oynadığım oyunların videoları hocam, ses + oyun, Pk kapandı
İzlenme veya abone almış mıydın?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oynadığım oyunların videoları hocam, ses + oyun, Pk kapandı
İzlenme veya abone almış mıydın?
İçerikten ziyade izlenim ve aboneden de gitmiş olabilir tabi diğer kapananların da yorumlarını görmek lazım. Pk kapanma olarak neden söylemiş mi yt ?evet hocam ama bayadır aktifti pk, video atmamıştım, video atmaya başladım telif vs hiçbirşey yoktu içeriklerim dediğim gibi özgündü.
Manuel onay alan 2 kanalında tam 10 gün içinde para kazanması kapandı. Kanalları satın almıştım.
Para kazanma kapanan kanallar kesinleşiyor mu?
Benimde dün para kazanma gitti spam kanaldı 3 hafta önce satın almıştım. Tam iyi kazandırmaya başlamıştı.
geçersiz tıklama yalanı ile para kazanması kapatılan kanalıma ait bu bu videomu da buraya bırakayım dedim
https://www.youtube.com/watch?v=diXnn1kXOvw
Arkadaşlar çocuk kanallarında var mı kapanan
İçerikten ziyade izlenim ve aboneden de gitmiş olabilir tabi diğer kapananların da yorumlarını görmek lazım. Pk kapanma olarak neden söylemiş mi yt ?
Benim vardı PK si kapandi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.