Para kazanması açık 100 tl abone

• Kullanıcı burak1anil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

burak1anil

Kayıtlı Üye
para kazanması açık ve Adsense bağlı olmayan YouTube kanalları alınır SADECE İSTANBUL AVRUPA YAKASI ELDEN SANALDAN SATIYORUM DİYENLER DİREK MEŞGUL ETMESİN ABONE SAYISI 1001 OLSUN PK AÇIK OLSUN ABONE SAYISI 100000000 K OLSUN farketmez TEK FİYAT.:confused:

İLETİŞİM : 0554 676 68 77

Hocam o fiyatsa bence satan bulamazsın. 4 bin saat 1000 abone kasmak kolay değil. birde para kazanmasını aktif edilecek mi edilmeyecek mi malum aylarca beklemeler oluyor bence aradığını o fiyata bulamazsın.

Hocam o fiyatsa bence satan bulamazsın. 4 bin saat 1000 abone kasmak kolay değil. birde para kazanmasını aktif edilecek mi edilmeyecek mi malum aylarca beklemeler oluyor bence aradığını o fiyata bulamazsın.

hesaptan sadece onay istiyorum bu söylediklerin zor değil kardeşim aşırı kolay bir şey bu 1000 abone 4000 saat izlenme zamanının 1000 hesaplı spam kanallar vardı onların abone de 1k üstüydü izlenme de 4000 saat elbet sağ çıkan bir yoğunluk vardır ve ederi de en fazla 100 dür.

100 tl ye 1000 abone ve 4000 saat hizmeti alabilirsiniz ancak

Hocam şuanda istediği kanal fiyatı en düşük 900-1000 tl bu fiyatlar hiç gerçekçi değil.Konu açıyorsun kendini yoruyorsun güzel kardeşim benim spam olsun olmasın fiyatlar bu en düşük gönül ister ki 100 tl alalım ama o dediğin fiyatlar en son haziran ayındaydı.

hesaptan sadece onay istiyorum bu söylediklerin zor değil kardeşim aşırı kolay bir şey bu 1000 abone 4000 saat izlenme zamanının 1000 hesaplı spam kanallar vardı onların abone de 1k üstüydü izlenme de 4000 saat elbet sağ çıkan bir yoğunluk vardır ve ederi de en fazla 100 dür.

Tamam bulursan mutlaka banda yönlendir acılıyım ama o fiyat zor bulursun demek isterdim ama hiç bulamayacaksın.

arkadas degerınde fıyat verıyor asıl bu fıyata gelmesının nedenı bızım gıbı macera arayan hesabını bılmeyenler kımse almasa fıyat duser bence hakkı o kanalların

Guzel fake kanitlamalisin [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Kardeşim parayı çöpte mi buldun ? Niye bu kadar fazla para veriyorsun.100₺’ye 100 tane pk açık alırsın

kendimi enayi gibi hissettim, 4 kanala 5 k verdim, aklımı ... :D

Son düzenleme:
Hayata tek pencereden bakmayın aynı konuyu diğer YouTube satış platformlarından da paylaştım yani satan kişi buradan değil büyük ihtimalle sormadım ama ytparadan piyasası fazla fiyatlı satıyor kanalları ama güven falan her şeyi sağlam olarak bunu da geçemem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri