Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

Bakin beyler silinsin dememin bi cok sebebi vardi. Bu forumda bi ton insan var. Simdi bu yontem bi cok foruma yada farkli yerlerede yayilacak, fazla uzun omurlude olmayacak. Yayilmaz demeyin, bu forumda sirf kendi menfaati icin millete sahte telif atip hic bisey yokmus gibi aramizda takilanlar var. Bu vakte kadar bana yardim icin pm atanlardan hic kimseyide geri cevirmedim. Bu taktigi bende ogreneli fazla olmuyor zaten. Anlatmadim cunku hem yayilmasi iyi degil, hemde bu yontemle para kazanmayi acarak satis yapan biri vardi.

Kategori paylasildiginda bi taraflarinizi yirtiyosunuz silinsin edilsin diye, boyle bi bilgi paylasildiginda (olurda bu acik kapatilirsa bi daha alt kanallarin para kazanmasini acacak bi yontem bulamayiz malesef) konu kaldirilsin isteyenlere pmden yardim ederiz dememe ragmen hala laf sokmaya calisiyorsunuz. Yontemi biri parayla satarken hangi biriniz cikipta isyan etti yontemi ucretsiz acikla diye? Pasa pasa verdiniz paralari sirf acilsin kanallariniz diye. Anlatmadigimdan dolayi ben mi suclu oldum yani simdi? Benim umrumda degil acikcasi alt kanal ile ugrasmiyorum artik yinede hepiniz haklisiniz. Kalsin bakalim bu konu burada kac gun daha ise yarayacak.

Arkadaşlar bu yöntem kanalında 1 yada 2 telif olanlara da fayda saglarmı sizce? Telifleri kaldırırmı acaba bu yöntem.
Konuyu bizimle paylaşan arkadaşa teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Sağol varol kardeş :)

paylaşım için tşkler. bende işe yaramadı ana kanal da alt kanaldada denedim, silinmiş maili geri getirerek ama para kazanma yine kapalı, açılan arkadaşlara hayırlı olsun.

Kategori paylasildiginda bi taraflarinizi yirtiyosunuz silinsin edilsin diye...

Kategori paylaşım diye bir bölüm var forumda :

Youtube Yabancı Video Kaynak Siteleri

Üslübunuza dikkat edin lütfen. Burda kategori paylaşana kimse bir şey söylemez, söylememesi lazım. Söyleyenler de bu işten menfaat sağlayanlardır.

Şimdi aşağıda 2 konu vericem;

X-Lite Doğrulama İçin Kullanılabilecek Sınırsız Telefon Numaraları

Reel Telefon Onaylı Gmail Hesapları (0.70 krş)ve Onaylı YT Kanalları !

Senin dediğine göre Koray'ın şu an üstteki konuyu kapattırması lazım. Böyle bir şey olabilir mi başkası para kazanıyormuşta, o yüzden yayınlamayacakmış.

Ben adsense çalışmıyorum umurumda da değil bu konu, ancak elinizi az birşey vicdanınıza koyun. Bencilliği bırakın. Belki de bu forum olmasa sen 5 kuruş kazanamayacaktın YouTube dan.

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] a katılıyorum konunun silinmesi lazim . Bende hic alt kanal kullanmadım. Fakat şuan çalışan tek yontem bu . Bu da giderse baska sans yok. Forumun çoğu gördü. Biri kanallarımın para kazanması kapandi diye konu acarsa yardim eden olur. Youtube mühendisleri uğramadan konu silinmeli :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gmail benzerliği yüzünden yanlışlıkla sapasağlam günlük getirisi iyi olan bir kanalımı silmiştim yanlışlıkla 3 ay önce, ( serkan abinin silmeyi anlattığı konudakı gıbı silmiştim ) şimdi bu yöntemle bu kanal tekrar geri geliyormu arkadaşlar cidden ?
konuyu açan abiye çok tşk ederim bu arada :)

Kategori paylaşım diye bir bölüm var forumda :

Youtube Yabancı Video Kaynak Siteleri

Üslübunuza dikkat edin lütfen. Burda kategori paylaşana kimse bir şey söylemez, söylememesi lazım. Söyleyenler de bu işten menfaat sağlayanlardır.

Şimdi aşağıda 2 konu vericem;

X-Lite Doğrulama İçin Kullanılabilecek Sınırsız Telefon Numaraları

Reel Telefon Onaylı Gmail Hesapları (0.70 krş)ve Onaylı YT Kanalları !

Senin dediğine göre Koray'ın şu an üstteki konuyu kapattırması lazım. Böyle bir şey olabilir mi başkası para kazanıyormuşta, o yüzden yayınlamayacakmış.

Ben adsense çalışmıyorum umurumda da değil bu konu, ancak elinizi az birşey vicdanınıza koyun. Bencilliği bırakın. Belki de bu forum olmasa sen 5 kuruş kazanamayacaktın YouTube dan.

Bes kurus kazanmiyorken forumda isteyene ingilizce konusunda herturlu yardim ettim, hala dahada ederim. Bi kisi ciksin pm attimda yardim etmedin desin bidaha foruma adimimi atmam. Benimle muhabbeti olanlarda bilirler ki subat ayinda para kazanmalarim kapandigindan dolayi bu ay zaten odeme alamiyorum. Bencil olsam bu taktigi suan satiyor olurdum. X-Lite ve Korayin konulari cok farkli. Biri reel, digeriyse sanal numara bikere. Kategori paylasmakta sorun yok diyorsun [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 'un konusunu hatirlatirim. Onun gibi kategori acikladi diye konusu silinen yada editlenen bi cok kisi daha var.

Neyse tekrar soyluyorum, hepiniz haklisiniz. Kalsin bu konu burada, foruma uye olan herkes gorebiliyor zaten.

Youtube mühendisleri uğramadan konu silinmeli :)

YouTube mühendisleride işlerini bitirdikten sonra toplanıp bizim foruma giriyorlardır. Hatta üyeliklerin açılmasını 4 gözle beklediklerini kamuoyuna duyurmuşlar. Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına. Ne işi var Youtube mühendislerinin bu forumda

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] Ben düşüncemi yazdım. Benim düşüncemi zaten idrak eden etmiştir etmeyeni de ettirmek gibi çabalar içerisine girmeyeceğim. Bu forumun amacının dışına çıkmaya başladığını görmek koyuyor insana sadece...

gmail benzerliği yüzünden yanlışlıkla sapasağlam günlük getirisi iyi olan bir kanalımı silmiştim yanlışlıkla 3 ay önce, ( serkan abinin silmeyi anlattığı konudakı gıbı silmiştim ) şimdi bu yöntemle bu kanal tekrar geri geliyormu arkadaşlar cidden ?
konuyu açan abiye çok tşk ederim bu arada :)

Gelmez, cok vakit gecmis uzerinden. Bu geri getirme islevi 72 saat mi ne ise yariyordu emin degilim tam olarak.

Konu sahibine tesekkurler. Cok guzel bir paylasim.

Ufak bir uyarim var yanliz. Para kazanmasi kapanan kanalin para kazanmasini acsanizda belli br sure sonra buna sebep olan kanali silmez iseniz (Ayrica o adsense hesabina bagli baska bir para kazanmasi kapali kanal var ise) para kazanmaniz tekrar kapatilir. (Kesin bir zaman yok)

Buna dikkat etmenizi oneririm.

YouTube mühendisleride işlerini bitirdikten sonra toplanıp bizim foruma giriyorlardır. Hatta üyeliklerin açılmasını 4 gözle beklediklerini kamuoyuna duyurmuşlar. Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına. Ne işi var Youtube mühendislerinin bu forumda

2 haftaya bu yöntem de çöp olur. Buna da onlem aldimi youtube ne yapacaksınız cok merak ediyorum. Bu forumda hangi yöntem paylaşildiysa youtube ona bi onlem almadi mi ?

Mühendisler gelmezse avaneleri gelir :D

Yöntemi ilk olarak sildikten hemen sonra bir kaç kez denedim olmadı daha sonra 1.30 saat bekledim ve oldu.Size tavsiyem sizde bekleyin açtıktan sonra videolar direkt olarak geldi ama sadece dolar işaretleri gri renkteydi tekrar para kazanmayı aktif et dedikten sonra ünlem olmadan hepsi yeşil dolar oldu teşekkürler.

Soyle soyleyeyim bu yontemi baya bi onceden bir arkadas bulmustu forumda ve deneme olarak benim hesabimin para kazanmasini acmisti. Dedim hay allah razi olsun ama sonradan kanali silmeden birakinca tekrar kapandi vs. Neyse bu arkadas parakazanmani actim kanalin hayirli olsun diyince sasirmistim gercekten de acmisti. Nasil yaptigini anlamam da zor olmadi, olayi cozdum. Ama hic kullanmama ihtiyac olmadi cunku ben aylardir video vs yuklemiyorum bir kac hesap actim suan bosta yani sogudum azicik falan. Bot alip giriscem herneyse konu bu degil. Bu hesabimin pra kazanmasini acan arkadas bunu ucretli yapmaya basladi forumda. Destek de verdim dedim arkadas benim hesabimi acti, biliyor bu isi falan. Ayni zamanda ben de biliyordum ama fikir adamindi dedim helal olsun ugrasmis bulmus.

Herneyse konuyu acan arkadas o arkadasin ucretli yaptigini da biliyordur. Ama bence bu konuyu acan abimizin bunu bulus hikayesi boyle degil ya da bana oyle geldi.

Bu yöntemi şu şekil kullansak olur mu. Madem kanal geri acilinca hemen dolar oluyor. Kanala 200 video atalim . Videolarin para kazanmasini açmadan açsakda olur. Kanali bu yöntemle silsek ve geri acsak ünlem i gecebilir miyiz ki????

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri