En son ne zaman denediniz. Bu taktik uzun zamandır çalışmıyor diye biliyordum
Baya oldu hocam en az 6 7 ay olmuştur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En son ne zaman denediniz. Bu taktik uzun zamandır çalışmıyor diye biliyordum
Lutfen yardim edin. Partnere bagli kanalimin Para Kazanmasi devre disi kaldi. Nedeni bilemiyorum. Partnermi yapmis yoksa Youtubemi?
Ozgur oyun kanali. Videolar tam olarak ozgur Hocam. Nedeni bende bilemedim.
---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------
Lutfen yardim edin. Partnere bagli kanalimin Para Kazanmasi devre disi kaldi. Nedeni bilemiyorum. Partnermi yapmis yoksa Youtubemi? ( Kanaldaki videolar ozgur TAM OLARAK OZGUR)
YArdim edecek biri yokmu ? Lutfen yardim edin
Lutfen yardim edin. Partnere bagli kanalimin Para Kazanmasi devre disi kaldi. Nedeni bilemiyorum. Partnermi yapmis yoksa Youtubemi?
hocam özelden size mesaj attım bakabilir misinz?Arkadaşlar benim de kapanmıştı, geçen yt-partner maili ile konuşarak açtım, yaklaşık 3-4 hafta sürdü. Kanala adsense alırken dikkat edin, aynı Ip, kişi adı, bilgileri vs den eşleşirse yeni adsense vermiyor ve para kazanma kapanabiliyor.
Kanalınızın tamamen özgün olduğunu belirten bir ingilizce mail atarsanız er yada geç bir kişi sizin sorununuzla ilgileniyor.
Arkadaşlar benim de kapanmıştı, geçen yt-partner maili ile konuşarak açtım, yaklaşık 3-4 hafta sürdü. Kanala adsense alırken dikkat edin, aynı Ip, kişi adı, bilgileri vs den eşleşirse yeni adsense vermiyor ve para kazanma kapanabiliyor.
Kanalınızın tamamen özgün olduğunu belirten bir ingilizce mail atarsanız er yada geç bir kişi sizin sorununuzla ilgileniyor.
Sizin kanal hangi problemle ilgili kapanmisti ?
dilerim herkes arzu ettiği noktaya sorunsuz sıkıntısız gelir
Kardeşim 2013 konuları hortlatıp post kasma yarın birgün bişey satacaksan daha akıllı bı yol izle senden çok gördü bu forum
hayırdır yeğenim. yazdıklarımın altında boy göstererek neyin peşindesin..
komik seni
22-) Forumda mesaj sayısını yükseltmek adına gereksiz post kasan, konularda ve mesajlarında tartışmaya sebebiyet verecek türde paylaşım ve yazı yazanlar 1.nci seferde 3 gün, 2.nci seferde 7 gün uzaklaştırma alırlar.
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.