- Web sitesi
- www.modifiyearaclar.com
kanalı 3 saat sonra kurtardım ancak kanal ayarlarına girdiğim de eternal server 500 hatası alıyorum nasıl çözerim? teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ek4:az önce kanallarımın para kazanması kapatıldı ve yöntemde yeni güncellemeler gördüm.
-telefon numarasını eklemek için düzenleme sırasında bir onay istiyor ve sms yolluyor
-daha önceden 10dan fazla kanala tek bir numara girebiliyorken 5.hesaptan sonra aynı numarayı kabul etmedi..
Hocam Yaklaşık 4 saatten fazla geçti kurtardım kanalı. Aboneler İzlenimler geldi ama videolar yokkonuda sorular oldukça yada yöntemde değişiklik oldukça güncelleme yapıyorum.
kurtarma sırasında sorun olursa yazacağım,3 saat sonra.
Hocam Yaklaşık 4 saatten fazla geçti kurtardım kanalı. Aboneler İzlenimler geldi ama videolar yokVarmı bilginiz ?
ilk defa başıma geldiği için acelecilikten5dk bekle
konunun. 1.msjında yazdım en son hatırladıgınız şifreye bilmiyorum deyip devam edin@daralll hocam şöyle bi yazı çıktı şifreyi yazdıktan sonra
[h=1]Maalesef, bir sorun olduğu görülüyor. Aradığınız hizmet geçici olarak kullanılamıyor. Erişiminizi en kısa zamanda normale döndürmek için yoğun bir üşekilde çalışıyoruz. Lütfen birkaç saat sonra tekrar deneyin. Anlayışınız için teşekkür ederiz.[/h]
@daralll hocam videolar fln geldi de tekrar , para kazanma hala kapalı belli bi süre sonramı açılıyor?
hocam bütün kanallara kendi telefon numaramı eklesem sorun olurmu birde kendi email'imi
izin verdiği sürece yazmakta sorun yokEk4:az önce kanallarımın para kazanması kapatıldı ve yöntemde yeni güncellemeler gördüm.
-telefon numarasını eklemek için düzenleme sırasında bir onay istiyor ve sms yolluyor
-daha önceden 10dan fazla kanala tek bir numara girebiliyorken 5.hesaptan sonra aynı numarayı kabul etmedi..
şuan denedim mail adresini yazıp son hatırladığınız şifreyi yazın diyor onuda yazıyorum şöyle bi hata veriyor
Maalesef, bir sorun olduğu görülüyor. Aradığınız hizmet geçici olarak kullanılamıyor. Erişiminizi en kısa zamanda normale döndürmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Lütfen birkaç saat sonra tekrar deneyin. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
hocam bendede aynı hatayı verdi 1 saat sonra tekrar deneyin diyor 5 saat oldu hala aynı hatayı veriyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.