Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

Arkadaşlar konuyu arkadaş acar açmaz ben gizli kategoriye aldım zaten merak etmeyin.Sizlerden ricam konuyu nereye açacagımıza dikkat edelim yeter.

Saygılarımla.

Teşekkürler Serkan, ayrıca bu ünlem işretleride iyice can sıkmaya başladı dua edin arkadaşlar inşallah aramızdan birileri çıkarda ünlemi çözdüm diye bir bomba patlatır :)

Arkadaşlar az önce bir deneme daha yaptım onuda bildireyim, X bir kanalımda kaza kurbanı olmuştu para kazanma kapanmıştı bugün. Yalnız o kanalımda 400K izlenilmiş bir video vardı o daha önceden aylar öncesinden para kazanması kapanmıştı, bu hesabı yaklaşık olarak 1 saat önce silmiştim az önce geri açtım ilk 10 dk da kanal sıfır bir kanalmış gibi gözüktü aboneler yoktu, videolar yoktu bir kaç yenileme yaptım sayfada 10dk sonra videolar geldi, aboneler geldi ve herşeyden önemlisi aylar önce para kazanması kapanmış videonunda para kazanması açıldı ve para kazanma aktif oldu, herhangi bir ünlem soru işareti vs. çıkmadı direk aktif oldu videolar.

Dediğiniz Gibiyse Spam Kanal Açıp Bu Yöntemi Uygularsak Belkide Videoların Parası Direk Yanar Denemek LAZIM.

Dediğiniz Gibiyse Spam Kanal Açıp Bu Yöntemi Uygularsak Belkide Videoların Parası Direk Yanar Denemek LAZIM.

Ben hayatımda hiç spam çalışmadım ilk defa bugün bir bot ile spam çalışmak istedim 2 yıllık sabit gelirimin içini dışını mahvettim. Şu saatten sonra Spam kelimesinin S harfini ağzıma alırsam namerdim. Benden de size tavsiye Kopya çalışın ama spam alsa. Bakın kopya ayrı bir şeydir, spam ayrı bir şeydir. Spam yüzlerce video ile kanallar açmak kelimeler, etiketler, başlıklar kasmak vs. Kopya ise daha önce yüklenmiş videolar üzerinde belli belirsiz bir kaç işlem yapıp manuel yüklemektir Serkan kardeşim daha iyi bilir. Aylar önce bir kaç konusunda bu önemi belirtmişti.

Ben hayatımda hiç spam çalışmadım ilk defa bugün bir bot ile spam çalışmak istedim 2 yıllık sabit gelirimin içini dışını mahvettim. Şu saatten sonra Spam kelimesinin S harfini ağzıma alırsam namerdim. Benden de size tavsiye Kopya çalışın ama spam alsa. Bakın kopya ayrı bir şeydir, spam ayrı bir şeydir. Spam yüzlerce video ile kanallar açmak kelimeler, etiketler, başlıklar kasmak vs. Kopya ise daha önce yüklenmiş videolar üzerinde belli belirsiz bir kaç işlem yapıp manuel yüklemektir Serkan kardeşim daha iyi bilir. Aylar önce bir kaç konusunda bu önemi belirtmişti.

abi şimdi sen en başta sildiğin x kanal ile birlikte toplamda 2 kanal silip mi 2 kanalı getirmiş oldun ?

helal olsun alkatyan bunu 50 tlye satıyordu. yorumlara baktımda aslında bir çok kişi biliyormuş anlamadıgım neden konu açmadılar ? şimdi diyecekler neden yöntemimizi paylaşalım eğer bir bilgi parayla satılıyorsa o bilgiyi paylaşmak en doğru şeydir. tekrar teşekkürler

abi şimdi sen en başta sildiğin x kanal ile birlikte toplamda 2 kanal silip mi 2 kanalı getirmiş oldun ?

Kardeş ben herşeyi tesadüf yaptım deneme yanılma yaptım belki bu yöntemden önce kanallara zarar vermeden 20-25 deneme yaptım. Bu yöntemde ise kanallarımın para kazanmasına sebep olan mevcut kanalı bulup kökten sildim. Sonra denemelere devam ederken bir kanalımı kobay olarak kullanıp sildim, gene denemelere devam ederken 45-50 dk sonra kanalı açmak aklıma geldi yani sildiğim gmail hesabı ve hesaba bağlı tüm herşeyi, her neyse açtım, açarken gmail açılmıştır sadece dedim ama youtube girdiğimde kanalım geri gelmişti videolar etkindi para kazanmada aktif olmuştu durum bundan ibaret.

bu arada tekrar kınama yapıcam arkadaş öyle değerli bir bilgi paylaşmış ki 500 kişiden sadece 25 30 kişi beğenmiş bence böyle bir konuya böyle bir beğeni az tabi forumun yarısı armut piş ağzıma düş oldugu için normal görüyorum. şunuda belirtiyim bu konuyu diğer forumlarda takip edicem eğer para ile satan olursa bilsin ki ben oradayım ;)

Forumun yarısı biliyormuş biz insan değilmiyiz :) ellerine sağlık hocam :)

YouTube acıldıgından beri ibretlik konu.Arkadası tebrik etmek lazım.Bilenler simdi üzülüyor.Herkezin isine yaraması onların isini zorlastırır :)

Kardeş ben herşeyi tesadüf yaptım deneme yanılma yaptım belki bu yöntemden önce kanallara zarar vermeden 20-25 deneme yaptım. Bu yöntemde ise kanallarımın para kazanmasına sebep olan mevcut kanalı bulup kökten sildim. Sonra denemelere devam ederken bir kanalımı kobay olarak kullanıp sildim, gene denemelere devam ederken 45-50 dk sonra kanalı açmak aklıma geldi yani sildiğim gmail hesabı ve hesaba bağlı tüm herşeyi, her neyse açtım, açarken gmail açılmıştır sadece dedim ama youtube girdiğimde kanalım geri gelmişti videolar etkindi para kazanmada aktif olmuştu durum bundan ibaret.

hocam 500k izlenmeli tek videolu alt kanalım var,ben buna özel mail aldım,bu kanalımı nasıl nerden silecem bilmiyorum,tüm sayfaları okudum inanın ki kafam durdu

''Bilgi paylaştıkça güzeldir'' der çekilirim kardeşim...

hocam 500k izlenmeli tek videolu alt kanalım var,ben buna özel mail aldım,bu kanalımı nasıl nerden silecem bilmiyorum,tüm sayfaları okudum inanın ki kafam durdu

ona ozel mail alman bisey degistirmez. o kanalin eski ana kanali hala ana kanal olarak duruyor. o ana kanalin youtube hesabina giris yapabiliyorsan hesabi kurtarirsin. giris yapamiyorsan eger farkli bi sahip ataman gerek. onuda google+ dan yapiyorsun.

bilgi paylaştıkça güzeldir tebrik ederim

ona ozel mail alman bisey degistirmez. o kanalin eski ana kanali hala ana kanal olarak duruyor. o ana kanalin youtube hesabina giris yapabiliyorsan hesabi kurtarirsin. giris yapamiyorsan eger farkli bi sahip ataman gerek. onuda google+ dan yapiyorsun.

hocam ben simdi ozel mail almadim.sildim .
giris yapib I need help diyiyorum mail yazib sifremi unutdum diyiyorum boyle yaziyo :
Please contact your account owner to reset your password or retrieve your username.

Did you type your email address incorrectly? Try again.

Merhaba,

Yaklaşık olarak 2 yıldır yüksek meblağlar almaktaydım, ta ki bugüne kadar. Öğlen saatlerinde adsense durumuna bakayım diye girdiğimde gösterim saat 14:00 olmasına rağmen 1K civarındaydı normalde 200 - 300 K civarında olması gerekiyordu. Herhangi bir youtube kanalıma baktım para kazanma devre dışı bırakılmıştı. Diğerlerine baktım durum aynıydı. Kanal ayarları kısmında para kazanma sekmesi devre dışı ve uyarı olarakta x bir kanalımın sebep olduğunu gördüm ve bu bir bot kullanmamdan dolayı oldu, sakın yanlış anlamayın x botu kötülemiyorum çünkü yaptığım işlem tamamen benim hatamdı malesef, uykusuz yorgun ve bitkin bir vakitte işlem yaptım (sakın uykusuz pc başına geçmeyin (: )

Yaklaşık olarak 3 saattir durumu çözmeye çalışıyordum daha doğrusu anlamaya idrak etmeye çünkü ödediğim yüksek meblağlı kredilerim vardı malesef. Ve sonuç olarak sorunu çözdüm. Kurban olarak en küçük kanallarımdan biri olan 35K aboneli bir kanalımı seçtim. Google hesabımı komple sildim (gmail, g+, youtube vs.vs.vs.) NOT ADSENSE HARİÇ aman ha oraya dikkat edin. Hesabı sildikten 45 50 dk kadar sonra google.com'dan oturum aç deyip şifremi unuttum dedim, şifre unuttum sekmesinde adımlara geçtim iki seçenek sundu 1. seçenek ikinci e-posta idi 2. seçenek ise cep telefonu kısa mesaj veya sesli arama, kısa mesajı seçtim onay kodu geldi adımları geçtim sildiğim hesabım için yeni bir şifre belirlememi istedi şifre belirleyip oturum açtım. Gmail falan gelmiştir dedim ama youtube hesabıma girdiğimde kanalımın geri geldiğini, abonelerim, izlenimlerim, videolarım vs. hepsi olduğu gibi geri geldiğini gördüm ve para kazanma da etkindi. Ben mahvoldum bugün bir başkası da olmaması adına an itibari ile sorunu çözer çözmez konu açtım. Kolay gelsin.

Edit: Google hesabını komple silmeden önce güvenlik bölümünden 2. e-posta adresinizi ve onaylı cep telefon numaranızı bir köşeye not edin. Yukarıda anlattığım işlemler için ikisinden biri lazım olacak.

Ayrıca yukarıda anlattığım işlemi alt kanal için uyguluyordum, ana kanal içinde durum aynıdır. Çünkü Kobay olarak kullandığım hesabımda ana kanal ve alt kanalım vardı ikiside geldi.

Edit edit edit edit: Bir arkadaşımız az önce belirtti X kanalı ne yaptın diye, X kanalı işlemlere başlamadan önce sildim kökten.

dostum kanalı veri araclarındanmı siliyosun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri