para kazanmak isteyen buraya

• Kullanıcı bilenesor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bilenesor

Kayıtlı Üye
Arkasalar bende her ay para kazanmak icin didinenlerden birisiyim

Insanlarin bunlari para ile satmasina sinir oluyorum ve herkes e yardimci olmak icin bu konuyu actim

You tube para kazanma sanatim sunlar
Aciklama sebebim okadar cok talep varki bu para hepimize yeter

1 enteresan basliklar
2 twitter hesabi 10 tl karsiliginda binlerce abone cekimi yapildiktan sonra kendi kanal isminize acilmis olan olmali
3 facebook hesabi ayni sekilde 10 k ve 15 k arasi abone cekilmis ve kanal adinda olmali
4 sosyal imleme siteleri yeni hesap acimlari bu sitelere you tube videolarinizi paylas dediginizde isimlerini bulabilirsiniz tek tek yazmayayim
5 saglam bir baslikta olan gunluk minimum 10 video yuklenmesi
6 secici davranarak anahtar kelime bulmak baslik ile alakali
7 surukleyici bir aciklama olusturma

Gunde yuz video yuklwyeceginize 10 adet yukleyin saglam yukleyin
Devamli olarak videolarinizi cesitli platformlarda imleyin
Google plus uzerinde mutlaka ve mutlaka 250 kisi gunluk olarak ekleyin ve bunlar almanya ve amerika kullanicilari olsun

Kucuk resimleri kullanarak dikkat cekici kucuk resimler ekleyin videolariniza

10 gun gecsin abone sayiniz 100 uzeri olacaktir

G mail hesaplarinizi kiz isimlerinde acin bu daha cok dikkat ceker ve insanlar sizi daha kolay ekler
...................
Bunlari yapin ve sonuc iyi olursa eger bir bol kazanc dua si yapin yeter de artar

Telefondan yaziyorum ve yazim hatalari icin ozur dilerim
Zaten bu bilgilerden sonra arkadaslarimda yazim hatalarindan dolayi beni hor gorecegini sanmam

Son olarak sayin admin tapatalk hd bazi telefonlara yuklwnmiyor note2 gibi normal tapatalk icin bir adim atarsan kisisel olarak sana bol kazanc dualari ederim

Bu arada arkadaslar bu forumda cok yararli seyleri herkes okuyor , nasil siz you tube reklamlarina tiklanmasini istiyor iseniz forum da da reklamlar var onlarada da tiklayalimki daha guzel bir ortamda bulusabilelim
Not : admin ile hicbir alakam yoktur ÷)

buda bir taktik ancak sizin taktiginizle yola cıkarsak cok daha fazla uğraş gerektirir yani sürekli eklenecek yeni videolar bulmak kelimeler üzerinde calışma yapmak vsvsvsvs.

bu taktigi adsenseyle ciddi derecede ilgilenen ve boş vakit sıkıntısı olmayan insanlar secmeli bence söyleki, vakti kısıtlı olan insan bu konudan verim alamaz .

ben şahsen vakti dar olanlardanım ve günde 10 videodan ziyade haftada 1 video upluyorum , elde ettigim gelir bana yetiyor şahsen:)

Konunuzu editledim,unutmayinki bu forumda sadece erkek uyeler yok ,bu yuzden birseyler yazarken dikkatli davranin.Tekrarinda uyeliginiz iptal edilecekdir.

Paylasim icin tesekkurler.

Daha dikkatli davranagim dusuncesizlik ettigim icin arkasalardan ozur dilerim

buda bir taktik ancak sizin taktiginizle yola cıkarsak cok daha fazla uğraş gerektirir yani sürekli eklenecek yeni videolar bulmak kelimeler üzerinde calışma yapmak vsvsvsvs.

bu taktigi adsenseyle ciddi derecede ilgilenen ve boş vakit sıkıntısı olmayan insanlar secmeli bence söyleki, vakti kısıtlı olan insan bu konudan verim alamaz .

ben şahsen vakti dar olanlardanım ve günde 10 videodan ziyade haftada 1 video upluyorum , elde ettigim gelir bana yetiyor şahsen:)

hocam merhaba

benim paylaştığım gibi sizde bu süper 1 video için ne işlemler yaptığınızı paylaşsanızda herkes daha fazla kazansa olmaz mı?

genellikle insanlar hep bireysel olarak daha fazla kanmanın peşinde ama hiç paylaşım yok bu koyulan başlığı okuyup 70 küsür kişi içeri gelmiş ama hiçbirinden bir teşekkür gelmemesi daha ilginç

Paylaşım için teşekkür ederim.

ben teşekür ederim

daha bu konuda çaylak sayılırım ama üzerine eklediğim sürede sizlerle paylaşacağım.

paylaşım için teşekkürler hocam

Yazdıklarınız bu işten gerçekten beklentisi olanlar için memur statüsünde (sabah 8 akşam 5 gibi) yapılması gerekenler.Benim gibi iş dönüşü akşamları bi kaç saat takılan bu saatlerde de üşengeçlikten araştırma yapmayan arkadaşlara angarya bir iş.

Ben kendime taktik olarak genelde proxy ile ülke degiştirip trende giren, popüler olan anlık hit alan videoları kendi kanalıma çekiyorum.Onuda üşengeçlikten bot ile yapıyorum.

Forumdaki tbm sevdasına bende katılayım dedim ama kelime analiz etmek dünyanın yuvarlak oldugunu ispat etmekden zor geldi bana.

Bende işin kolayına kaçtım dünya üzerindeki tv kanllarının show programlarını kasmaya başladım.Tabii bu arada telif yüzünden bir kaç kanal kaybettim ama telifsizleri ayıtlamayı başardım tabikii....

İşin birde ilginç tarafını keşfettim youtubede ne kadar tiksindirici video varsa hepsi hit alıyor.Ne midesiz bir dünyada yaşıyoruz....

Paylaşım için Teşekkürler Hocam

-Google plus uzerinde mutlaka ve mutlaka 250 kisi gunluk olarak ekleyin ve bunlar almanya ve amerika kullanicilari olsun

-G mail hesaplarinizi kiz isimlerinde acin bu daha cok dikkat ceker ve insanlar sizi daha kolay ekler

Bu iki maddeyi özellikle deneyecegim

Arkadaslar bu vakit olayina ne kadar taktiniz yaa anlamis degilim
Size acikca para kazanma yontemi veriyorum

Vakit konusuna gelelim

Facebook acmak 5 dk
Blogger acmak 1 dk
Google plus acmak 15 saniye
Diger hesaplari acmak ortalama 5 dk

Video yukledikten sonra youtube uzerinden otomatik paylasmak ise ortalama 10 sn

Saatlere gerek yok bu sekilde sosyal media ya icerik girmeden baskasindan aldiginiz videolar maksimum 100 izleme alir ama sadece 1 tik alirsiniz

Telefondan yaziyorum ve resim ekleyemiyorum normal isimden vakit bulursam eger bir video yukleyerek zaman ile alakli endiselerinizi ortadan kaldiracagim ozaman ne demek istedigimi daha net anlatabiirim sanirim

Burada benim herhangi bir cikarim yok
Ben sadece kazandigimi paylasmak istedim
Bu bilgileri verdim diye gunluk kazancimda bir dusus olmadi
Ama belkide sayemde kendinize ayiracak daha fazla zaman kazandiniz
Ben ilk basladigimda birisi bana bu bilgileri verseydi eger simdi dahada fazla kazaniyor olabilirdim

Ortalama gunluk bir tek video dan 34 ve uzeri bir mebla geliyor

Her video dan degil bakin sadece 1 video

Ve tek harcadigim para adsl faturasi facebook abone cekim icin 10 tl ve elektrik
Ben mutluyum karar sizin denemek yada denememek size kalmis

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri