Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

dostum kanalı veri araclarındanmı siliyosun

https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount?hl=tr adresine girin oradaki tüm kutucukları işaretleyin aman ha dikkat edin Google Adsense varsa önce google adsense hesabınıza asıl google adsense mail adresiniz ile giriş yapıp sileceğiniz kanalın mail adresine verdiğiniz yetkiyi iptal edip silin adsense hesap ayarlarından sonra tekrar yukarıdaki adrese giriş yapın sileceğiniz kanalın mail adresi ile akabinde ortalama bir saat falan bekleyin tekrar hesabı geri alın. Tabi bu işlemleri yapmadan önce sileceğiniz hesabın gizlilik bölümünden 2. mail adresi ve tanımladığınız cep numarası varsa onları bir tarafa not edin çünkü şifremi unuttum bölümünde 2 seçeneğiniz olacak. 1. e-posta adresi 2.si ise cep numarası

arkadaşlar zaten silinen kanalınız geri geliyor zaten bu olay var ama tekrardan para kazan dedigin zaman videolarınıza ünleme düşme oranı cok cok fazla bu ünlem derdi olmadıgı zamanlarda müthiş iş yapıyordu

anakanal ve bir alt kanal kapalı üstelikde burada adsense hesabıda var...
işte bunu deniyorum arkadaşın şifreyi girdim sildim :D
**(not: adsense hesabı komple uçlasın diye alaksız başka bir youtube kanalını ,bir video olan kanalı adsenseye bağladım maksat adsense zarar gormesın... sonucu yazıcam)
kobay kanal ve para kazanma giden kanal bakıyorum etrafdan bulursam denicem...
saat : 22 : 20 gibi onayladım kurtarma maili felan girdim tabikide kurtarma çalışmalarına balıcaım 1 saat sonra.. yazarım

hocam ben simdi ozel mail almadim.sildim .
giris yapib I need help diyiyorum mail yazib sifremi unutdum diyiyorum boyle yaziyo :
Please contact your account owner to reset your password or retrieve your username.

Did you type your email address incorrectly? Try again.

alt kanali geri getirmek icin ana kanali silip tekrar geri getirmeniz gerekiyor. alt kanali sildiyseniz nasil geri gelir bilmiyorum malesef.

arkadaşlar zaten silinen kanalınız geri geliyor zaten bu olay var ama tekrardan para kazan dedigin zaman videolarınıza ünleme düşme oranı cok cok fazla bu ünlem derdi olmadıgı zamanlarda müthiş iş yapıyordu

Para kazanma devre-dısı degilse en azından paranı daha fazla alırsın.Ünlem geliyorsada kopyala kanalı yeni kanala sonra sil tekrardan :)

https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount?hl=tr adresine girin oradaki tüm kutucukları işaretleyin aman ha dikkat edin Google Adsense varsa önce google adsense hesabınıza asıl google adsense mail adresiniz ile giriş yapıp sileceğiniz kanalın mail adresine verdiğiniz yetkiyi iptal edip silin adsense hesap ayarlarından sonra tekrar yukarıdaki adrese giriş yapın sileceğiniz kanalın mail adresi ile akabinde ortalama bir saat falan bekleyin tekrar hesabı geri alın. Tabi bu işlemleri yapmadan önce sileceğiniz hesabın gizlilik bölümünden 2. mail adresi ve tanımladığınız cep numarası varsa onları bir tarafa not edin çünkü şifremi unuttum bölümünde 2 seçeneğiniz olacak. 1. e-posta adresi 2.si ise cep numarası

bence gerçekten takdir ettim. bu konuyu bilenlerın hala susması ama senin anlatmaya devam etmen.. işi bilenlerinse sadece kanu silinsin demesi takdir edilecek bir durum.... işime yarar yaramaz bilemem ama niyetin paylaşımın gerçekten kral bişe... işi bilenler hala sussun ve konu silinsin diye yazmaya devam etsinler... destek bile yok bansana yazılarına... kendin çözmeye devam ediyorsun. çözenler hala sessiz bekleyişte... ;)

bence gerçekten takdir ettim. bu konuyu bilenlerın hala susması ama senin anlatmaya devam etmen.. işi bilenlerinse sadece kanu silinsin demesi takdir edilecek bir durum.... işime yarar yaramaz bilemem ama niyetin paylaşımın gerçekten kral bişe... işi bilenler hala sussun ve konu silinsin diye yazmaya devam etsinler... destek bile yok bansana yazılarına... kendin çözmeye devam ediyorsun. çözenler hala sessiz bekleyişte... ;)

Sonrada neden gelisemiyoruz diyorlar :D

Avrupada böyle birsey yohhh :D

Keşke bu uygulama kanalı spamdan çıkartıp ünlem sorununada çözüm olsa... Bu arada konu sahibi olan arkadaşım helal olsun sana. Göstermiş olduğun yardım sever davranışından dolayı takdir ediyorum sizi...

konuya muhalefet olanlara 2-3 gün ban lazım...
şimdiden birilerinin sakladığı,birilerinin de parayla hizmet verdiği bu konuyu YILIN KONUsuna adaydır diyorum.

Keşke bu uygulama kanalı spamdan çıkartıp ünlem sorununada çözüm olsa... Bu arada konu sahibi olan arkadaşım helal olsun sana. Göstermiş olduğun yardım sever davranışından dolayı takdir ediyorum sizi...

Ünlem içinde bende diyorum ki birileri çıkarda inşallah çözdüm deyip bilgileri paylaşır. Ama o birilerine inat onuda çözeceğim Allah'ın izniyle, bir kaç deneme yaptım bakalım eğer olumlu olursa direk konuyu açacağım.

Allah razı olsun hocam. kazançların daha kat kat artsın inşallah. çok değerli bir konu. eğer mümkünse sana özelden birşey sormak istiyorum. (TuKeNeCeGiZ kardeşime)

Para kazanmasi, "kapali" bir kanal yuzunden giden bir kanalimda denedim. Islemi uyguladiktan 2 saat sonra tekrar geri aldim hesabi ama malesef acilmadi.. Ne yapalim, nasip kismet :)

elimde bi çok kapanmış kanal olmasına rağmen bunların hiç birine kurtarma maili ve telefon atamadığım için daha yöntemi deneme fırsatım olmadı.Şöyle bir sorum olacak para kazanması kapanan kanalda bunu uyguladığımız zaman kanalın kazandığı parayı kurtarmış olurmuyuz.

Favlıyorum, zamanım olunca bütün konuyu okurum

Bu yöntemi yanlışlıkla uygulamıştım. Ama ben sorunlu kanali silip tekrar acmistim. Para kazanmalar tekrar kapanir diye kanali sildim .yöntemi konuyu görünce hatırladım.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri