Para Kazanmam Ret Yiyor Sürekli

yoldangeldik

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, 2. kez başvurduk ve yine ret yedik. açıklama olarak " kanalınız şu an uygun değildir" yazıyor. Telifli video yok. İçerikler özgün ve kaliteli.
Sizce bizden beklentisi nedir ? Neden onaylanmıyor? Yardımcı olacak varsa mutlu olurum. Çok teşekkür ederim.
Kanalımın linki;

https://www.youtube.com/channel/UC7NQPDL9mWM8x9dnEUgDaeg

Son düzenleme:
[MENTION=108419]yoldangeldik[/MENTION] merhabalar.
Youtube çok tutarsız bir mecra haline geldi. 35 adet videonuz var kanalda, o kadar emeğe rağmen youtube size red veriyor. Bunun tek sebebi tamamen akan izlenme parasını kendi sayaçlarına aktarmaktır. %20lik bir kesime bile bu denli bir hususu yaşatsa gelen para onlar için muhteşem bir tutar olacaktır.

6 ay kadar önce para kazanması kapalı kanallarda reklam çıkması ve bu çıkan reklamların gelirlerinin tamamen youtube kendine aktarmasından sonra sebepsiz yere pk kapanan özgün kanallar ve açılmayan kanallar çokca olmaya başladı. Hatta o kadar fazla ki, bir kanal üreticisi olarak 10 başvurudan 8ine red yer hale geldim.

Önerim olarak itiraz seçeneği var ise kullanmanız. Dahilinde twitter'dan @teamyoutube adlı youtube destek ekibine twit atarak sorunu anlatmanız. Son önerim olarak kanalınızın gmailini bir başka para kazanması açık olan kullanıcıya yönetici olarak ekletip, pk açık olan kanaldan youtube destek hattına ulaşıp derdinizi anlatmanızdır son önerim de. Bunlar vasat adımlar olsa da emeğinizi baz alarak %1lik bir uğraş olur.

Umarım her şey yolunda gider, bol şans

Arkadaşlar merhaba, 2. kez başvurduk ve yine ret yedik. açıklama olarak i kanalınız şu an uygun değildir yazıyor. Başka bir şey yazmıyor. Telifli video yok. İçerikler özgün ve kaliteli.
Sizce bizden beklentisi ne? Neden onaylanmıyor? Yardımcı olacak varsa çok teşekkür ederim.
Kanalımın linki;

güncel değilsiniz sadece bundan ötürü onay alamadınız youtube belli aralıklarla video atmanızı ve güncel olmanızı istiyor ne alaka demeyin deneyin

sanırım kasım ayın da sahte abone satın aldınız. bu yüz den onay vermemiş olabilirler.

bu kanalın geçmişinde spam video yüklendi mi hiç ?
yada aboneleriniz gerçek kendiliğinden mi geldi.

Eğer kanal geçmişi kirli ise, spam vs yapıldıysan imkanı yok onay almıyor. %1000000 özgün olsun videonuz imkanı yok.

bu kadar özgün kanala bile red verebiliyorsa youtube artık iyice saçmaladı gerçekten ne istiyor bu adamlar anlamış değilim

Arkadaşlar merhaba, 2. kez başvurduk ve yine ret yedik. açıklama olarak i kanalınız şu an uygun değildir yazıyor. Başka bir şey yazmıyor. Telifli video yok. İçerikler özgün ve kaliteli.
Sizce bizden beklentisi ne? Neden onaylanmıyor? Yardımcı olacak varsa çok teşekkür ederim.
Kanalımın linki;

youtube kafasına göre(!) video atan kanallara pk açmak istemiyor. bunu creator kısmındaki video ve makaleleri izleyerekte anlayabilirsiniz. videolarınızı daha sık daha tutarlı zaman dilimleriyle atarsanız onay alırsınız hocam. başarılar

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Bu haftayla beraber tekrar her hafta video atacağız. 7 Martta tekrar başvuru yapabiliyoruz. Bakalım ne olacak.

Kanalımda spam video yok fakat, abone olarak spam yedim 200 kadar abone geldi. Ama konunun bunla alakası olduğunu düşünmüyorum.

twitterdan iletişeme geçtiğimde kendileri aşağıdaki açıklamayı yaptı.
we suggest making changes to your contents based on the details shared on your monetization page.

Kusura bakmayın ama burada bir çok arkadaş boş yorum yapıyor. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocamın da dediği gibi Youtube her videoda reklam çıkarmaya başladıktan sonra yoldan çıktı.
Arkadaşın kanalının onay almamasına nasıl değişik yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum.
Geçmişi spam olan kanalla da onay aldık, bot izlenme ile de onay aldık.
Şu an Youtube bu işi botlara bıraktığı için böyle insafsızca sonuçlar geliyor.
Arkadaşımızın kanalına bir insan evladı baksa onay verir.
Başınıza geldiği zaman siz de anlarsınız.

Kusura bakmayın ama burada bir çok arkadaş boş yorum yapıyor. [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocamın da dediği gibi Youtube her videoda reklam çıkarmaya başladıktan sonra yoldan çıktı.
Arkadaşın kanalının onay almamasına nasıl değişik yorumlar yapıyorsunuz anlamıyorum.
Geçmişi spam olan kanalla da onay aldık, bot izlenme ile de onay aldık.
Şu an Youtube bu işi botlara bıraktığı için böyle insafsızca sonuçlar geliyor.
Arkadaşımızın kanalına bir insan evladı baksa onay verir.
Başınıza geldiği zaman siz de anlarsınız.

Ben de bazı yorumlara şaşırdım. Kanala abone almak pk açmasına engel ise ben 2018den beri nasıl kanal satıyorum yahu :)

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Açıkçası spam dolu video ve abonelerle pk açılıyorsa bizim kanal neden açılmıyorum hiçbir açıklaması yok. Twiterdan geri dönüşlerinde de ısrarla aynı mesajları gönderiyorlar, cevabı yok çünkü. Bakalım mart ayında ne olacak

Durmadan güncelleme geliyor üç kuruş vermemek içindir bence

hocam bana göre şahsen tek sorun görülebilecek nokta video görsellerinde biraz oynamaya daha zengin gösterebilirisiniz. Ayrıca twitterdan youtube hesabı var oradan kanalınızı bildirin manuel baksınlar

ben fake abone alırsanız kesinlikle onay alamazsınız demedim.

inceleyen belki abonelerin sahte olduğunu anladı ve red verdi.

Arkadaşlar 8 ocak şubat başvurduğum kanala halen cevap gelmedi. Bu kadar uzun suruyor mu=? uzun sürme sonucu red cevap gelir mi ?

Arkadaşlar 8 ocak şubat başvurduğum kanala halen cevap gelmedi. Bu kadar uzun suruyor mu=? uzun sürme sonucu red cevap gelir mi ?

geçen yıl yaklaşık 45 gün sonra onay almıştı özgün oyun kanalım aradan 1 hafta sonra tamamen bot alarak izlenme ve abone yaptıgım kanal 1 günde onay aldı sanırım biraz şans

2 Şubatta başvurduğum kanal 3 Şubatta onay aldı abone satın aldım izlenme organikti bilginize

geçen yıl yaklaşık 45 gün sonra onay almıştı özgün oyun kanalım aradan 1 hafta sonra tamamen bot alarak izlenme ve abone yaptıgım kanal 1 günde onay aldı sanırım biraz şans

Teşekkür ederim. Foruma yazdıktan 15-20 dk sonra cevap geldi. Red cevabı aldım. İtiraz edeceğim detaylı video hazırlayacağım.

Teşekkür ederim. Foruma yazdıktan 15-20 dk sonra cevap geldi. Red cevabı aldım. İtiraz edeceğim detaylı video hazırlayacağım.

hocam aklınızda bulunsun diye söylemek isterim; genelde bir hafta gelmeyen cevaplarda red yiyor ve videolu itiraz hiçbir işe yaramıyor otomatik red geliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri