Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kategori paylasildiginda bi taraflarinizi yirtiyosunuz silinsin edilsin diye...
Kategori paylaşım diye bir bölüm var forumda :
Youtube Yabancı Video Kaynak Siteleri
Üslübunuza dikkat edin lütfen. Burda kategori paylaşana kimse bir şey söylemez, söylememesi lazım. Söyleyenler de bu işten menfaat sağlayanlardır.
Şimdi aşağıda 2 konu vericem;
X-Lite Doğrulama İçin Kullanılabilecek Sınırsız Telefon Numaraları
Reel Telefon Onaylı Gmail Hesapları (0.70 krş)ve Onaylı YT Kanalları !
Senin dediğine göre Koray'ın şu an üstteki konuyu kapattırması lazım. Böyle bir şey olabilir mi başkası para kazanıyormuşta, o yüzden yayınlamayacakmış.
Ben adsense çalışmıyorum umurumda da değil bu konu, ancak elinizi az birşey vicdanınıza koyun. Bencilliği bırakın. Belki de bu forum olmasa sen 5 kuruş kazanamayacaktın YouTube dan.
Youtube mühendisleri uğramadan konu silinmeli![]()
gmail benzerliği yüzünden yanlışlıkla sapasağlam günlük getirisi iyi olan bir kanalımı silmiştim yanlışlıkla 3 ay önce, ( serkan abinin silmeyi anlattığı konudakı gıbı silmiştim ) şimdi bu yöntemle bu kanal tekrar geri geliyormu arkadaşlar cidden ?
konuyu açan abiye çok tşk ederim bu arada![]()
YouTube mühendisleride işlerini bitirdikten sonra toplanıp bizim foruma giriyorlardır. Hatta üyeliklerin açılmasını 4 gözle beklediklerini kamuoyuna duyurmuşlar. Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına. Ne işi var Youtube mühendislerinin bu forumda
SSL bağlantısı hatası nasıl düzeltiriz şifremı unuttumdan sonra yazıyorum maılı bu geliyor
Gelmez, cok vakit gecmis uzerinden. Bu geri getirme islevi 72 saat mi ne ise yariyordu emin degilim tam olarak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.