Corsair
Yasaklanmış
Yok kardeşimin üzerine
Kullandığınız banka hesabı da kardeşinizin üzerine mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok kardeşimin üzerine
Bildiğin Quiz'deyken para kazanması gitti ve partnerde atıldı direk.Diğer aynı yöntemle açılan kanallar Quiz'de duruyor ilginç bende pek anlamadım.Benim şuan 5 kanalım partnere taşıma yöntemiyle kurtarıldı. Hepsi quizde uzun süredir para kazanlar gitmedi. Bildiğim kadarıyla partnere taşıyıp para kazan kurtaran çevremde ki hiç bir arkadaşımda para kazan tekrar gitmedi. Partnerde gitti derken partner içerisindeyken para kazanı mı söndü?
1. şık olmaz hocam ben denedim yeni adsense bağlanınca gene gidiyo.Bu şekilde olmaz büyük ihtimalle yine. Olması gereken şekil şu benim görüşüm:
1- Boş adsense açılır.
2- Kanal boş adsense bağlanır.
3- Kanal silinir.
4- Kanal geri açılır.
Eğer bu problemi çözmezse:
1- Boş adsense açılır
2- Kanal silinir
3- Eski adsense silinir
4- Kanal geri açılır
5- Kanal boş adsense bağlanır
Sonra problemsiz olanlar eski adsense'e taşınabilir belki ama gerekli mi bilmiyorum![]()
Kullandığınız banka hesabı da kardeşinizin üzerine mi?
Bence adsenseyi sil Bikaç saat sonra geri al, tahminim para kazanması düzelir
@Corsair hocam merhaba şu şekılde yapsanız kanallarınızı tekrar çıkabileceğiniz partnere soksanız snra adsenseyi silseniz tekrardan partnerden çıksanız kanallarınızın adsense ile bağı kalmayacaktır.Ama sorun şurda hemen girip çıkabiliceğiniz partner varmıdır.
Arkadaşlar uygulamaya geçmek için cevap beklediğim soru bu;
Bilgisi olan diğer arkadaşlarda yardımcı olabilir, çok makbule geçer öyle başlayacağım deneyime.
Şimdi kendime ait bulanan adsense hesabımı sileceğim ve bu hesapta kullandığım banka hesabımı bir daha hiç bir google platformunda kullanmayacağım.
Yeni açtığım adsense hesabını gene kendi adıma açacağım, farklı bir banka hesabını kullanacağım fakat kafama takılan konu adres konusu.
Adres olarak kendi dairemi değilde komşumun dairesini göstereceğim ama cadde adı bina numarası ve mahalle adı aynı olacak daire dışında. Bu bir sorun teşkil eder mi? Yapan deneyen çoktur sonuçlar ne idi arkadaşlar?
Konuyu düzenle/Sil
Kardeşim hiç bir sorun teşkil etmez.Ben daha buna benzer şeyler yaptım.Adsense hesabını silmen zaten yeni açacağın adsense avantaj sağlıyor.
hocam yeni adsensenin avantajları neler?
@Corsair
Şuan hepimiz tek iyi ihtimal olan 30 gün ceza aldık sonra açılacak düşüncesine inanmaya çalışıyoruz. Umarım böyle olur.
Hocam bunu nerde duydunuz veya okudunuz biraz daha açabilirmisin.Çünkü kaç yıllık adsense silecemde

Onu deneyen tonla oldu. Google bu taktikleri çözmüş. Şuan denenmeyen tek yöntem benim dediğim. Tabi bu yöntemi denemeye başlamadan önce yeni açacağım adsense için adres konusu kafamda soru işareti onu tecrübeli bir arkadaş cevapladığında direk başlayacağım yöntemi uygulamaya.
en geç eylülün 20 sinde eski adsenseler kendine gelecek sıkıntı stres yapmayın.
neye dayanarak söylüyosun bunu?
Arkadaşlar adsense hesabıma bağlı olan tüm mailleri recovery yapmak üzere sildim. Umarım gözden kaçan yoktur.
Adsense hesabıma girerek youtube erişimini kapattım arkasından hesabı iptal etme isteği gönderdim.
24 saat içinde hesabınızı iptal etmeniz için bir mail göndereceğiz dediler, hemen geldi onayladım ve hesabım iptal edildi.
Sonrasında adsense mailini komple sildim.
Yarın tüm kanalları tekrar açacağım bakalım para kazanlar ortada bir adsense hesabı yokken tekrar gidecek mi ve sizi bilgilendireceğim.
Arkadaşlar adsense hesabıma bağlı olan tüm mailleri recovery yapmak üzere sildim. Umarım gözden kaçan yoktur.
Adsense hesabıma girerek youtube erişimini kapattım arkasından hesabı iptal etme isteği gönderdim.
24 saat içinde hesabınızı iptal etmeniz için bir mail göndereceğiz dediler, hemen geldi onayladım ve hesabım iptal edildi.
Sonrasında adsense mailini komple sildim.
Yarın tüm kanalları tekrar açacağım bakalım para kazanlar ortada bir adsense hesabı yokken tekrar gidecek mi ve sizi bilgilendireceğim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.