Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

Hocam ben herşeyi yaptım da 40 dakika sonra girdiğimde kanalda hiç video yoktu ve para kazanma hala kapalıydı biraz daha mı beklemem gerekiyordu

Evet bekle biraz videolarin geri gelecek. 2-3 saat sonra hesabini tekrar sil ve en az 2-3 saat daha silinmis halde birak. Ondan sonra geri kurtar.

Maalesef ikinci denememde de basarisiz oldum.. Hayirlisi olsun. :)

Bu hesap 0 gün önce silinmiş. Kurtarma isteği göndererek hesabı eski haline getirmeyi deneyebilirsiniz.

2 kanal denedim ikisindede bu uyarıyı alıyorum

az önce denedim bakalım 1 saat sonra kurtarmayı denicem

Bu hesap 0 gün önce silinmiş. Kurtarma isteği göndererek hesabı eski haline getirmeyi deneyebilirsiniz.

2 kanal denedim ikisindede bu uyarıyı alıyorum

Telefon numarasi eklemedin mi hesaplara? Eklemezsen bu uyariyi veriyor. Bu sekildeyken kurtarmak zor. Yapman gereken sey kurtarma istegi gondermek. Son sifreni gireceksin istedigi yerde, sonra maillestigin kisileri falan isteyecek. Oraya bi kac tane google a ait mail adresi girebilirsin [email protected] gibi. Sonra google urunlerini ne zaman kullanmaya basladigina dair soru soracak, onlarin hepsini sec ve gmaili ne zaman actiysan o tarihleri yaz. Birde kurtarma maili soracak, eger kurtarma mailini ilk hesabi actiginda girdiysen yaz, sonradan girdiysen yazma. Hesaba surekli giris yaptigin ipden yap bu islemleri, hesabi geri aktif edebilirsin o zaman.

---------- Mesaj saat 01:37:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:36:35 civarında gönderildi. ----------

az önce denedim bakalım 1 saat sonra kurtarmayı denicem

2 saat beklet en az, acilmayabilir yoksa.

Bu işlem para kazanmanın kapanmasından en fazla 72 saat içinde yapılabiliyor değil mi,doğru mu anlamışım,yani birkaç ay önce para kazanması kapanmış kanalda olmuyor bu yöntem.

Hocam bende yaptım ama yapsak bile videoların hepsi ünleme düşüyor para kazanmaya açıldığı zaman,cidden [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] 'un da dediği gibi ünlem olayından önce olsa yılın konusu :)

Bende bir soru sorıyım .
G+ yöntemi ile açılmış daha sonra gene kapanmış kanalım var. Kanal önceden ana kanal dı şu an alt kanala düşmüş durumda .
Ben bu durum da alt kanala düşmüş kanala şifre alıp mı silmeliyim yoksa ana maili mi silmeliyim ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Allah razı olsun hacı. altın değerindeki bilgiler bunlar. insanın başına gelmedikçe anlayamıyor. iyi kurtarmışsın baba hesaplarını. bol kazançlar

Bu hesap 0 gün önce silindi. Aşağıdaki kurtarma yöntemlerinizden birini seçerek hesabınızı geri almayı deneyebilirsiniz.

Aşağıdaki doğrulama yöntemini kullanarak şifrenizi sıfırlayın:

Telefonuma (SMS yoluyla) bir doğrulama kodu gönder: ••••••••••86

--

bende de olmadı.
hesabı sildikten 3-4 saat sonra ilk denemeyi yaptım yemedi.
Birde bu saatlerde denedim yine yemedi.
Telefonda yazdım ordaki son 2 hanesi görünene telefon 3cx sistemindeki sanl numaralardan birtane.
Kurtarma maili ve tel no yazdım maili silmeden önce ama malesef patates.

Günaydın arkdaslar, wallahi o arkdastan allah razı olsun dedklerinin hepsini dün aksam yaptm bugn sabahta baktım kanallarımın hepsi para kazanmya acılmıs, tabi aralarında ünleme düsenler de war ama buna da cok sükür. Tekrar tesekkürler:-)))

Dün denediğim 27 kanalda da malesef para kazanma aktif olmamış

Yani korkmadan spama devam. Kanal baglamaktan korkuyordum adsenseye valla. Go go go :D

Mobilden yaziyorum.

Sen SPAMA devam et çok yakında şuan spamdan kazandığınız 3-5 kuruşuda bulamayacaksınız. Keşke 3-5 kuruş kazanmaya devam edeydim de spama hiç girmeyeydim diye pişman olacaksınız. Bilgi emin ol çok sağlam yerden. Benim edepsiz spam değil de usulünde spam yaptığım kanallarımda vardı hepsini 2 gün önce silip Kazancımın %75'ine kendi elimle son verdim. Şuan sadece %25 kazanıyorum Allah'a şükür başımdan fazla.

Sen SPAMA devam et çok yakında şuan spamdan kazandığınız 3-5 kuruşuda bulamayacaksınız. Keşke 3-5 kuruş kazanmaya devam edeydim de spama hiç girmeyeydim diye pişman olacaksınız. Bilgi emin ol çok sağlam yerden. Benim edepsiz spam değil de usulünde spam yaptığım kanallarımda vardı hepsini 2 gün önce silip Kazancımın %75'ine kendi elimle son verdim. Şuan sadece %25 kazanıyorum Allah'a şükür başımdan fazla.

tehtitmi var tam olarak anlayamadım? youtube peşimizemi düştü:) varsa bilginiz paylaşırsanız ıyı olur

tehtitmi var tam olarak anlayamadım? youtube peşimizemi düştü:) varsa bilginiz paylaşırsanız ıyı olur

Esdağf. Dilruba hanım tehdit ne haddime. Açık yazayım madem, ben para kazanma kurbanı oldum 2 gün önce kadar, 3-4 saat gibi bir sürede konu başında paylaştığım yöntemi keşfettim ve para kazanmalarımı açtım ve akabinde tüm samimiyetimle söylüyorum günlük 200 300 TL geliri olan para kazanması kapatılmış ve bu yöntemle açmış, para kazanmasını aktif etmiş olduğum kanallarımı sildim. Yani binevi günlük 400-500 TL gelirli kanallara çizgi çektim ve tüm samimiyetimle sölüyorum şuan günlük sadece 100 TL kazanıyorum dün ki gelirim adsenseye baktığımda 100 TL. Ben günü birlik yaşama değil geleceğe bakarım. Yıllardır ödeme aldığım adsense hesabımıda, yeni açtığım adsense hesabımıda riske asla atmam. Günü birlik kazanabilirim ama yarın öbür gün başıma bir iş geldiğinde pc kullanamam vs. gibi hayatımı sürdüre bileceğim sağa sola borç harç konusunda söz verebileceğim gelirlere ihtiyacım var. Bu yüzden spam için çok ciddi yaptırımlar gelecek emin olun dürüst kazanırken işin içine spam soktuğumda dürüst kanallarım ve adsense hesaplarımın bir kalemde silineceğini sıfıra ineceğimi biliyorum. Bu yüzden SPAMA HAYIR diyorum. Tekrar söylüyorum spam ayrı bir şeydir. Kopyacılık ayrı birşeydir. Yazın bugünün tarihini ve sözlerimi bir kenara ilerleyen zamanda neler olacağını hep birlikte izleyeceğiz.

[MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] size demek istemedimben:) tehtit konusunda youtubenin bizi artık tehtit ettiği bir duyuru kaynakmı aldınız anlamında söyledim yanlış anladınız:) teşekkur ederım açıklamanız ıcın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri