Para kazanma kapanma, itiraz videosundan sonra yapılabilcekler.

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mNote

Administrator
Merhaba,

Para kazanma kapatıldıktan sonra itiraz videosu çektik ve reddedildi. Bu aşamadan sonra para kazanmayı açtırmanın alternatif çözümleri var mı. Bu konuda deneyimi olanlar paylaşabilir mi ?

Pek çözüm yok hocam. Paraya da çökme operasyonu yapıyorlar 90 gün bekleme olmuyor. PK anca acılırsa 90 gün sonunda yeniden basvuruda oluyor.

Merhaba,

Para kazanma kapatıldıktan sonra itiraz videosu çektik ve reddedildi. Bu aşamadan sonra para kazanmayı açtırmanın alternatif çözümleri var mı. Bu konuda deneyimi olanlar paylaşabilir mi ?

Şuanda güncel Youtube'da para kazanılması kapatılan bir kanal eskisi gibi kolayca açılmıyor. Hatta hiç açılmıyor. Monetization kapanması kanalın sicili gibi düşünün. Sicil bir kere kirlendi mi Youtube tekrar aynı gözle bakmıyor. Eğer sonradan tekrar para kazanmanı açsan bile tekrar kapanacak. Eğer içeriğine güveniyorsan sıfırdan bir kanal açıp, asıl kanalında ki kitleni yeni kanalına yönlendirebilirsin.

Bugün bende aynı şeyi yaşadım itirazım red yedi 90 gün boyunca beklemek mi lazım yoksa başka yollar varmı

İtiraz ettim ret yedi
Sohbet ile yazdım ret yedi.
X ten yazdım tekrar baktılar yine ret yedi :)

300K gitti

İtiraz ettim ret yedi
Sohbet ile yazdım ret yedi.
X ten yazdım tekrar baktılar yine ret yedi :)

300K gitti

Geçmiş olsun.
Youtube resmen mafyatik sisteme dönüşmüş. Haksız kazanç elde ediyor resmen.
Ve işin saçma yanı. Buna kimse de dur diyemez. Tekelleşmenin dezavantajları.

Videolarınızda sesiniz ve yüzünüz var mıydı? Red alma sebebini anlamak için soruyorum.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.
Youtube resmen mafyatik sisteme dönüşmüş. Haksız kazanç elde ediyor resmen.
Ve işin saçma yanı. Buna kimse de dur diyemez. Tekelleşmenin dezavantajları.

Videolarınızda sesiniz ve yüzünüz var mıydı? Red alma sebebini anlamak için soruyorum.

Kanal yarı özgün diyelim. İnceleyen kişinin inisiyatifine bağlı karar. Ayrıca kanala kapanıncaya kadar veya pk gidinceye kadar olan kazancı ödemesi gerekli. Sonuçta reklam veren için bir zarar yok, reklam amacına ulaşıyor. Ama YT bu gelire çöküyor. Çok keyfi pk kapanmalı var. Biraz araştırırsanız tamamen özgün kanalların bile pk özellikleri kapatıldığını görürsünüz. Tüm yerli yabancı forumlarda insanlar bıkmış durumda.

Kanal yarı özgün diyelim. İnceleyen kişinin inisiyatifine bağlı karar. Ayrıca kanala kapanıncaya kadar veya pk gidinceye kadar olan kazancı ödemesi gerekli. Sonuçta reklam veren için bir zarar yok, reklam amacına ulaşıyor. Ama YT bu gelire çöküyor. Çok keyfi pk kapanmalı var. Biraz araştırırsanız tamamen özgün kanalların bile pk özellikleri kapatıldığını görürsünüz. Tüm yerli yabancı forumlarda insanlar bıkmış durumda.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] x üzerinden bende yazdım bir kaç gün içinde size dönüş yapıcaz dediler size x üzerinden mi dönüş yaptılar yoksa mail üzerinden mi ve kaç günde dönüş oldu

Para kazanmamı kapattılar bugün. Bu üçüncü oldu. İtiraz videosu çekince hemen açıyorlar ama o ayın ödemesini yapmıyorlar. Sırf paraya çökmek için olduğunu düşünmeye başladım artık.

Bugün ben itiraz videosu çekeceğim. Bu yorum da burada dursun. Yarın açıldı diye yazarım. Çünkü bunu artık alışkanlık haline getirdiler. Yazık emeklerimize...

Son düzenleme:
Özgün kanalımda da kapanma yaşıyorum, bazen hiç bir kusur olmasa bile kapanıyor. Ama itiraz videoları %95 işe yarıyor. Eğer itirazı laylaylom yapıp istediklerini vermezseniz açmıyorlar.

Bu belirttiğim kriterler spam olmayan, tamamen özgün içerikler üretenler için geçerli. Yt için adil kullanım dışında yarı özgün tabiri yoktur, yarı özgün bizlerin uydurduğu bir kelime. Adil kullanım yaptıysanız itirazda bunu yt politika maddelerine değinerek ve teknik düzenleme detaylarınızı anlatıp görselle destekleyerek itiraz yapmalısınız.
Benim çektiğim itiraz videoları ortalama 2.5 saat sürüyor çekip düzenlemesi ve çok çok yüksek oranda onaylanıyor.

Özgün kanalımda da kapanma yaşıyorum, bazen hiç bir kusur olmasa bile kapanıyor. Ama itiraz videoları %95 işe yarıyor. Eğer itirazı laylaylom yapıp istediklerini vermezseniz açmıyorlar.

Bu belirttiğim kriterler spam olmayan, tamamen özgün içerikler üretenler için geçerli. Yt için adil kullanım dışında yarı özgün tabiri yoktur, yarı özgün bizlerin uydurduğu bir kelime. Adil kullanım yaptıysanız itirazda bunu yt politika maddelerine değinerek ve teknik düzenleme detaylarınızı anlatıp görselle destekleyerek itiraz yapmalısınız.
Benim çektiğim itiraz videoları ortalama 2.5 saat sürüyor çekip düzenlemesi ve çok çok yüksek oranda onaylanıyor.

Abi hiç öyle ayrıntıya girmiyorum. Direk söylüyorum videolarım tamamen özgün tekrar incelenmesini rica ederim diye. Ertesi gün açılıyor.

Abi hiç öyle ayrıntıya girmiyorum. Direk söylüyorum videolarım tamamen özgün tekrar incelenmesini rica ederim diye. Ertesi gün açılıyor.

Tutarlar ciddi olunca şansa bırakmak istemiyorum ben, kanal yapılarına göre gereksinimler de artıyor ve azalıyor olabilir, benim alanda işleri titiz tutmak zorundayız

Tutarlar ciddi olunca şansa bırakmak istemiyorum ben, kanal yapılarına göre gereksinimler de artıyor ve azalıyor olabilir, benim alanda işleri titiz tutmak zorundayız

Haklısın abi. Bazen detay sunmak gerekebiliyor. Ancak ekran karşısında çektiğim videolar için yapacak bir savunma bulamıyorum. Gözle görülür şekilde belli zaten.

Geçen ay PK kapanan kanal kesinleşti ve ödemesini dün aldım. Yani çok belli olmuyor ne yapacakları. Belki alırsınız paranızı kesin bir şey dememek lazım

Geçen ay PK kapanan kanal kesinleşti ve ödemesini dün aldım. Yani çok belli olmuyor ne yapacakları. Belki alırsınız paranızı kesin bir şey dememek lazım

Kesinleşmedi zaten hocam.

---------- Spam Engelliyici 15:59 ---------- Önceki Mesaj 15:58 ----------

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] x üzerinden bende yazdım bir kaç gün içinde size dönüş yapıcaz dediler size x üzerinden mi dönüş yaptılar yoksa mail üzerinden mi ve kaç günde dönüş oldu

x üzerinden olumsuz dönüş yaptılar.

muhtemelen yt geçmişi görüyor ve içinde para olduğunu da görüyor.
pk onay alıyor ama ilk başvuruda onay verirlerse içindeki parayı ödeyecekleri için ilkini reddediyor ikinci 3. başvuruda onaylıyor paranın üstüne yatmış oluyor yani.

Kesinleşmedi zaten hocam.

---------- Spam Engelliyici 15:59 ---------- Önceki Mesaj 15:58 ----------

x üzerinden olumsuz dönüş yaptılar.

hiç x üzerinden olumlu bir dönüş alan gördünüz mü x üzerinden kanalı sizce tekrardan inceleniyor mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri