Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

Konu bi an once kaldirilsin sorunu olanlara bi sekilde yardim ederiz artik. yanliz bunun daha fazla kalmamasi gerekiyor yoksa cidden tekrar alt kanallar icin bi yontem bulamayiz

Konudaki mesajlarına göre sen bu yöntemi bayadır biliyorsun peki konu açılmadan önce alt kanal para kazanma açma yöntemi diye açılan konularda kaç kişiye yardım ettin? Şuan konu silinsin soran olursa yardım ederiz diyorsun.

evet bu yöntemi bende kökten sildiğim bir kanalıma uyguladım ve kanalı geri getirdim.
Şuna dikkat edin cep telefonu veya ikincel eposta kesinlikle olsun yoksa kanalı geri getiremezsiniz..
Cep telefonda doğru olması gerekiyor ki sms veya arama gelsin..

hocam zaten bütün kanalların para kazanmasına sebep olan kanalı kökten sildikten sonra g+ yöntemiyle kanalların para kazanması açılmıyor muydu?

Merhaba,

Yaklaşık olarak 2 yıldır yüksek meblağlar almaktaydım, ta ki bugüne kadar. Öğlen saatlerinde adsense durumuna bakayım diye girdiğimde gösterim saat 14:00 olmasına rağmen 1K civarındaydı normalde 200 - 300 K civarında olması gerekiyordu. Herhangi bir youtube kanalıma baktım para kazanma devre dışı bırakılmıştı. Diğerlerine baktım durum aynıydı. Kanal ayarları kısmında para kazanma sekmesi devre dışı ve uyarı olarakta x bir kanalımın sebep olduğunu gördüm ve bu bir bot kullanmamdan dolayı oldu, sakın yanlış anlamayın x botu kötülemiyorum çünkü yaptığım işlem tamamen benim hatamdı malesef, uykusuz yorgun ve bitkin bir vakitte işlem yaptım (sakın uykusuz pc başına geçmeyin (: )

Yaklaşık olarak 3 saattir durumu çözmeye çalışıyordum daha doğrusu anlamaya idrak etmeye çünkü ödediğim yüksek meblağlı kredilerim vardı malesef. Ve sonuç olarak sorunu çözdüm. Kurban olarak en küçük kanallarımdan biri olan 35K aboneli bir kanalımı seçtim. Google hesabımı komple sildim (gmail, g+, youtube vs.vs.vs.) NOT ADSENSE HARİÇ aman ha oraya dikkat edin. Hesabı sildikten 45 50 dk kadar sonra google.com'dan oturum aç deyip şifremi unuttum dedim, şifre unuttum sekmesinde adımlara geçtim iki seçenek sundu 1. seçenek ikinci e-posta idi 2. seçenek ise cep telefonu kısa mesaj veya sesli arama, kısa mesajı seçtim onay kodu geldi adımları geçtim sildiğim hesabım için yeni bir şifre belirlememi istedi şifre belirleyip oturum açtım. Gmail falan gelmiştir dedim ama youtube hesabıma girdiğimde kanalımın geri geldiğini, abonelerim, izlenimlerim, videolarım vs. hepsi olduğu gibi geri geldiğini gördüm ve para kazanma da etkindi. Ben mahvoldum bugün bir başkası da olmaması adına an itibari ile sorunu çözer çözmez konu açtım. Kolay gelsin.

Edit: Google hesabını komple silmeden önce güvenlik bölümünden 2. e-posta adresinizi ve onaylı cep telefon numaranızı bir köşeye not edin. Yukarıda anlattığım işlemler için ikisinden biri lazım olacak.

Ayrıca yukarıda anlattığım işlemi alt kanal için uyguluyordum, ana kanal içinde durum aynıdır. Çünkü Kobay olarak kullandığım hesabımda ana kanal ve alt kanalım vardı ikiside geldi.

Edit edit edit edit: Bir arkadaşımız az önce belirtti X kanalı ne yaptın diye, X kanalı işlemlere başlamadan önce sildim kökten.

hocam sildiğiniz kanal sorunlu kanaldı değil mi ? Rastgele bir kanal değil ?

Konudaki mesajlarına göre sen bu yöntemi bayadır biliyorsun peki konu açılmadan önce alt kanal para kazanma açma yöntemi diye açılan konularda kaç kişiye yardım ettin? Şuan konu silinsin soran olursa yardım ederiz diyorsun.

bende sans eseri ogrendim yakin bi zamanda. ayrica forumda bu isi parayla yapan biri vardi, o yuzden kimsenin yaptigi isi baltalamakta istemedim.

yt ve google hesaplarını kökten nasıl silicez ayrıntı verirmisiniz?

Bencillik olarak algılanmasın ama bence bu konu silinsin veya bi şekilde gizlensin.
Herkesin öğrenip bu açığa önlem alınmasındansa sadece konuyu görenlerin bilmesini savunuyorum.
Bütün üyelere özel mesajlada atılabilir.

Ayrıca harika paylaşım esirgemediğiniz için teşekkürler denemeye çalışıyorum şimdi.

hocam direk dolar olmuo ki tekradan dolar işaretini yakman gerekiyo onlarda ünleme düşüyo :S

en az aboneli kanal 35k valla helal olsun.

Konu bi an once kaldirilsin sorunu olanlara bi sekilde yardim ederiz artik. yanliz bunun daha fazla kalmamasi gerekiyor yoksa cidden tekrar alt kanallar icin bi yontem bulamayiz

Kardeş iki de bir konuyu sildir deyip durma rica diyorum. Ev kredisi araba kredisi ödüyordum ben konuşturtma beni, bugün düştüğüm ve yıkıldığım durumu umarım anlayabiliyorsundur. Eğer denk gelmeseydim deneme yanılmalar yapmasaydım bu olaya denk gelmeseydim benim bittiğim andı mahvolurdum anlıyor musun? Benim durumumda olan insanlar belki vardır aramızda belki ev geçindiren belki üniversite vs. masraflarını youtube'dan karşılayanlar vardır. Bu konu silinmeyecek kimsenin canı yanmayacak. Yemin etmiştim r10'da bir daha asla kiseye yardımcı olmayacam diye aylardır tek konu açmadım her iki forumda da ama bugün anladım ki kesinlikle dua lazım Allah rızası lazım yardım lazım, edebiyat veya siyaset yapmıyorum hiç kimseyede eywallahım yok BU KONU SİLİNMEYECEK sadece ziyaretçilere gizlenebilir.

[MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] not adsense hariç kısmını anlamadım kardesim acar mısın bir?

Kardeş iki de bir konuyu sildir deyip durma rica diyorum. Ev kredisi araba kredisi ödüyordum ben konuşturtma beni, bugün düştüğüm ve yıkıldığım durumu umarım anlayabiliyorsundur. Eğer denk gelmeseydim deneme yanılmalar yapmasaydım bu olaya denk gelmeseydim benim bittiğim andı mahvolurdum anlıyor musun? Benim durumumda olan insanlar belki vardır aramızda belki ev geçindiren belki üniversite vs. masraflarını youtube'dan karşılayanlar vardır. Bu konu silinmeyecek kimsenin canı yanmayacak. Yemin etmiştim r10'da bir daha asla kiseye yardımcı olmayacam diye aylardır tek konu açmadım her iki forumda da ama bugün anladım ki kesinlikle dua lazım Allah rızası lazım yardım lazım, edebiyat veya siyaset yapmıyorum hiç kimseyede eywallahım yok BU KONU SİLİNMEYECEK sadece ziyaretçilere gizlenebilir.

konu kaldigi her saniye boyunca tehlike teskil ediyor. belki 3 gun sonra belki 3 hafta sonra farkedildiginde bu yontemde artik ise yaramaz hale gelecek. forumu takip ediyor olsaydin zaten bu isi parayla yapan (alt kanalda dahil para kazanmayi acan) bi arkadas vardi zaten.

hocam alt kanallara olduğuna emin misiniz alt kanallarda 2. mail kısmı bulunmuyor?

konu kaldigi her saniye boyunca tehlike teskil ediyor. belki 3 gun sonra belki 3 hafta sonra farkedildiginde bu yontemde artik ise yaramaz hale gelecek. forumu takip ediyor olsaydin zaten bu isi parayla yapan (alt kanalda dahil para kazanmayi acan) bi arkadas vardi zaten.

Tamamda neden bu kadar rahatsız oldunuz hocam bu durumdan ben anlayamadım. Arkadaş paylaşım yapıyor insanlar faydalansın diye. Bir admin yada moderatör açsaydı bu konuyu aynı şekilde mi tepki gösterecektiniz.

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

arakadaşlar ben kanalımı hiç silemiyorum kanala giriş yapmaya çalışdıgımda bana dogruluama kodu istiyor giriyorum kullanılmadıgını bildigim bir numara ama hep bana bbu numara kullanılmııştır diyor sebebbini bilen varmıdır yardımcı olurmuısun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri