Para kazanma Kapanma Çözümleri ve Sonuçları

adsense bağlı kanalın para kazanması gitti...Bu durumda neler yapmalıyım

Lutfen yardim edin. Partnere bagli kanalimin Para Kazanmasi devre disi kaldi. Nedeni bilemiyorum. Partnermi yapmis yoksa Youtubemi?

Ozgur oyun kanali. Videolar tam olarak ozgur Hocam. Nedeni bende bilemedim.

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

Lutfen yardim edin. Partnere bagli kanalimin Para Kazanmasi devre disi kaldi. Nedeni bilemiyorum. Partnermi yapmis yoksa Youtubemi? ( Kanaldaki videolar ozgur TAM OLARAK OZGUR)
YArdim edecek biri yokmu ? Lutfen yardim edin

Ozgur oyun kanali. Videolar tam olarak ozgur Hocam. Nedeni bende bilemedim.

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

Lutfen yardim edin. Partnere bagli kanalimin Para Kazanmasi devre disi kaldi. Nedeni bilemiyorum. Partnermi yapmis yoksa Youtubemi? ( Kanaldaki videolar ozgur TAM OLARAK OZGUR)
YArdim edecek biri yokmu ? Lutfen yardim edin

kardeşim bu aralar özgün çocuk kanallarının para kazanmasını kapatıyor yt partner desteğine yaz bakalım ne diyecekler

aynen benim kanalında para kazanması kapatıldı uygunsuz video diye halbuki hiç uygunsuz bir video yoktu.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Özgün çocuk kanalımın para kazanması kapatmışlar ne yapıyorlar anlam veremedim.

Lutfen yardim edin. Partnere bagli kanalimin Para Kazanmasi devre disi kaldi. Nedeni bilemiyorum. Partnermi yapmis yoksa Youtubemi?

benim de başıma gelmişti partnerime söyledim ilgileniceklerini söylediler ve aşağı yukarı 5 saat sonra tekrar yükleme özelliği açılmıştı

Arkadaşlar benim de kapanmıştı, geçen yt-partner maili ile konuşarak açtım, yaklaşık 3-4 hafta sürdü. Kanala adsense alırken dikkat edin, aynı Ip, kişi adı, bilgileri vs den eşleşirse yeni adsense vermiyor ve para kazanma kapanabiliyor.
Kanalınızın tamamen özgün olduğunu belirten bir ingilizce mail atarsanız er yada geç bir kişi sizin sorununuzla ilgileniyor.

Arkadaşlar benim de kapanmıştı, geçen yt-partner maili ile konuşarak açtım, yaklaşık 3-4 hafta sürdü. Kanala adsense alırken dikkat edin, aynı Ip, kişi adı, bilgileri vs den eşleşirse yeni adsense vermiyor ve para kazanma kapanabiliyor.
Kanalınızın tamamen özgün olduğunu belirten bir ingilizce mail atarsanız er yada geç bir kişi sizin sorununuzla ilgileniyor.
hocam özelden size mesaj attım bakabilir misinz?

Sizin kanal hangi problemle ilgili kapanmisti ?

hayırdır yeğenim. yazdıklarımın altında boy göstererek neyin peşindesin..

:D komik seni

22-) Forumda mesaj sayısını yükseltmek adına gereksiz post kasan, konularda ve mesajlarında tartışmaya sebebiyet verecek türde paylaşım ve yazı yazanlar 1.nci seferde 3 gün, 2.nci seferde 7 gün uzaklaştırma alırlar.

26-) Forum içerisinde içinde bulunduğunuz durum her ne olursa olsun, sokak jargonu ile konuşmak ve hitap etmek mutlak suretle yasaktır. Bu gibi durumlarda üte 1 hafta, tekrarında süresiz olarak uzaklaştırılır.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Son düzenleme:
:D komik seni

22-) Forumda mesaj sayısını yükseltmek adına gereksiz post kasan, konularda ve mesajlarında tartışmaya sebebiyet verecek türde paylaşım ve yazı yazanlar 1.nci seferde 3 gün, 2.nci seferde 7 gün uzaklaştırma alırlar.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

eeee. BAN yemiş birine GEÇMİŞ OLSUN deyince zoruna mı gitti???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri