Arkasalar bende her ay para kazanmak icin didinenlerden birisiyim
Insanlarin bunlari para ile satmasina sinir oluyorum ve herkes e yardimci olmak icin bu konuyu actim
You tube para kazanma sanatim sunlar
Aciklama sebebim okadar cok talep varki bu para hepimize yeter
1 enteresan basliklar
2 twitter hesabi 10 tl karsiliginda binlerce abone cekimi yapildiktan sonra kendi kanal isminize acilmis olan olmali
3 facebook hesabi ayni sekilde 10 k ve 15 k arasi abone cekilmis ve kanal adinda olmali
4 sosyal imleme siteleri yeni hesap acimlari bu sitelere you tube videolarinizi paylas dediginizde isimlerini bulabilirsiniz tek tek yazmayayim
5 saglam bir baslikta olan gunluk minimum 10 video yuklenmesi
6 secici davranarak anahtar kelime bulmak baslik ile alakali
7 surukleyici bir aciklama olusturma
Gunde yuz video yuklwyeceginize 10 adet yukleyin saglam yukleyin
Devamli olarak videolarinizi cesitli platformlarda imleyin
Google plus uzerinde mutlaka ve mutlaka 250 kisi gunluk olarak ekleyin ve bunlar almanya ve amerika kullanicilari olsun
Kucuk resimleri kullanarak dikkat cekici kucuk resimler ekleyin videolariniza
10 gun gecsin abone sayiniz 100 uzeri olacaktir
G mail hesaplarinizi kiz isimlerinde acin bu daha cok dikkat ceker ve insanlar sizi daha kolay ekler
...................
Bunlari yapin ve sonuc iyi olursa eger bir bol kazanc dua si yapin yeter de artar
Telefondan yaziyorum ve yazim hatalari icin ozur dilerim
Zaten bu bilgilerden sonra arkadaslarimda yazim hatalarindan dolayi beni hor gorecegini sanmam
Son olarak sayin admin tapatalk hd bazi telefonlara yuklwnmiyor note2 gibi normal tapatalk icin bir adim atarsan kisisel olarak sana bol kazanc dualari ederim
Bu arada arkadaslar bu forumda cok yararli seyleri herkes okuyor , nasil siz you tube reklamlarina tiklanmasini istiyor iseniz forum da da reklamlar var onlarada da tiklayalimki daha guzel bir ortamda bulusabilelim
Not : admin ile hicbir alakam yoktur ÷)
Insanlarin bunlari para ile satmasina sinir oluyorum ve herkes e yardimci olmak icin bu konuyu actim
You tube para kazanma sanatim sunlar
Aciklama sebebim okadar cok talep varki bu para hepimize yeter
1 enteresan basliklar
2 twitter hesabi 10 tl karsiliginda binlerce abone cekimi yapildiktan sonra kendi kanal isminize acilmis olan olmali
3 facebook hesabi ayni sekilde 10 k ve 15 k arasi abone cekilmis ve kanal adinda olmali
4 sosyal imleme siteleri yeni hesap acimlari bu sitelere you tube videolarinizi paylas dediginizde isimlerini bulabilirsiniz tek tek yazmayayim
5 saglam bir baslikta olan gunluk minimum 10 video yuklenmesi
6 secici davranarak anahtar kelime bulmak baslik ile alakali
7 surukleyici bir aciklama olusturma
Gunde yuz video yuklwyeceginize 10 adet yukleyin saglam yukleyin
Devamli olarak videolarinizi cesitli platformlarda imleyin
Google plus uzerinde mutlaka ve mutlaka 250 kisi gunluk olarak ekleyin ve bunlar almanya ve amerika kullanicilari olsun
Kucuk resimleri kullanarak dikkat cekici kucuk resimler ekleyin videolariniza
10 gun gecsin abone sayiniz 100 uzeri olacaktir
G mail hesaplarinizi kiz isimlerinde acin bu daha cok dikkat ceker ve insanlar sizi daha kolay ekler
...................
Bunlari yapin ve sonuc iyi olursa eger bir bol kazanc dua si yapin yeter de artar
Telefondan yaziyorum ve yazim hatalari icin ozur dilerim
Zaten bu bilgilerden sonra arkadaslarimda yazim hatalarindan dolayi beni hor gorecegini sanmam
Son olarak sayin admin tapatalk hd bazi telefonlara yuklwnmiyor note2 gibi normal tapatalk icin bir adim atarsan kisisel olarak sana bol kazanc dualari ederim
Bu arada arkadaslar bu forumda cok yararli seyleri herkes okuyor , nasil siz you tube reklamlarina tiklanmasini istiyor iseniz forum da da reklamlar var onlarada da tiklayalimki daha guzel bir ortamda bulusabilelim
Not : admin ile hicbir alakam yoktur ÷)