Para kazanma kapatıldı bugün ama ekim ayı kazancı adsesenste 42bin tl var o para çekebilir miyim yoksa para kazanma açılana kadar gg olduk?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para kazanma kapatıldı bugün ama ekim ayı kazancı adsesenste 42bin tl var o para çekebilir miyim yoksa para kazanma açılana kadar gg olduk?
30 gün sonra başvurabilirsiniz mi yazıyor yoksa para kazanma kalıcı olarak devre dışı bırakıldı mı yazıyor?
Senin kanalında 30 gün sonra başvurabilirsiniz mi yazıyo yoksa para kazanma kalıcı olarak devre dışı bırakıldı mı yazıyodu?benim eylul 1 de para kazanması kapanan kanalım açık olmasına rağmen kesinleşmedi. umarım seninki kesinleşir kardeş.
Senin kanalında 30 gün sonra başvurabilirsiniz mi yazıyo yoksa para kazanma kalıcı olarak devre dışı bırakıldı mı yazıyodu?
Geçen ay 30 gün sonra başvurabilirsiniz yazanlar kesinleşmişti, ama demek herkesde olmuyomuş. Şaşırmıştım bende YT nasıl geri adım attı diye, yanlışlıkla kesinleştirdiler heralde30 gün sonra basvurabilirsiniz yazıyordu. hatta basvurdum bile tekrar . açılmaz ama işte bi umut![]()
Benim para kazanma 2 ay önce pk kapatılmıştı 1 ay sonra başvurdum 1 ay sonra TED cevabı geldi önümüzdeki ay tekrar başvur diyor
2 ay once pk kapandigi zaman kesinlesme olmus muydu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.