınızdakı videoları çok beğeniyorum gibisinden 3) chromeden giriş yapıyorum yeni mail hesabıma gireceığım zaman bütün geçmişi a' dan z'ye siliyorum 4)5-6 saat de bir mail hesabıma giriş yapıyorum 3taraf vs olduğunda acımıyorum video çok mu izlenmiş azmı izlenmiş bakmıyorum anında siliyorum 30 dan fazla 3.taraf uyarısı veren video 3 tanede dünya geneli veren sildim şu ana kadar 5)riske girmemek için tek adsense hesabıma bağlı olan 21 kanalıma kesinlikle yeni video yüklemesi yapmıyorum 6) kanallarda haber,çizgi film,komedi videoları var toplam 21 kanalda 4000k video var (video sayısının az olmasının nedeni 81 kanalımdan 60 kapandı ) 7)günlük kazancım resimde bakabilirsiniz . Arkadaşlar kusura bakmayın biraz uzun yazdım Şu anda 21 kanal arı gibi çalısıyor yarın öbür gün videonun biri patlama yaptımı parayı buldum demektir Ben bu foruma borçluyum bildiklerimi dolaysıyla ne yapıyorsam belki bir faydam olur diye siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim

Bu tek kanal yüzünden bütün kanalların devre dışı kalması olayından sonra aldığım tedbirler 1) bütün kanalları tek maile yönlendirdim 2) hergün 2 değişik mail hesabımla değişik youtube videolarını izledim kımıne yorum bıraktım kıme mail attım kanalınızdakı videoları çok beğeniyorum gibisinden 3) chromeden giriş yapıyorum yeni mail hesabıma gireceığım zaman bütün geçmişi a' dan z'ye siliyorum 4)5-6 saat de bir mail hesabıma giriş yapıyorum 3taraf vs olduğunda acımıyorum video çok mu izlenmiş azmı izlenmiş bakmıyorum anında siliyorum 30 dan fazla 3.taraf uyarısı veren video 3 tanede dünya geneli veren sildim şu ana kadar 5)riske girmemek için tek adsense hesabıma bağlı olan 21 kanalıma kesinlikle yeni video yüklemesi yapmıyorum 6) kanallarda haber,çizgi film,komedi videoları var toplam 21 kanalda 4000k video var (video sayısının az olmasının nedeni 81 kanalımdan 60 kapandı ) 7)günlük kazancım resimde bakabilirsiniz . Arkadaşlar kusura bakmayın biraz uzun yazdım Şu anda 21 kanal arı gibi çalısıyor yarın öbür gün videonun biri patlama yaptımı parayı buldum demektir Ben bu foruma borçluyum bildiklerimi dolaysıyla ne yapıyorsam belki bir faydam olur diye siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim

hocam kanalların devre dışı kaldıktan sonra yeni adsensemi açtın yoksa eski adsenseylemi devam ediyorsun.

Asıl sebebi bana göre dünya genelinde engellenen videolar, çünkü hiçbir ünlem yoktu videolarımda ama engelli videolar vardı, bu sebepten "bom, bom".

bazı eski kanallarımda 50üzeri ünlem işaretli video var kanalda saglam para kazanmada bence dünya geneli ile alakalı yada daha hiç birimizin bilmedigi bir nedenden

Bu konuda bir gelişme yok mu :) Bütün mesajları okudum. Ve sonuç acaba nedir?

Bu konuda bir gelişme yok mu :) Bütün mesajları okudum. Ve sonuç acaba nedir?

eski mesajları okumadım ama ilk mesajda yazılan kesinlikle doğrudur ve bir kanalın para kazanmaya kapatılmasının tek sebebidir. 4-5 aydır bu işteyim denemediğim yol yöntem kalmadı sürekli sizler gibi para kazanmam kapatıldı ve en son internette paylaşılmayan, youtubeda olmayan videolar yüklemeye başladım ve o günden beri onlarca kanal açmama, ihtar bile yememe rağmen bir kere bile para kazanmam kapatılmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri